FPVshop kuponkódok és kuponok

www.fpvshop.hu

A FPVshop webáruházban a drónok, kamerák és konzolok világa tárul Ön elé. Elsősorban DJI márkájú drónok illetve GoPro kamerák forgalmazásával foglalkoznak. Látogassa meg oldalukat a legjobb akciókért! Kedvezményesen vásárolhat náluk különféle árkategóriájú drónokat. A videó- és PC játékok szerelmesei is érdekes kedvezményekre bukkanhatnak a webshopban. Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

FPVshop Webáruházról

Fpvshop – Drónok, kamerák és konzolok világa

Vásároljon drónokat a legjobb forrásból. Nézzen szét a kínálatban vagy jelentkezzen a tanfolyamukra. Rendkívüli Fpvshop akciók és kedvezmények várják.

 

Amit kínálnak:

Szerviz: Profi szakembereik vállalják a webshopban vásárolt gépek összeszerelését, beállítását, illetve törött, műszaki hibás drónok javítását is. Az egyedi igényeket is megvalósítják, hiszen a szakértő kollégák várják a kihívásokat.

Vállalják drónfelvételek készítését is. Legyen szó ingatlanpiaci kérésről, építészeti ellenőrzésről, esetleg egy rendezvény légifelvételéről, biztos lehet benne, hogy profi filmet kap, nagyon jó áron.

Drónpilóta képzésre is be lehet náluk iratkozni. Várnak mindenkit nagy szeretettel, aki érdeklődik a drónok használatával kapcsolatban. A legnagyobb odafigyeléssel egyszerre csak egy hallgatóval zajlik az oktatás. Ha nem rendelkezik drónnal az oktatáshoz ezt is biztosítják. Munkatársaik minden tudásukat örömmel adják át a hallgatóknak.

A Video menüpont alatt érdemes elidőzni, mert csodálatos légifelvételeket láthat profin összevágott videókon. Magyarországi és egzotikus úticélokat, hegyeket, tengerpartokat láthat a magasból egyedi összeállításban.

Kínálatukban megtalálhatóak még a konzolok és játékok is méghozzá XBOX ONE és PS4 és különféle PC játék is.

Mi is az a drón?

A legjobban talán egy pilóta nélküli mini repülőgéphez lehet hasonlítani. Tartozik hozzá egy földi vezérlő, és maga a rendszer a kommunikáció a gép és az irányító között. Létezik távirányításos egy emberi kezelővel, vagy autonóm módon fedélzeti számítógépek által vezérelt típus is. Összehasonlítva a személyzettel ellátott légi járművekkel, eredetileg többnyire katonai alkalmazásokra (felderítésekre) használták. Használatuk gyorsan bővülni kezdett a kereskedelmi, tudományos, szabadidős, mezőgazdasági és más alkalmazásokkal. Magánhasználatban lévő drónokból napjainkban több van, mint a katonai drónokból, a becslések szerint több mint egymillió eladott darab volt 2015-ben.

 

Termékkategóriák:

Akció

Apple

Kamera

Filter

DJI

SwellPro

PGYTECH

Syma

Ipari Drone

Multikopter

Racing

FPV

Távirányítók

Akkumulátor

Töltő

Bérlés

Használt termékek

XBOX ONE

PS4

PC játékok

 

Szállítás és fizetés:

20.000 Ft alatti rendelés esetén, súlytól és mérettől függetlenül a szállítási díj 1.990 Ft.

20.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

FoxPost terminál átvétele esetén összeghatártól függetlenül 890 Ft a szállítási díj.

 

Fizetési lehetőségek:

  • Készpénz (áru átvételekor)
  • Bankkártya
  • Banki átutalás
  • PayPal
  • Barion

 

 

 

 

 

Lejárt kuponok

1. 12. 2020

Ingyenes szállítás 20.000 Ft fölötti vásárlás esetén

A Fpvshop.hu webáruházban 20.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

A Fpvshop.hu webáruházban 20.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Szöveg elrejtése