Kaspersky kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Kaspersky - Szeptember 2023

__photo
-30%
Akció
Kaspersky

Akció – 30% a kedvezmény az antivírus programra a Kaspersky.hu oldalon

A – 30% kedvezmény az antivírus programokra vonatkozik a Kaspersky.hu webáruházban, ahol a kedvezménykódot a kosárban adja meg. Használja ki a Kasperskykuponok előnyeit, és vásároljon olcsóbban.

Többet a kedvezményről


1

Kiberbiztonság

A  világ legnagyobb magánkézben lévő informatikai biztonsági vállalata, amelynek célja, hogy megmentse a világot. Gyorsan növekvő vállalat, amely minden tevékenységi területén nem kis mértékű növekedést ér el. Ha szeretnéd te is számítástechnikai eszközeidet biztonságban tudni, akkor fordulj hozzájuk bátran. Szolgáltatásaik a Kaspersky kupon vagy egy Kaspersky kód által még olcsóbbak.

2

Működésbe hozzák a jövőt

A azon dolgoznak, hogy a digitális biztonság lehetséges legyen, és ezzel egy szebb jövő elérése is. Termékeikkel biztonságossá teszik a barátságokat, a fizetést, a te saját kis világodat. Az alábbi termékkategóriák és menüpontok segítségével könnyedén kiválaszthatod, mire is van pontosan szükséged, és ezeken belül részletes információkat találsz egy-egy termékcsoportról:

  • otthoni használatra
  • termékek kisvállalatoknak
  • termékek közepes méretű vállalkozásoknak
  • nagyvállalati megoldások
  • rólunk
  • miért minket válasszanak
  • partnerek
  • kapcsolat

3

Védelem az egész családnak

A sikerük számokban is kifejezhető. Naponta több mint 310 000 új rosszindulatú fájlt érzékel. A termékeit több mint 270 000 vállalat használja. Termékeik előnyeit 200 ország és terület élvezi. Globális technológiai/OEM szerződéssel rendelkezik. Kiemelkedő biztonsági megoldásokat nyújt már 20 éve és jelenleg védelmet biztosít 400 millió felhasználó számára. Ilyen adatok mellett az IDC „vezető” pozícióba sorolta . Általuk tehát biztonságban érezheted magad otthon, magánemberként, illetve egy vállalat tagja, vagy vezetőjeként is. Egy Kaspersky kód felhasználásával további nagyszerű kedvezmények várnak.

 

Termékeik 64 első helyet szereztek, és 70 alkalommal végeztek az első három helyezett között. A TOP3 mérőszám a több mint 80 ismert szolgáltató által a biztonsági szektor legnagyobb tiszteletnek örvendő független tesztjein és értékelésein elért összesített pontszámait jelképezi. A számos teszten és termék kapcsán tanúsított megbízható teljesítmény jelentőségteljesebb értékelést biztosít, mint egy egyszeri teszten produkált alkalmi teljesítmény. Velük tehát nem aggódnod adataidért, általuk biztonságban vannak. Használd ki a Kaspersky Internet Security Black Friday akcióit.

4

Kaspersky Black Friday

Kuponok
Kedvezmények

Megérkezett a Black Friday Kaspersky hihetetlen kedvezményekkel. Ha te is szeretnéd védelemmel ellátni okoseszközeidet,itt  megtalálod a minden igényednek megfelelő termékeket, sőt, akár olcsóbban is a Kaspersky kupon által.

5

Értékelés Kaspersky

4.6

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x