Laptopszaki kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Laptopszaki - Június 2024

__photo
Ingyen
Ingyenes szállítás
Laptopszaki

Ingyenes szállítás a Laptopszaki.hu oldalon

A Laptopszaki.hu webáruházban 30.000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


laptopszaki webshop
1

Laptoszaki – Jó barát a bajban

Laptop alkatrész webáruház és szerviz. Raktárról, azonnal több mint 10.000 alkatrész elérhető. Rendkívüli Laptopszaki akciók, bónuszok is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Laptopszaki kedvezmény kupon érvényesítését!

 

2

Termékkategóriák:

A Laptoszaki webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

 • Laptop alkatrészek
 • Laptop töltő
 • Laptop akkumulátor
 • Laptop kijelző
 • Laptop billentyűzet
 • Laptop ventilátor
 • Laptop SSD meghajtó
 • Laptop merevlemez
 • Laptop memória
 • Laptop DC tápaljzat
 • Használt laptop
 • További alkatrészek

laptopszaki webshop
3

Miért érdemes a Laptopszaki webshopban vásárolni?

Üzletükben szakképzett értékesítő kollégák felmérik a szervizre érkező laptopja lehetséges hibáit, a bevizsgálás minden esetben díjmentes. Ha a hiba azonnal javítható, akkor a helyszínen tájékoztatják a javítás vagy a csere alkatrész költségeiről. A bevizsgálási díj minden esetben 0 Ft! Ha Ön elfogadja a javítási díjat, akkor a helyszínen kicserélik a kért alkatrészt (laptop töltő, akkumulátor, laptop kijelző (a csere kb. 10-15 perc). Ha első körben nem tudják megállapítani a hibát, akkor a készülék rögzítésre kerül a rendszerükbe. Mihamarabb nekiállnak a probléma orvosolásának.

Kérjen árajánlatot régi, megunt vagy rossz laptopja felvásárlásra! Ha nincs szüksége régi, megunt laptopjára, akkor ezt versenyképes áron felvásárolják új, használt, hibás, javíthatatlan, sérült, törött laptopot, notebookot, netbookot, márkától és típustól függetlenül, készpénzért, azonnal. Minden kérdésére választ kap blogjukból, ahol rengeteg hasznos tanács, tipp és trükk várja. 

laptopszaki webshop

Szállítás és fizetés: Akár ingyenes szállítást is biztosítanak futárszolgálatuk segítségével. Ügyfélszolgálatukon szakértő kollégáik készséggel állnak rendelkezésére nyitvatartási időben elérhetőségeiken és a József körút 67. szám alatt található szaküzletükben egyaránt. Itt személyesen is átveheti raktáron lévő termékeket.

A GLS futárszolgálat segítéségével a munkanapokon 15:00-ig beérkezett rendeléseket már a következő munkanapon kézbesítik az ország bármely területére. A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-16 óra között történik. Raktáron lévő termékeiket azonnal szállítják. A szállítási költség csak bruttó 990 Ft. A vásárolt termékek kiegyenlítése online bankkártyás fizetéssel is lehetséges. Utánvétes csomagként is átvehető a megrendelés Pick Pack Ponton. Budapesten pedig utánvétes csomagként, 2-4 órán belül a Gepard futárszolgálat, extra gyors futárszolgálat kérésként kiemelkedő minőségben gyorsan házhoz szállítja a megrendelését.

4

Laptopszaki kedvezmények

Ingyenes szállítás

Viszonteladói partnerprogram: Előnyei: Árkedvezmény az összes termékből, nincs minimum forgalmi korlát az együttműködésnél és árkedvezmény az eladó használt laptopokból.

5

Értékelés Laptopszaki

4.7

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x