AXA-assistance kedvezménykódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon AXA-assistance - Június 2024

__photo
-50%
Kuponkód
AXA-assistance

Kupon - 50% kedvezmény az utasbiztosításra az AXA assistance.hu oldalon

A – 50% kedvezmény az utasbiztosításra vonatkozik az AXA assistance.hu webáruházban, ahol a kedvezménykódot a kosárban adja meg. Használja ki a AXA assistance kuponok előnyeit, és vásároljon utasbiztosítást olcsóbban.

Többet a kedvezményről Csak nálunk


Axa online
1

Internetes biztosítás

A webáruház termékei a magánember élete során felmerülő biztosításokhoz köthetők, családok vagy munkáltatók életének megkönnyítését szolgálják, segítenek megoldani a mindennapos nehézségeket, különösen az utazás, a gépjárműhasználat, a háztartási balesetek vagy a jogi és egészségügyi kérdések területén. Kössön biztosítást egyszerűen pár perc alatt, és még AXA assistance kedvezménykód is ütheti markát. Ne feledje, az weboldalon történt vásárláskor az AXA kupon érvényesítését!

 

2

Termékkategóriák

A webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Utasbiztosítás
  • Autó Assistance
  • Útlemondás
  • Nyugodt szülők
  • Biztonságos otthon

axa online biztosítás
3

Amit a cégről tudni érdemes

 Szolgáltatásaik nyújtása során elsősorban a problémakezelésre, valamint az ügyfelek kényelmére összpontosítanak. Az   telefonos asszisztencia szolgálatát igénybe vevő ügyfelek legtöbbször szolgáltatás formájában nyújtott kárrendezésben részesülnek. Az asszisztencia szolgálat dolgozói napi 24 órában rendelkezésre állnak. A hangsúly a hatékony problémamegoldáson, valamint az ügyfelekkel folytatott egyedi, testre szabott kommunikáción alapszik. Mindemellett szerves részét képezik a segítségnyújtásnak az elhivatott, komoly szakmai múlttal rendelkező orvos munkatársak is. Ne habozz, használd fel az Axa kuponkód  vagy a az Axa akciók előnyeit.

axa online biztosítás

Az idegenforgalmi idény kezdete előtt rendszeresen megkeresik a legnépszerűbb turisztikai célpontok orvosi intézményeit. Ennek köszönhetően, és velük együttműködve frissítik a kezelési folyamatok és orvosi eljárások kínálatát, valamint azok készpénz nélküli térítésének lehetővé tételét. Hasznos olvasnivalókat is talál a weboldalon, hogy mire figyeljen például egy külföldi út során, vagy tippeket hogy mik a legnépszerűbb külföldi úti célok. Ez utóbbi összeállításban a legkedveltebb célországok szerepelnek. Ahhoz, hogy utazását zavartalanul élvezhesse, megéri néhány megelőző lépésre sort keríteni az indulás előtt. Nézzen utána mik is ezek a lépések. Orvosi és utazási asszisztenciaszolgáltatásokat is kínálnak. Akár AXA 50 kedvezmény is lapulhat az oldalon.

 

4

Axa kedvezmények

Kuponok

Világszerte 52 millió ügyféllel, 120.000 alkalmazottal, 400.000 részvényessel rendelkezik, összesen 1,32 milliárd euró kezelését végzi. Közz biztosítást olcsóbban az Axa kedvezménykód felhasználásával.

5

Értékelés AXA-assistance

4.4

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 10 felhasználó
10 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 6x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 4x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x