AXA-assistance kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon AXA-assistance - Szeptember 2022

__photo
-50%
Kedvezmény
AXA-assistance

50 % kedvezmény utasbiztosításra az AXA assistance.hu oldalon

Az AXA assistance.hu webáruházban most - 50 % kedvezményt talál utasbiztosításra.

Többet a kedvezményről


Axa online
1

AXA-assistance – Internetes biztosítás

Az AXA assistance.hu termékei a magánember élete során felmerülő biztosításokhoz köthetők, családok vagy munkáltatók életének megkönnyítését szolgálják, segítenek megoldani a mindennapos nehézségeket, különösen az utazás, a gépjárműhasználat, a háztartási balesetek vagy a jogi és egészségügyi kérdések területén. Kössön az AXA assistance.hu-nál biztosítást egyszerűen pár perc alatt, és még kedvezményekben is részesülhet. Ne feledje, az weboldalon történt vásárláskor az AXA kupon érvényesítését!

 

2

Termékkategóriák

Az AXA-assistance webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Utasbiztosítás
  • Autó Assistance
  • Útlemondás
  • Nyugodt szülők
  • Biztonságos otthon

axa online biztosítás
3

Amit a cégről tudni érdemes

Az AXA assistance.hu csoport a világ több mint 30 országában rendelkezik fiókokkal. Szolgáltatásaik nyújtása során elsősorban a problémakezelésre, valamint az ügyfelek kényelmére összpontosítanak. Az AXA assistance.hu telefonos asszisztencia szolgálatát igénybe vevő ügyfelek legtöbbször szolgáltatás formájában nyújtott kárrendezésben részesülnek. Az asszisztencia szolgálat dolgozói napi 24 órában rendelkezésre állnak. A hangsúly a hatékony problémamegoldáson, valamint az ügyfelekkel folytatott egyedi, testre szabott kommunikáción alapszik. Mindemellett szerves részét képezik a segítségnyújtásnak az elhivatott, komoly szakmai múlttal rendelkező orvos munkatársak is. Az operatív központoknak és nemzetközi fiókhálózatnak köszönhetően az AXA assistance.hu a világ bármely pontján képes segítséget nyújtani.

axa online biztosítás

Az idegenforgalmi idény kezdete előtt rendszeresen megkeresik a legnépszerűbb turisztikai célpontok orvosi intézményeit. Ennek köszönhetően, és velük együttműködve frissítik a kezelési folyamatok és orvosi eljárások kínálatát, valamint azok készpénz nélküli térítésének lehetővé tételét. Hasznos olvasnivalókat is talál a weboldalon, hogy mire figyeljen például egy külföldi út során, vagy tippeket hogy mik a legnépszerűbb külföldi úti célok. Ez utóbbi összeállításban a legkedveltebb célországok szerepelnek. Ahhoz, hogy utazását zavartalanul élvezhesse, megéri néhány megelőző lépésre sort keríteni az indulás előtt. Nézzen utána mik is ezek a lépések. Orvosi és utazási asszisztenciaszolgáltatásokat is kínálnak.

 

4

Axa kedvezmények

Kuponok

AXA csoport: Az AXA assistance a világ egyik legnagyobb biztosító csoportját jelentő AXA csoport része, aki a globális pénzügyi biztosítási piac egyik vezető szereplője. Az AXA csoport üzleti tevékenysége területileg változó. Az AXA világszerte 52 millió ügyféllel, 120.000 alkalmazottal, 400.000 részvényessel rendelkezik, összesen 1,32 billió euró kezelését végzi.

5

Értékelés AXA-assistance

4.4

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 10 felhasználó
10 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 6x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 4x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x