Kaspersky kedvezmény kuponok

www.kaspersky.hu

A Kaspersky Lab a világ legnagyobb, magánkézben lévő informatikai biztonsági vállalata. A Kaspersky Lab teljes körű antivírus védelmet kínál a notebookja, tabletje, mobiltelefonja számára. Olyan termékek közül válogathat mint a Kaspersky antivírus, internet security, total security otthoni vagy cégi használatra. Ha Ön szeretné mindezt kedvezményesen beszerezni, használja ki a Kaspersky kupon előnyeit. Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

Kaspersky Webáruházról

A Kaspersky Lab

A Kaspersky Lab a világ legnagyobb magánkézben lévő informatikai biztonsági vállalata, amelynek célja, hogy megmentse a világot. Gyorsan növekvő vállalat, amely minden tevékenységi területén nem kis mértékű növekedést ér el. Ha szeretnéd te is számítástechnikai eszközeidet biztonságban tudni, akkor fordulj hozzájuk bátran. Szolgáltatásaik a Kaspersky kupon által még olcsóbbak.

Működésbe hozzák a jövőt

A Kaspersky webáruházban azon dolgoznak, hogy a digitális biztonság lehetséges legyen, és ezzel egy szebb jövő elérése is. Termékeikkel biztonságossá teszik a barátságokat, a fizetést, a te saját kis világodat. Az alábbi termékkategóriák és menüpontok segítségével könnyedén kiválaszthatod, mire is van pontosan szükséged, és ezeken belül részletes információkat találsz egy-egy termékcsoportról:

  • otthoni használatra
  • termékek kisvállalatoknak
  • termékek közepes méretű vállalkozásoknak
  • nagyvállalati megoldások
  • rólunk
  • miért minket válasszanak
  • partnerek
  • kapcsolat

Kaspersky védelem

A sikerük számokban is kifejezhető. A Kaspersky Lab naponta több mint 310 000 új rosszindulatú fájlt érzékel. A Kaspersky Lab termékeit több mint 270 000 vállalat használja. Termékeik előnyeit 200 ország és terület élvezi. Globális technológiai/OEM szerződéssel rendelkezik. Kiemelkedő biztonsági megoldásokat nyújt már 20 éve és jelenleg védelmet biztosít 400 millió felhasználó számára. Ilyen adatok mellett az IDC „vezető” pozícióba sorolta a Kaspersky Lab-et. az IDC MarketScape vállalati végpontvédelmi cégekről szóló 2012-es nyugat-európai tanulmányban a Kaspersky Lab mint „Vezető” szerepel. Általuk tehát biztonságban érezheted magad otthon, magánemberként, illetve egy vállalat tagja, vagy vezetőjeként is.

A legtöbbet tesztelt, a legtöbb díjat kapott ez a Kaspersky védelem. 2019-ben a Kaspersky termékei 86 független teszten és értékelésen vettek részt. Termékeik 64 első helyet szereztek, és 70 alkalommal végeztek az első három helyezett között. A TOP3 mérőszám a több mint 80 ismert szolgáltató által a biztonsági szektor legnagyobb tiszteletnek örvendő független tesztjein és értékelésein elért összesített pontszámait jelképezi. A számos teszten és termék kapcsán tanúsított megbízható teljesítmény jelentőségteljesebb értékelést biztosít, mint egy egyszeri teszten produkált alkalmi teljesítmény. Velük tehát nem aggódnod adataidért, általuk biztonságban vannak.

Ha te is szeretnéd védelemmel ellátni okoseszközeidet, akkor irány a Kaspersky Lab, ahol megtalálod a minden igényednek megfelelő termékeket, sőt, akár olcsóbban is a Kaspersky kupon által.