Coolvision kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Coolvision - Április 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Coolvision

Akció a napszemüvegekre a Coolvision.hu oldalon

A Coolvision.hu webáruházban most remek kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott napszemüvegekre.

Többet a kedvezményről


coolvision webshop
1

Coolvision – Legcoolabb szemüveg webáruház

A CoolVision webáruház célja, hogy kiváló minőségű, és kedvező árú napszemüvegeket és optikai szemüvegkereteket kínáljon. A napszemüvegek és optikai/dioptriás szemüvegkeretek forgalmazása mellett igyekeznek tanácsokkal, tippekkel ellátni azokat a látogatókat, akik esetleg még nem döntötték el, hogy melyik modellt, keretet illetve színt válasszák.

2

Termékkategóriák

A Coolvision webáruházban a következő termékkategóriákat találja:​

  • FÉRFI NAPSZEMÜVEG
  • ​NŐI NAPSZEMÜVEG
  • ​SPORT NAPSZEMÜVEG
  • ​POLARIZÁLT NAPSZEMÜVEG
  • FOTOKROMATIKUS NAPSZEMÜVEG
  • ​GYEREK NAPSZEMÜVEG
  • ​NAPSZEMÜVEG KIEGÉSZÍTŐK
  • FÉRFI OPTIKAI KERET
  • ​NŐI OPTIKAI KERET
  • OPTIKAI KERET KIEGÉSZÍTŐK

coolvision webshop
3

Sikerük titka: A webáruház elkészítésekor több éves szemüveg webáruházi tapasztalataikat használták fel, hiszen maga az anyacég 2009 óta végez kizárólag napszemüveg / optikai szemüvegkeret / kontaktlencse árusítást interneten keresztül. Ezt a többéves tapasztalatot felhasználva reményük szerint olyan webáruházat sikerült létrehozniuk, amely látogatóbarát kialakításával, minőségi képeivel, egyszerű vásárlási folyamatával sok látogató tetszését elnyeri.

Eddigi sikereik elérésében fontos szerepet játszott a saját, minőségi fényképek készítése. Igyekeznek a termékeikről olyan képeket közzétenni, amelyeken a legtöbb apró részlet látható, ezáltal a látogatók könnyebben tudnak választani a több száz raktáron lévő modell közül. Köszönhetően a nagy felbontású, minőségi képeknek, a vásárlók elégedettek a megrendelt termékekkel, és szívesen vásárolnak ismét webáruházban. 2015-től pedig újdonságként a napszemüvegek többsége minifilmen keresztül is megtekinthető. A minifilm segítségével a termék olyan részletei is láthatóvá válnak, amelyek a fényképeken esetleg nem. Lehetőség van közelítésre és a termék megforgatására is. Rendkívüli akciók is várják így használja ki és vásároljon a kedvezmények és kupon igénybevételével.

coolvision webshop

Tudnivalók a különféle napszemüvegről: A polarizált lencse kiszűri a visszatükröződő, vakító napsugarakat. Különösen ajánlott vezetéshez. Az aszfaltról visszaverődő napfényt a polarizált lencse tökéletesen kiszűri. Ugyan ennél az oknál fogva, a vízi és a téli sportokhoz is javasolt, ugyanis megóvja szemünket a víztükörről vagy a hótakaróról visszaverődő fénytől. A zavartalan utazás érdekében a belső, szivacsos habréteggel rendelkező napszemüveget ajánlják. Ez gátolja a lencse párásodását, továbbá megakadályozza, hogy a rovarok és az útról felpattanó kavicsok a szemünkbe jussanak. Chopper’s vagy Arctica napszemüvegeik között válogatva találhat megfelelő modelleket. A motoros napszemüvegek jellemzője az ütésálló lencse, a páramentes kivitel és a pánt, mellyel a napszemüveg rögzíthető. A szem megfelelő védelme már a legkisebbeknél is nagyon fontos. Mire figyeljünk? Válasszunk UV400-as vagy polarizált szűrős napszemüveget. Kerékpározáshoz, futáshoz, síeléshez is találhat napszemüveget. Arctica, X-Loop, illetve Chopper’s kíváló választás lehet. Kerékpározáshoz válasszon szivacsos betéttel ellátott napszemüveget, hogy ne zavarja a szél, a bogarak vagy a felpattanó kavicsok. Síeléshez nézze meg Virage kollekcióját. Horgászathoz és egyéb vízi sportokhoz válasszon polarizált lencsés napszemüveget.

4

Coolvision kedvezmények

Kuponok
Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black friday

Üzletpolitikájuk fontos eleme, hogy a webáruházban csak olyan termékek szerepelnek, melyeket raktárkészleten tartanak. Így a megrendelt termékek néhány nap alatt megérkezhet a vásárló címére. Amennyiben vásárló mégsem elégedett a megrendelt termékkel (vagy termékekkel), azt 30 napon belül visszaküldheti. Ilyen esetben a cég visszautalja a napszemüveg árát, plusz költség felszámolása nélkül, vagy értékegyeztetéssel akár cserét is biztosít.

5

Értékelés Coolvision

4.6

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 10 felhasználó
10 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 9x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x