Kiwi kuponok és kuponkódok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Kiwi - Május 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Kiwi

Repülőjegy ajánlatok a Kiwi.com oldalon

A Kiwi.com weboldalán most nagyszerű kedvezményeket talál a kiválasztott repjegyekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Kiwi

Utolsó perc ajánlatok a Kiwi.com oldalon

A Kiwi.com weboldalán most nagyszerű kedvezményeket talál a kiválasztott repjegyekre.

Többet a kedvezményről


kiwi kupon
1

Álomnyaralás olcsón

Szeretsz utazni, de nem szeretnél rá sokat költeni? Az oldal segít megtalálni a pénztárcádnak megfelelő utazásokat. A világ egyik leggyorsabban fejlődő vállalata. Nézzük meg ezt számokban: 100 000 000 keresés naponta, 2019-ben 14,057,075,465 megtett kilométer, és 40 000 ülőhely értékesítve naponta (átlagosan). Ha szeretnél minél olcsóbban, gyorsan és kényelmesen eljutni a nyaralásodra, akkor rájuk biztosan számíthatsz, hiszen tehetséges és elszánt csapatukkal segítenek neked ebben. Mi mást lehet még róluk tudni? Olvass tovább.

Úgy gondolják, mindenki számára lehetővé kell tenni, hogy felfedezhessük a világot. Ennek a legjobb módja szerintük az, ha mindenki eldöntheti, hogy hol szeretne lenni, és hogyan szeretne odajutni. Ezért lebontják az olcsó utazás előtt álló akadályokat, és mindenki számára megnyitják és elérhetővé teszik a világot. Az egyedülálló Kiwi kód segítségével megtalálhatod azokat az olcsó utazási lehetőségeket is, amelyeket más keresőeszközök nem, így soha nem kell majd azon töprengened, hogy találhattál-e volna jobb ajánlatot máshol.

2

Kalandra fel!

Már várod a következő nyaralásod? Itt mindent megtalálsz ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen. Az alábbi menüpontok segítik a tájékozódást:

  • Utazás
  • Autók
  • Szállások
  • Stories
  • Utazási hekkek
  • Ajánlatok

Büszkék a függetlenségükre és arra, hogy a te érdekedben megpróbálják megkerülni a légitársaságok és az utasszállítók merev rendszerét. Technológiai újítóként a céljuk, hogy olyan megoldásokat alkossanak, amelyek mindenki számára elérhetővé teszik a megfizethető árú utazást. Egyszóval náluk minden megvan egy helyen, amire csak egy nyaraláson szükséged lehet. Könnyen és egyszerűen találhatsz remek ajánlatokat szállodákra, otthonokra és sok másra... Csak választanod kell: meghitt nyaralók vidéken vagy menő lakások a városban? Egyre megy, hiszen a Kiwi kupon segítségével minden sokkal olcsóbb. Tervezd meg a legközelebbi kalandod még ma. Segítenek megkeresni a legbiztonságosabb úti célokat és náluk rugalmasan foglalhat. Használd ki az Outlet Kiwi akcióit.

3

Utazás, ahogy te szeretnéd

Minden utazni vágyónak megtalálja a legmegfelelőbb ajánlatokat. Egyedi keresési beállításaiknak köszönhetően keresésnél szűrőket állíthatsz be, és olyan feltételek szerint böngészhetsz, mint az időszakok, poggyászok vagy fedélzeti osztályok. A pontból B pontba jutni nem mindig egyszerű, pláne ha több ezer kilométer választja el őket egymástól. Az oldalon több utazási módot kombinálhatsz: repülő-, busz- és vonatjáratokat, hogy így kialakítsd a legkényelmesebb útvonaltervedet. A kevesebb tapasztalattal rendelkező, vagy a teljesen kezdő utazóknak sem kétségbe esniük, hiszen munkatársaik állnak rendelkezésükre. Nagyszerű ügyfélszolgálatuk gondoskodik az utazással kapcsolatos értesítésekről, a beszállókártyákról, valamint kiegészítő szolgáltatásokról és egyebekről is.

Ha szereted a gyors és egyszerű dolgokat, és szeretnél mindent, beleértve az utazásokat is néhány kattintással elintézni, akkor a mobilapplikációjukat neked találták ki. Beszállókártyák letöltése, exkluzív ajánlatok és árak, foglalás egy kattintással, utazással kapcsolatos értesítések mind egy helyen. Válaszd ki a neked megfelelő jegytípust, és élvezd a rugalmasságot, valamint az összes utazásra érvényes, egyszerű módosítási és lemondási szabályokat. Egy Kiwi kód vagy egy Kiwi kedvezmény által még olcsóbban kirándulhatsz.

4

Black Friday Kiwi akcióival mindent olcsón megúszol

Kuponok

Lehetővé teszik számodra, hogy könnyen összehasonlíthasd a különböző légitársaságok és szállások árait, így megtalálhasd a legjobb ajánlatokat. Az oldal segítségével rugalmasabban tervezhetők az utazások, például olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik a dátumok módosítását a legkedvezőbb árak eléréséhez. Továbbá, lehetőséget nyújtanak több város vagy helyszín beiktatására egyetlen utazási tervezetben, ami által könnyebben tervezheted meg az útvonalaidat, valamint, hogy azok változatosabbak legyenek. Érdemes kihasználni a Kiwi Black Friday nyújtotta kedvezményeket is. Garantálják, hogy a lehető legjobb árakon fogsz eljutni oda, ahova csak szeretnél. Pár gombnyomás és mindent elintézhetsz stresszmentesen, mind otthonod kényelméből.

Élvezd szolgáltatásaikat és nyaralásodat sokkal olcsóbban. Hogyan? Hát a Kiwi kupon  és a kiwi kód segítségével. Ha szemfüles vagy, akkor mindenből sikerül a legolcsóbbat, de egyben a legjobbat megtalálni. Használd ki ezeket az előnyöket még ma, és élvezd a jól megérdemelt nyaralásod.

5

Értékelés Kiwi.com

4.9

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 28 felhasználó
28 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 27x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x