Alensa kuponkódok és kuponok

10 hiteles kedvezménykód és kupon Alensa - Május 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Alensa

Kiárusítás - kedvezmények a férfi napszemüvegekre az Alensa.hu oldalon

Az Alensa.hu webáruházban az aktuális leárazás ideje alatt hatalmas kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott férfi napszemüvegekre .

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Alensa

Kiárusítás - kedvezmények a Lacoste napszemüvegekre az Alensa.hu-n

Az Alensa.hu webáruházban az aktuális leárazás ideje alatt hatalmas kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott Lacoste napszemüvegekre .

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Alensa

Kiárusítás - kedvezmények a Hugo Boss napszemüvegekre az Alensa.hu-n

Az Alensa.hu webáruházban az aktuális leárazás ideje alatt hatalmas kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott Guess napszemüvegekre .

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Alensa

Kiárusítás - kedvezmények a Guess napszemüvegekre az Alensa.hu-n

Az Alensa.hu webáruházban az aktuális leárazás ideje alatt hatalmas kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott Guess napszemüvegekre .

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Alensa

Kiárusítás - kedvezmények a Polaroid napszemüvegekre az Alensa.hu-n

Az Alensa.hu webáruházban az aktuális leárazás ideje alatt hatalmas kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott Polaroid napszemüvegekre .

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Alensa

Kiárusítás - kedvezmények a Ray-Ban napszemüvegekre az Alensa.hu-n

Az Alensa.hu webáruházban az aktuális leárazás ideje alatt hatalmas kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott Ray-Ban napszemüvegekre .

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Alensa

Kiárusítás - kedvezmények a Calvin Klein napszemüvegekre az Alensa.hu-n

Az Alensa.hu webáruházban az aktuális leárazás ideje alatt hatalmas kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott Calvin Klein napszemüvegekre .

Többet a kedvezményről
Akció
Kedvezmény
Alensa

Akció - kedvezmények a kontaktlencse csomagokra az Alensa.hu oldalon

Az Alensa.hu webáruházban most hatalmas kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott kontaktlencse csomagokra.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Akció
Alensa

Kiárusítás - kedvezmények a női napszemüvegekre az Alensa.hu oldalon

Az Alensa.hu webáruházban az aktuális leárazás ideje alatt hatalmas kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott női napszemüvegekre .

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Alensa

Ingyenes szállítás az Alensa.hu oldalon

Az Alensa.hu webáruházban 17.500 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Az utánvétel választása esetén fizetendő +200 Ft azonban ebben az esetben is felszámításra kerül. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Alensa webshop
1

Alensa webáruház - mindent a látásért

Eredeti kontaktlencse termékek, napszemüvegek és szemüvegkeretek alacsony áron. Kizárólag eredeti termékeket és kontaktlencséket árulnak, melyeket csak a meghatalmazott gyártóktól szerzünk be. A weboldalon kínált termékek pontosan ugyanazok, mint az optikákban vagy viszonteladóktól beszerezhető termékek. Ha az árak miatt aggódna, segít a kuponkód. Mivel 29 európai országban tevékenykednek mindezt széles ügyfélkörrel, így alacsonyabb áron tudják beszerezni termékeket a gyártóktól. Csak online értékesítenek, ami jelentősen csökkenti az üzemeltetési költséget is. Kiemelkedik az átlátható árazással és rendszeres akciókkal, amelyek lehetővé teszik az Ön számára, hogy minőségi termékeket szerezzen be kedvező áron. Megbízható és sokoldalú online platform, amely minden szemüveg- és kontaktlencsét viselő számára ideális választást nyújthat. Rendkívüli Alensa kedvezmény is várja, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor az Alensa kupon érvényesítését!

2

Alensa Black Friday és verhetetlen árak

Egy kiváló választékot kínáló webshop, ahol kontaktlencsék, szemüvegkeretek, szemcseppek és egyéb látásjavító termékeket talál. Az oldal felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű böngészést és vásárlást. A webáruház széles termékválasztékkal büszkélkedhet, amely különböző márkákat és típusokat kínál az Ön számára, így mindenki megtalálhatja a személyes igényeinek és preferenciáinak megfelelő termékeket. A webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Kontaktlencsék
  • Akciós csomagok
  • Ápolószerek
  • Kiegészítők
  • Napszemüvegek
  • Információ

Folyamatosan fejlesztik és bővítik termékkínálatukat, hogy megfeleljen az ügyfelek változó igényeinek és az új technológiáknak. A vállalat az innovációra és a minőségi szolgáltatásra helyezi a hangsúlyt, és szorosan együttműködik a vezető gyártókkal és beszállítókkal annak érdekében, hogy mindig a legjobb termékeket kínálja ügyfeleinek. Az Alensa kód segít olcsóbban megszerezni ezt mind. 

Alensa webshop
3

A kontaktlencsék szekértője

A márkahálózat Cseh, Szlovák és Osztrák webáruháza 2007 óta működik. Az elmúlt években a márka egész Európában elterjedt.  Ha igazán magas kedvezményekre vágysz, akkor az Alensa Black Friday ideje alatt érdemes körülnézned a webáruházban, ahol hatalmas árzuhanás várható ebben az időszakban. Igyekeznek gondoskodni arról, hogy a szállítás minél gyorsabb legyen, és minden termék megfeleljen az Ön által elvárható legma­gasabb követelményeknek. Az árak továbbra is a legalacsonyabbak a piacon, és ügyfélszolgála­ti csapatuk személyre szabott és figyelmes segítséget nyújt. 

Büszkék az óriási készletükre, több mint 500.000 doboz lencsét tartanak raktáron. Ez lehetővé teszi azt, hogy a megrendelések közel 97%-át postára adják a rendelés beérkezése másnapján. Ehhez közel 100 fős személyzet áll rendelkezésére. Az információ menüpont alatt a kontaktlencse ápolásról is olvashat hasznos tippeket. Az Alensa 10 kedvezmény mindig segít.

4

Black Friday Alensa különleges kedvezményei

Kuponok
Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Szállítás: A folyamatos beszerzésnek köszönhetően a megrendelt termékek több mint 97%-át azonnal szállítani tudják. A különleges paraméterekkel rendelkező kontaktlencsék kiszállítása több időt vehet igénybe, és függhet a kontaktlencse márkájától és a lencsék paramétereitől. A szállítás idő 2–3 munkanap, speciális tórikus és dioptriás színes kontaktlencsék esetében pedig előfordulhat, hogy 30 nap is lehet. A szállítás magában foglalja a csomagolást is. A szállítási díj nem függ az Ön által megrendelt csomag súlyától és méretétől, így egy megrendelésben több terméket is megvásárolhat. Ha úgy látja, hogy a csomag sérült, akkor ne vegye át azt a szállítmányozótól, és megjegyzésben közölje a sérülést és egyéb jellemzőket, és jelezze az feléjük is. 13.000 forint feletti megrendelés esetén ingyenes szállítást biztosítanak. Az utánvétel választása esetén fizetendő +200 Ft azonban ebben az esetben is felszámításra kerül. Az Alensa kuponkód által ezt mind lefaraghatod.

5

Értékelés Alensa

4.2

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 35 felhasználó
34 __thumbsup Felhasználó ajánlja
1 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 21x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 9x
Jó (2,1 - 3,0) 4x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 1x
Rossz (0 - 1,0) 0x