Kiwi kedvezmény kuponok

4.0 (1 értékelés) __photo
__search
AKCIÓ
Kedvezmény
Kiwi

Utolsó perc ajánlatok a Kiwi.com oldalon

A Kiwi.com weboldalán most nagyszerű kedvezményeket talál a kiválasztott repjegyekre.

Többet a kedvezményről


kiwi kupon
1

Álomnyaralás olcsón

Szeretsz utazni, de nem szeretnél rá sokat költeni? A Kiwi.com segít megtalálni a pénztárcádnak megfelelő utazásokat. A Kiwi a világ egyik leggyorsabban fejlődő vállalata. Nézzük meg ezt számokban: 100 000 000 keresés naponta, 2019-ben 14,057,075,465 megtett kilométer, és 40 000 ülőhely értékesítve naponta (átlagosan). Ha szeretnél minél olcsóbban, gyorsan és kényelmesen eljutni a nyaralásodra, akkor rájuk biztosan számíthatsz, hiszen tehetséges és elszánt csapatukkal segítenek neked ebben. Mi mást lehet még róluk tudni? Olvass tovább.

2

Kalandra fel!

A Kiwi.com-on az alábbi menüpontok segítik a tájékozódást:

  • Utazás
  • Autók
  • Szobák
  • Kiwi.com Stories

Egyszóval náluk minden megvan egy helyen, amire csak egy nyaraláson szükséged lehet. Könnyen és egyszerűen találhatsz remek ajánlatokat szállodákra, otthonokra és sok másra... Csak választanod kell: meghitt nyaralók vidéken vagy menő lakások a városban? Egyre megy, hiszen a Kiwi kupon segítségével minden sokkal olcsóbb. Tervezd meg a legközelebbi kalandod még ma. Segítenek megkeresni a legbiztonságosabb úti célokat és náluk rugalmasan foglalhat.

3

Utazás, ahogy te szeretnéd

 

A Kiwi.com minden utazni vágyónak megtalálja a legmegfelelőbb ajánlatokat. Egyedi keresési beállításaiknak köszönhetően keresésnél szűrőket állíthatsz be, és olyan feltételek szerint böngészhetsz, mint az időszakok, poggyászok vagy fedélzeti osztályok. A pontból B pontba jutni nem mindig egyszerű, pláne ha több ezer kilométer választja el őket egymástól. A Kiwi.com oldalán több utazási módot kombinálhatsz: repülő-, busz- és vonatjáratokat, hogy így kialakítsd a legkényelmesebb útvonaltervedet. A kevesebb tapasztalattal rendelkező, vagy a teljesen kezdő utazóknak sem kétségbe esniük, hiszen munkatársaik állnak rendelkezésükre. Nagyszerű ügyfélszolgálatuk gondoskodik az utazással kapcsolatos értesítésekről, a beszállókártyákról, valamint kiegészítő szolgáltatásokról és egyebekről is. Válaszd ki a neked megfelelő jegytípust, és élvezd a rugalmasságot, valamint az összes utazásra érvényes, egyszerű módosítási és lemondási szabályokat.

Ha szereted a gyors és egyszerű dolgokat, és szeretnél mindent, beleértve az utazásokat is néhány kattintással elintézni, akkor a mobilapplikációjukat neked találták ki. Ennek segítségével még többet hozhatsz ki a Kiwi.com szolgáltatásaiból. Töltsd le a Kiwi.com mobilalkalmazást, és villámgyorsan megtervezheted a következő kalandod. A Kiwi.com mobilalkalmazással rejtett funkciókhoz és különleges ajánlatokhoz is hozzáférhetsz. Beszállókártyák letöltése, exkluzív ajánlatok és árak, foglalás egy kattintással, utazással kapcsolatos értesítések mind egy helyen.

4

Kiwi.com kedvezmények

Kuponok

Élvezd szolgáltatásaikat és nyaralásodat sokkal olcsóbban. Hogyan? Hát a Kiwi kupon segítségével.

5

Értékelés Kiwi.com

4.0

Nagyon jó értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 0x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x