Maiutazas Black Friday és kuponok

5 hiteles kedvezménykód és kupon Maiutazas - Május 2024

__photo
-50%
Kedvezmény
Maiutazas

Akció - akár 50% kedvezmény a wellness üdülésekre a Maiutazas.hu oldalon

A Maiutazas.hu webáruházban óriási kedvezményeket talál az akcióban lévő wellness üdülésekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Maiutazas

Akció - kedvezmény az adriai nyaralásokra a Maiutazas.hu oldalon

A Maiutazas.hu webáruházban óriási kedvezményeket talál az adriai nyaralásokra.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Maiutazas

Akció - kedvezmény az élménycsomagokra a Maiutazas.hu oldalon

A Maiutazas.hu webáruházban óriási kedvezményeket talál az élménycsomagokra.

Többet a kedvezményről
-30%
Akció
Maiutazas

Akció - akár - 30 % belföldi wellness pihenésekre a Maiutazas.hu oldalon

A Maiutazas.hu webáruházban most akár - 30 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő belföldi wellness pihenésekre

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Akció
Maiutazas

Akció - kedvezmény a horvátországi nyaralásokra a Maiutazas.hu oldalon

A Maiutazas.hu webáruházban óriási kedvezményeket talál a horvátországi nyaralásokra.

Többet a kedvezményről


maiutazas
1

Maiutazás kuponok – Mert utazni jó, pláne olcsóbban

Szeretsz utazni? Szeretnél eljutni a világ minden pontjára, csak elérhetetlennek tűnik? Velük nincs olyan, hogy lehetetlen! Velük gyorsan és egyszerűen, rendkívüli kedvezményekkel fedezheted fel Magyarországot, és az egész világot. A belföldi és külföldi nyaralások óriási akciói várnak téged. Elhozzák neked a legjobb utazási ajánlatokat, valamint több ezer hazai szálláshellyel ápolnak kitűnő kapcsolatot, akik - a több éves kitűnő partnerkapcsolat jegyében - első kézből adják legkedvezőbb akcióikat nekik. Napi kapcsolatban vannak a hazai utazásszervezőkkel, hogy felkutassák neked a legjobb árakat, és hogy a legkülönfélébb úti célokat ajánlhassák. A mai utazás kupon felhasználása vásárláskor még több kedvezményt biztosít neked. Persze, a Mai utazás kuponkód sem elhanyagolható. Ne feledd ezek felhasználását, mert utazásodon jó párezer forintot is megspórolhatsz, ha ügyesen használod őket.   

2

Termékkategóriák

Ha egy kikapcsolódásra vágysz, akkor a tökéletes helyen vagy. Ők mindenről gondoskodnak, ami a pihenésről, relaxációról szól. Nézz körül az utazási iroda oldalán még ma. Az webáruházban a következő termékkategóriákat találod:

  • Kiemelt ajánlatok
  • Piactér
  • Repjegyvadász
  • Ajánlatok

Prémium Klub Utazási Kártya: Mi a Prémium Klub? Pihenj több mint 2600 szálláshelyen 12-50% kedvezménnyel az egész országban, nyaralj és utazz egész évben a világ több mint 100 országába kedvezménnyel akár a kiemelt időszakokban is. A Prémium Klub tagjaként garantáltan több mint 2600 hazai szálláshelyet foglalhatsz otthonról ülve kényelmesen kedvezménnyel az egyik legjobb hazai utazási oldal V.I.P. ügyfeleként. Prémium Klub Gold kártyatulajdonosként ezen felül kedvezményt kapsz külföldi szállás és több ezer külföldi utazási csomag foglalásakor. A Maiutazas.hu kupon és Maiutazas.hu kuponkód által ezeket mind kedvezményes áron szerezheted meg.

maiutazas kedvezmény
3

Megéri résen lenni!

A Maiutazas kupon elhozza neked a világ legjobb utazási ajánlatait a Black Friday Mai utazás segítségével. Az egyik vezető hazai szállásfoglalási rendszer- az Utazok.hu - társoldalaként több ezer hazai szálláshellyel is kitűnő kapcsolatot alakítottak ki, akik  ennek a több éves rendkívüli partnerkapcsolatnak köszönhetően első kézből biztosítják a legkedvezőbb akciókat részükre. Napi kapcsolatban állnak a hazai utazásszervezőkkel, hogy felkutassák a lehető legjobb árakat, és a legkülönfélébb úti célokat ajánlhassák a weboldalra látogatóknak.

maiutazas

Az ajánlatok sok esetben csak néhány napig érvényesek, szóval gyorsan kell döntést hozni. A kedvezmények kihasználáshoz szinte elengedhetetlen, hogy mielőbb értesülj az akciókról, emiatt mindenképpen érdemes feliratkozni a hírlevelére az oldal tetején, így a titkos ajánlatokról is első kézből értesülhetsz! Az ajánlatokat általában nem csak magadnak veheted meg, de ajándékba is adhatod. Annak sincs akadálya, hogy többet vegyál belőlük, persze csak addig, amíg a készlet tart. Ha valamelyik ajánlatot jónak találod, bátran küldd tovább ismerőseidnek is. Minél többen vannak feliratkozva, annál nagyobb kedvezményeket és annál több rendkívüli ajánlatot fognak kapni, melyeket így te is kihasználhatsz.

4

Utazz a legjobb ajánlatok segítségével

Kiárusítás

A Maiutazás.hu Black Friday által rengeteg előnnyel jár. A hűségprogramba való regisztráció a következőképpen lehetséges: A weboldalon történt sikeres hírlevél feliratkozást és belépést követően a jobb oldalon a "buborékra" kattintva tudsz erre jelentkezni. A kitöltött megrendelési űrlap elküldése után, megjelenik a visszaigazolási oldal. Ez az oldal a főbb vásárlási tájékoztatásokat tartalmazza. A sikeres megrendelésről visszaigazolást kell kapnod e-mailben is, amelyben megtalálható a megvásárolt termék sorszáma és a kiválasztott fizetési módnak megfelelő típusú fizetéshez szükséges adatok. Amennyiben azonnali bankkártyás fizetés kerül kiválasztásra, úgy a visszaigazoló e-mail már tartalmazni fogja az utazáshoz szükséges vouchert. A kiválasztott ajánlatban a csomag tartalom mellett, az fizetési feltételek alatt találhatóak még különféle hasznos információk is. A Maiutazás Black Friday során akciók és különböző kedvezmények várnak.

5

Értékelés Maiutazas

4.7

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 10 felhasználó
10 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x