Alensa kuponkódok és kuponok

3 hiteles kedvezménykód és kupon Alensa - Június 2023

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Alensa

Kiárusítás - kedvezmény a napszemüvegekre az Alensa.hu oldalon

Az Alensa.hu webáruházban az aktuális leárazás ideje alatt hatalmas kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott napszemüvegekre .

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Akció
Alensa

Kiárusítás - kedvezmény a szemüvegekre az Alensa.hu oldalon

Az Alensa.hu webáruházban az aktuális leárazás ideje alatt hatalmas kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott szemüvegekre .

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Alensa

Ingyenes szállítás az Alensa.hu oldalon

Az Alensa.hu webáruházban 17.500 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Az utánvétel választása esetén fizetendő +200 Ft azonban ebben az esetben is felszámításra kerül. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Alensa webshop
1

Alensa webáruház - mindent a látásért

Eredeti kontaktlencse termékek, napszemüvegek és szemüvegkeretek alacsony áron. Rendkívüli Alensa kedvezmény is vár, illetve ne feledd, a webáruházban történt vásárláskor az Alensa kupon érvényesítését!

2

Alensa Black Friday és verhetetlen árak

A webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Kontaktlencsék
  • Akciós csomagok
  • Ápolószerek
  • Kiegészítők
  • Napszemüvegek
  • Információ

Alensa webshop
3

A kontaktlencsék szekértője

Kizárólag eredeti termékeket és kontaktlencséket árulnak, melyeket csak a meghatalmazott gyártóktól szerzünk be. A weboldalon kínált termékek pontosan ugyanazok, mint az optikákban vagy viszonteladóktól beszerezhető termékek. Ha az árak miatt aggódna, segít az Alensa kupon kód. Mivel 29 európai országban tevékenykednek mindezt széles ügyfélkörrel, így alacsonyabb áron tudják beszerezni termékeket a gyártóktól. Csak online értékesítenek, ami jelentősen csökkenti az üzemeltetési költséget is. A márkahálózat Cseh, Szlovák és Osztrák webáruháza 2007 óta működik. Az elmúlt években a márka egész Európában elterjedt.  Ha igazán magas kedvezményekre vágysz, akkor az Alensa Black Friday ideje alatt érdemes körülnézned a webáruházban, ahol hatalmas árzuhanás várható ebben az időszakban. 

Jelenleg: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Horvátország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Málta, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság és Ukrajna ahol jelen vannak. Büszkék az óriási készletünkre, több mint 500.000 doboz lencsét tartanak raktáron. Ez lehetővé teszi azt, hogy a megrendelések közel 97%-át postára adják a rendelés beérkezése másnapján. Ehhez közel 100 fős személyzet áll rendelkezésére. Az információ menüpont alatt a kontaktlencse ápolásról is olvashat hasznos tippeket. Az Alensa kód és Alensa 10 kedvezmény segít olcsóbban megszerezni ezt mind. 

 

4

Black Friday Alensa

Kuponok
Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Szállítás: A folyamatos beszerzésnek köszönhetően a megrendelt termékek több mint 97%-át azonnal szállítani tudják. A különleges paraméterekkel rendelkező kontaktlencsék kiszállítása több időt vehet igénybe, és függhet a kontaktlencse márkájától és a lencsék paramétereitől. A szállítás idő 2–3 munkanap, speciális tórikus és dioptriás színes kontaktlencsék esetében pedig előfordulhat, hogy 30 nap is lehet. A szállítás magában foglalja a csomagolást is. A szállítási díj nem függ az Ön által megrendelt csomag súlyától és méretétől, így egy megrendelésben több terméket is megvásárolhat. Ha úgy látja, hogy a csomag sérült, akkor ne vegye át azt a szállítmányozótól, és megjegyzésben közölje a sérülést és egyéb jellemzőket, és jelezze az feléjük is. 13.000 forint feletti megrendelés esetén ingyenes szállítást biztosítanak. Az utánvétel választása esetén fizetendő +200 Ft azonban ebben az esetben is felszámításra kerül. Az Alensa kuponkód által ezt mind lefaraghatod.

5

Értékelés Alensa

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 10 felhasználó
10 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x