NESCAFÉ Dolce Gusto kedvezmény kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon NESCAFÉ Dolce Gusto - Május 2024

__photo
-25%
Kedvezmény
NESCAFÉ Dolce Gusto

Akció - akár -25% kedvezmény a Dolce-gusto.hu oldalon

A Dolce-gusto.hu weboldalán 9 vagy több doboz kapszula vásárlása esetén akár -25% kedvezményt is szerezhet. (3-5 doboz vásárlásakor -10%, 6-8 doboz esetén pedig 20% kedvezményt kap). A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
NESCAFÉ Dolce Gusto

Ingyenes szállítás a Dolce-gusto.hu oldalon

A Dolce-gusto.hu webáruházban 17.000Ft érték feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


dolce gusto webáruház
1

Dolce Gusto – A kávé modern művészete

Egy ízletes kávé elkészítése valódi művészet. A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszulákat és kávégépeket direkt úgy tervezték, hogy ön mindenképp átérezze ezt a művészetet. Nem csak a kávégépek külseje bámulatos, a kávé is utolérhetetlen. Rendkívüli Dolce Gusto kapszula akció is várja, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Dolce Gusto kedvezmény kupon érvényesítését! Használja ki a rendszeres Dolce gusto 3+1 akció előnyeit is!

2

Termékkategóriák

Az Dolce Gusto webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • RÓLUNK
  • ÍZEK
  • KÁVÉFŐZŐ GÉPEK
  • KIEGÉSZÍTŐK
  • INFO & SZERVIZ
  • RECEPTEK
  • KLUB

dolce gusto webshop
3

Amiért érdemes vásárolni

Az eszpresszótól kezdve, a forró csokin át, a habos latte macchiatóig a Dolce Gusto kávék garantáltan ízleni fognak önnek. A maximum 15 baros nyomásnak köszönhetően a Dolce Gusto kávégépek nem csak stílusosak, hanem elég erősek is, hiszen a technológia találkozik a művészettel. A még nagyobb siker érdekében összefogtak a kávégépgyártás egyik vezető végével, a KRUPS-szal. Az ő szakértelmük és a Dolce Gusto kávé iránti elköztelezettsége és ismerete garantálja, hogy a NESCAFÉ® Dolce Gusto® segítségével minden nap egy mesterművet alkothat.

Kávékészítés egyik nagy titka: A tökéletes csésze kávé elkészítésének az egyik nagy titka, hogy minden egyes ital elkészítéséhez a megfelelő nyomást kell használni. Az eszpresszó elkészítéséhez például magas nyomásra van szükség, míg a latte macchiato tejhabjához jóval alacsonyabb szükséges. A Dolce Gusto által kifejlesztett szabadalmaztatott technológia azért nagyszerű, mert kapszulák képesek szabályozni az elkészítéshez szükséges nyomást. A behelyezett kapszula aromazáró fóliáját egy tű lyukasztja át. A kapszulába az automatikusan szabályozott nagyobb vagy kisebb nyomással víz áramlik be (a kapszula aljában lévő alumínium fólián elmozdul a műanyag tárcsa, így állítva be a megfelelő nyomást). A folyékony kávé pedig pillanatok alatt a csészébe kerül.

dolce gusto webshop

 NESCAFÉ® Dolce Gusto®-nál törekednek kávék megjelenítésére és remek ízekre! A kávészemeket a tökéletesség jegyében válogatják, majd a napon szárítják, fermentálják és meghámozzák.  A kávé ízletes aromája a pörkölés közben szabadul fel. A kávészemeket pontosan az adott kávéfajtának megfelelő hőmérsékleten pörkölik. Ezt a kapszulákba csomagolt ízletes és minőségi őrölt, pörkölt kávét fogja ön az otthonában vagy munkahelyén elfogyasztani.

4

Dolce Gusto kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

A klubtagság előnyei: Klubtagjainkat rendszeresen kedvezményekkel, izgalmas nyereményjátékokkal várják, hogy a NESCAFÉ® Dolce Gusto® termékeibe fektetett bizalmukat és hűségüket meghálálhassuk. Ha még nem regisztráltál az oldalukon, akkor hozz létre vásárlói regisztrációt, és máris lehetőséged nyílik vásárolni, ahol kávékülönlegességeket és stílusos kiegészítőket is találsz, valamint azonnal lehetőséged nyílik az aktuális promócióban, nyereményjátékban is részt venni. Iratkozz fel hírlevelükre, hogy elsőként értesülj az akciókról, játékokról, újdonságokról! 

5

Értékelés Dolce Gusto

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x