Kőházy Festékáruházak kuponkódok és kuponok

www.kohazy.hu

A Kőházy Festékáruházak célja, hogy az ecset- és festőszerszám gyártói tevékenységük megtartása mellett erősítsék jelenlétüket a festékkereskedelmi piacon is. Igen gazdag a kínálatuk: az alapozófestékek, lakkok, beton- és padlóbevonatok, vakolat, hígítók, gipsz, oldószerek, aeroszolos termékek, kőműves és burkoló szerszámok, csemperagasztók, fal- és homlokzatfestékek, tapéta, létrák, és még sok más közül válogathat a kedves vásárló. Lehetőség van egyedi szín összeállítására és kivitelezési tanácsadásra is. Akciók, alacsony árak teszik kényelmesebbé a vásárlást. Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

Kőházy Festékáruházak Webáruházról

Kőházy – Festékáruházak

Rendkívüli Kőházy akciók és kedvezmények is várják.

 

Cégismertető:

A vállalkozás a Kőházy - Tradíció Kft. története az 1923-as évig nyúlik vissza. Az idősebb Kőházy György ekkor alapította meg kefe- és ecsetgyártó üzemét Erdélyben, Kolozsvárott. Az alapító egyre sikeresebb vállalkozásának telephelyét később Budapestre költöztette, és itt folytatta ipari tevékenységét. 1978-ban ifjabb Kőházy György átvette a vezetést. Az alapítás óta folyamatosan tevékenységi körükbe tartozik a hagyományos falfestő kefék, mázoló ecsetek, tapéta simító kefék gyártása. 1992-től a gyártás mellett a cég életébe belépett a kereskedelem. A központi telephelyen ekkor nyitották meg első festék-szakáruházukat. Az azóta eltelt több, mint egy évtizedben a megnövekedett forgalomnak köszönhetően az első boltot kétszer bővítették, majd 2002-ben újabb festékáruházakat nyitottak Budapesten. 2011-ben újabb egységgel bővültek, megnyitották Trilak stúdióként működő üzletünket a XX. kerületi Határ úton.

 

Amit kínálnak:

Céljuk, hogy az eredeti ecset- és festőszerszám gyártói tevékenység megtartása mellett tovább növeljék, erősítsék jelenlétünket a budapesti festékkereskedelmi piacon, valamint új raktárbázis kiépítésével még magasabb színvonalon elégíthessék ki a partnerek igényeit, nagyobb termékválasztékot és alacsony árakat kínáljanak a kedves vásárlóknak.

Számítógépes színkeverés: Trilak és Caparol rendszereken, többezer színárnyalatban bel- és kültéri falfestékek, selyem- és magasfényű zománcok, alapozók, lazúrfestékek, betonfestékek, vékonyvakolatok állnak rendelkezésre.

Szaktanácsadás: szakmailag felkészült munkatársaik mindig készségesen segítenek választ adni a festési problémákra, termékekkel, anyagfelhasználással kapcsolatban.

 

Termékkategóriák:

Alapozófesték, tapasz és gitt

Zománc és fedőfestékek

Favédőszer és lazúr

Lakk, parkettlakk, faápolás

Fal- és homlokzatfesték, színkeverés

Színezőpaszta, pigment, porfesték

Beton- és padlóbevonat

Glett, gipsz, csemperagasztó, portemék

Mélyalapozó, vakolatalapozó, felületkezelés

Vakolat, nemesvakolat, hőszigetelés

Víz-, hő- és hangszigetelés

Gipszkarton, profil, álmennyezet, OSB

Élvédők, sínek, szegélyelemek

Tapéta, díszléc, parketta, parafa

Ragasztóanyagok

Hígító, oldószer, festékmaró

Purhab, szilikon-, akril tömítő

Ragasztószalag és takarófólia

Aeroszolos termékek

Autós termékek

Festő és tapétázó eszközök

Kőműves és burkoló szerszámok

Barkácsolás, csiszolás, rögzítés

Létrák és állványok

Fa festőlétra, mázolóbak, lakkállvány, létratoldó

Alumínium háztartási- és állólétra, fellépő

Alumínium támasztó- és tolólétra

Alumínium sokfunkciós létra

Alumínium állványfajták

Alumínium létrához kiegészítők

Tisztító- és takarítószerek, higiénia

Takarító és háztartási eszközök