AXA assistance kuponkódok és kuponok

www.axa-assistance.hu

Az AXA assistance.hu termékei a személyi ügyfelek, családjaik illetve munkáltatóik életének megkönnyítését szolgálják, segítenek megoldani a mindennapos nehézségeket, különösen az utazás, a gépjárműhasználat és a háztartási balesetek, valamint a jogi ill. egészségügyi kérdések területén. Kössön az interneten biztosítást egyszerűen néhány perc alatt, és még kedvezményekben is részesülhet. Nézze meg AXA kupon kínálatunkat! Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

AXA-assistance.hu Webáruházról

Axa assistance – Internetes biztosítás

 

Az AXA assistance.hu termékei a magánember élete során felmerülő biztosításokhoz köthetők, családok vagy munkáltatók életének megkönnyítését szolgálják, segítenek megoldani a mindennapos nehézségeket, különösen az utazás, a gépjárműhasználat, a háztartási balesetek vagy a jogi és egészségügyi kérdések területén. Kössön az AXA assistance.hu-nál biztosítást egyszerűen pár perc alatt, és még kedvezményekben is részesülhet. Ne feledje, az weboldalon történt vásárláskor az AXA kupon érvényesítését!

 

 

Cégtörténet:

 

Az AXA assistance.hu csoport a világ több mint 30 országában rendelkezik fiókokkal. Szolgáltatásaik nyújtása során elsősorban a problémakezelésre, valamint az ügyfelek kényelmére összpontosítanak. Az AXA assistance.hu telefonos asszisztencia szolgálatát igénybe vevő ügyfelek legtöbbször szolgáltatás formájában nyújtott kárrendezésben részesülnek. Az asszisztencia szolgálat dolgozói napi 24 órában rendelkezésre állnak. A hangsúly a hatékony problémamegoldáson, valamint az ügyfelekkel folytatott egyedi, testre szabott kommunikáción alapszik. Mindemellett szerves részét képezik a segítségnyújtásnak az elhivatott, komoly szakmai múlttal rendelkező orvos munkatársak is.

Az operatív központoknak és nemzetközi fiókhálózatnak köszönhetően az AXA assistance.hu a világ bármely pontján képes segítséget nyújtani.

Az idegenforgalmi idény kezdete előtt rendszeresen megkeresik a legnépszerűbb turisztikai célpontok orvosi intézményeit. Ennek köszönhetően, és velük együttműködve frissítik a kezelési folyamatok és orvosi eljárások kínálatát, valamint azok készpénz nélküli térítésének lehetővé tételét.

Hasznos olvasnivalókat is talál a weboldalon, hogy mire figyeljen például egy külföldi út során, vagy tippeket hogy mik a legnépszerűbb külföldi úti célok. Ez utóbbi összeállításban a legkedveltebb célországok szerepelnek.

Ahhoz, hogy utazását zavartalanul élvezhesse, megéri néhány megelőző lépésre sort keríteni az indulás előtt. Nézzen utána mik is ezek a lépések. Orvosi és utazási asszisztenciaszolgáltatásokat is kínálnak.

 

 

AXA csoport

 

Az AXA assistance a világ egyik legnagyobb biztosító csoportját jelentő AXA csoport része, aki a globális pénzügyi biztosítási piac egyik vezető szereplője. Az AXA csoport üzleti tevékenysége területileg változó. Az AXA világszerte 52 millió ügyféllel, 120.000 alkalmazottal, 400.000 részvényessel rendelkezik, összesen 1,32 billió euró kezelését végzi.

 

 

Termékkategóriák:

 

Utasbiztosítás

Autó Assistance

Útlemondás

Nyugodt szülők

Biztonságos otthon

Hogyan használjuk fel a AXA-assistance.hu kedvezmény kuponokat

1. / Kupon kiválasztása és a kedvezmény kód megjelenítése

Válasszon ki egy kedvezmény kódot, amelyet szeretne felhasználni az Axa assistance.hu webáruházban. Kattintson a narancssárga "Kód megjelenítése" gombra!

2. / A kedvezmény kód átmásolása

Megjelenik Önnek egy számsorból vagy betűkből álló kedvezmény kód, amelyet kimásolhat a billentyűzet segítségével a ctrl + c gombok lenyomásával, vagy másolja csak át simán. A másolás után kattintson a "Tovább a webáruházba" gombra, és azonnal átirányítjuk az Axa-assistance.hu webáruházba.

3. / A kedvezménykód megadása

Válassza ki a kívánt biztosítást, töltse ki az adatokat a biztosítás megkötéséhez, majd a "Van kedvezménykódom" ablakban tudja megadni a kedvezmény kódot vagy bemásolva a billentyűzet segítségével a ctrl + v gombok lenyomásával, vagy manuálisan beírva a billentyűzeten, majd érvényesítse a "Beváltom a kedvezménykódom" gombbal.

Lejárt kuponok

30. 4. 2020

Kupon - 50% kedvezmény utasbiztosításra az AXA assistance.hu oldalon

A – 50% kedvezmény az… Több infó

A – 50% kedvezmény az utasbiztosításra vonatkozik az AXA assistance.hu webáruházban, ahol a kedvezménykódot a kosárban adja meg. Használja ki a AXA assistance kuponok előnyeit, és vásároljon utasbiztosítást olcsóbban. Szöveg elrejtése