Kaspersky kedvezmény kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Kaspersky - Szeptember 2022

__photo
-40%
Kuponkód
Kaspersky

Kupon – 40% a kedvezmény az antivírus programra a Kaspersky.hu oldalon

A – 40% kedvezmény az antivírus programokra vonatkozik a Kaspersky.hu webáruházban, ahol a kedvezménykódot a kosárban adja meg. Használja ki a Kasperskykuponok előnyeit, és vásároljon olcsóbban.

Többet a kedvezményről Csak nálunk


1

A Kaspersky Lab

A Kaspersky Lab a világ legnagyobb magánkézben lévő informatikai biztonsági vállalata, amelynek célja, hogy megmentse a világot. Gyorsan növekvő vállalat, amely minden tevékenységi területén nem kis mértékű növekedést ér el. Ha szeretnéd te is számítástechnikai eszközeidet biztonságban tudni, akkor fordulj hozzájuk bátran. Szolgáltatásaik a Kaspersky kupon által még olcsóbbak.

2

Működésbe hozzák a jövőt

A Kaspersky webáruházban azon dolgoznak, hogy a digitális biztonság lehetséges legyen, és ezzel egy szebb jövő elérése is. Termékeikkel biztonságossá teszik a barátságokat, a fizetést, a te saját kis világodat. Az alábbi termékkategóriák és menüpontok segítségével könnyedén kiválaszthatod, mire is van pontosan szükséged, és ezeken belül részletes információkat találsz egy-egy termékcsoportról:

  • otthoni használatra
  • termékek kisvállalatoknak
  • termékek közepes méretű vállalkozásoknak
  • nagyvállalati megoldások
  • rólunk
  • miért minket válasszanak
  • partnerek
  • kapcsolat

3

Kaspersky védelem

A sikerük számokban is kifejezhető. A Kaspersky Lab naponta több mint 310 000 új rosszindulatú fájlt érzékel. A Kaspersky Lab termékeit több mint 270 000 vállalat használja. Termékeik előnyeit 200 ország és terület élvezi. Globális technológiai/OEM szerződéssel rendelkezik. Kiemelkedő biztonsági megoldásokat nyújt már 20 éve és jelenleg védelmet biztosít 400 millió felhasználó számára. Ilyen adatok mellett az IDC „vezető” pozícióba sorolta a Kaspersky Lab-et. az IDC MarketScape vállalati végpontvédelmi cégekről szóló 2012-es nyugat-európai tanulmányban a Kaspersky Lab mint „Vezető” szerepel. Általuk tehát biztonságban érezheted magad otthon, magánemberként, illetve egy vállalat tagja, vagy vezetőjeként is.

 

A legtöbbet tesztelt, a legtöbb díjat kapott ez a Kaspersky védelem. 2019-ben a Kaspersky termékei 86 független teszten és értékelésen vettek részt. Termékeik 64 első helyet szereztek, és 70 alkalommal végeztek az első három helyezett között. A TOP3 mérőszám a több mint 80 ismert szolgáltató által a biztonsági szektor legnagyobb tiszteletnek örvendő független tesztjein és értékelésein elért összesített pontszámait jelképezi. A számos teszten és termék kapcsán tanúsított megbízható teljesítmény jelentőségteljesebb értékelést biztosít, mint egy egyszeri teszten produkált alkalmi teljesítmény. Velük tehát nem aggódnod adataidért, általuk biztonságban vannak.

4

Kaspersky Black Friday

Kuponok
Kedvezmények

Megérkezett a Black Friday Kaspersky hihetetlen kedvezményekkel. Ha te is szeretnéd védelemmel ellátni okoseszközeidet, akkor irány a Kaspersky Lab, ahol megtalálod a minden igényednek megfelelő termékeket, sőt, akár olcsóbban is a Kaspersky kupon által.

5

Értékelés Kaspersky

4.6

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x