Intercell Impex kuponkódok és kuponok

4.3 (11 értékelés) photo
search
search
cube Ingyen
Ingyenes szállítás
Intercell Impex

Ingyenes szállítás 30.000 Ft fölötti vásárlás esetén

Az Intercell.hu webáruházban 30.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


intercell webáruház
1

Intercell – Akkumulátorok és alkatrészek nagy választéka

Ismerjük az érzést, amikor lemerül a laptopunk egy fontos munka közben? Nem véletlenül ajánlják a számítógéppel folyamatosan dolgozó embereknek, hogy legyen megbízható az akkumulátor a gépben. Ezen könnyen lehet segíteni, akár egy pótakkumulátor beszerzésével, amit az Intercell oldalán rögtön meg is vásárolhat.

Intercell kupon felhasználható a fizetéskor, hogy még kedvezményesebb áron jusson hozzá a keresett termékhez.

2

Termékkategóriák

  • notebook alkatrész
  • egyéb termékek

Termékeik között – amelyekhez a garanciát, mint a gyártó magyarországi importőre biztosítják Önnek - széles választékban talál utángyártott és eredeti notebook, kamera, illetve mobiltelefon akkumulátorokat, lefedve szinte az összes forgalomban lévő modellt. Emellett kínálatukban megtalálhatóak az elemek, elemlámpák, memóriakártyák, védőszemüveg monitorhoz vagy akár szerviz kellékek is.

intercell webáruház
3

Legyen viszonteladójuk!

Az Intercell laptop alkatrész és akkumulátor szaküzlet az ország boltja minőségi díj nyertese már folyamatosan sokadik éve. 2015-ben 2. helyezett, 2016-ban első helyezett, míg a legutóbbi 2017-es évben második helyezett lett. Viszonteladók jelentkezését is várják. A regisztrációt követően nagykereskedelmi áron tudja beszerezni tőlük termékeiket.

Szállítás: A küldemények kézbesítése, szállítása GLS futárszolgálattal vagy postával történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a vásárlási folyamat végén, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

intercell webshop

Kiszállítási idő: Raktáron lévő termékek esetében, ha ez ajánlott, elsőbbségi postával, előre utalással történik akkor az összeg beérkezésétől számított 2 munkanap alatt önnél lehet a termék. GLS futárszolgálattal, előre utalással: az összeg beérkezésétől számított 2 munkanap a kiszállítási idő. Ha a GLS futárszolgálattal, de utánvétellel történik a fizetés akkor a rendelés visszaigazolásától számított 2 munkanap a szállítás. Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy amennyiben a fizetés ajánlott, elsőbbségi postával, előre utalással történik akkor az összeg beérkezésétől számított 9-15 munkanapra változik a szállítási idő. Ugyanez vonatkozik a GLS szállítási alternatívákra is. Külföldre jelenleg nem szállítanak. Ha a webáruház nem tudja szállítani a terméket, mert a megrendelt áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, erről mindenképpen időben értesíti önt.

 

4

Intercell kedvezmények

Ingyenes szállítás

Mi történik, ha nem elégedett a termékkel? A vásárolt terméket eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vissza lehet küldeni.

5

Értékelés Intercell

4.3

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 thumbsup Felhasználó ajánlja
0 thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 7x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 4x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x