Alensa kedvezmény kuponok

3 hiteles kedvezménykód és kupon Alensa - Június 2022

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Alensa

Kiárusítás - kedvezmény a napszemüvegekre az Alensa.hu oldalon

Az Alensa.hu webáruházban az aktuális leárazás ideje alatt hatalmas kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott napszemüvegekre .

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Akció
Alensa

Kiárusítás - kedvezmény a szemüvegekre az Alensa.hu oldalon

Az Alensa.hu webáruházban az aktuális leárazás ideje alatt hatalmas kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott szemüvegekre .

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Alensa

Ingyenes szállítás az Alensa.hu oldalon

Az Alensa.hu webáruházban 13.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Az utánvétel választása esetén fizetendő +200 Ft azonban ebben az esetben is felszámításra kerül. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Alensa webshop
1

Alensa

Eredeti kontaktlencse termékek, napszemüvegek és szemüvegkeretek alacsony áron. Rendkívüli Alensa akciók és kedvezmények is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor az Alensa kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

Az Alensa webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Kontaktlencsék
  • Akciós csomagok
  • Ápolószerek
  • Kiegészítők
  • Napszemüvegek
  • Információ

Alensa webshop
3

Amit a cégről tudni érdemes

Kizárólag eredeti termékeket és kontaktlencséket árulnak, melyeket csak a meghatalmazott gyártóktól szerzünk be. A weboldalon kínált termékek pontosan ugyanazok, mint az optikákban vagy viszonteladóktól beszerezhető termékek. Mivel 29 európai országban tevékenykednek mindezt széles ügyfélkörrel, így alacsonyabb áron tudják beszerezni termékeket a gyártóktól. Csak online értékesítenek, ami jelentősen csökkenti az üzemeltetési költséget is. Az Alensa márkahálózat Cseh, Szlovák és Osztrák webáruháza 2007 óta működik. Az elmúlt években a márka egész Európában elterjedt.  Ha igazán magas kedvezményekre vágysz, akkor az Alensa Black Friday ideje alatt érdemes körülnézned a webáruházban, ahol hatalmas árzuhanás várható ebben az időszakban. 

Jelenleg: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Horvátország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Málta, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság és Ukrajna ahol jelen vannak. Büszkék az óriási készletünkre, több mint 500.000 doboz lencsét tartanak raktáron. Ez lehetővé teszi azt, hogy a megrendelések közel 97%-át postára adják a rendelés beérkezése másnapján. Ehhez közel 100 fős személyzet áll rendelkezésére. Az információ menüpont alatt a kontaktlencse ápolásról is olvashat hasznos tippeket.

 

4

Alensa kedvezmények

Kuponok
Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Szállítás: A folyamatos beszerzésnek köszönhetően a megrendelt termékek több mint 97%-át azonnal szállítani tudják. A különleges paraméterekkel rendelkező kontaktlencsék kiszállítása több időt vehet igénybe, és függhet a kontaktlencse márkájától és a lencsék paramétereitől. A szállítás idő 2–3 munkanap, speciális tórikus és dioptriás színes kontaktlencsék esetében pedig előfordulhat, hogy 30 nap is lehet. A szállítás magában foglalja a csomagolást is. A szállítási díj nem függ az Ön által megrendelt csomag súlyától és méretétől, így egy megrendelésben több terméket is megvásárolhat. Ha úgy látja, hogy a csomag sérült, akkor ne vegye át azt a szállítmányozótól, és megjegyzésben közölje a sérülést és egyéb jellemzőket, és jelezze az Alensa felé is. 13.000 forint feletti megrendelés esetén ingyenes szállítást biztosítanak. Az utánvétel választása esetén fizetendő +200 Ft azonban ebben az esetben is felszámításra kerül.

5

Értékelés Alensa

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x