Maiutazas Black Friday és kuponok

6 hiteles kedvezménykód és kupon Maiutazas - December 2023

__photo
-30%
Akció
Maiutazas

Karácsonyi ajánlatok - akár - 30 % kedvezmény a Maiutazas.hu oldalon

A Maiutazas.hu webáruházban a Karácsonyi ajánlatok keretében most óriási kedvezményeket is talál az akcióban lévő kijelölt üdülésekre.

Többet a kedvezményről
-50%
Kedvezmény
Maiutazas

Akció - akár 50% kedvezmény a wellness üdülésekre a Maiutazas.hu oldalon

A Maiutazas.hu webáruházban óriási kedvezményeket talál az akcióban lévő wellness üdülésekre.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Maiutazas

Akció - kedvezmény az élménycsomagokra a Maiutazas.hu oldalon

A Maiutazas.hu webáruházban óriási kedvezményeket talál az élménycsomagokra.

Többet a kedvezményről
-25%
Kedvezmény
Maiutazas

Akár 25 % kedvezmény külföldi utakra a Maiutazas.hu oldalon

A Maiutazas.hu webáruházban most akár - 25% kedvezményeket is talál az akcióban lévő külföldi városnézésekre, üdülésekre.

Többet a kedvezményről
-30%
Akció
Maiutazas

Akció - akár - 30 % belföldi wellness pihenésekre a Maiutazas.hu oldalon

A Maiutazas.hu webáruházban most akár - 30 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő belföldi wellness pihenésekre

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Akció
Maiutazas

Akció - kedvezmény a horvátországi nyaralásokra a Maiutazas.hu oldalon

A Maiutazas.hu webáruházban óriási kedvezményeket talál a horvátországi nyaralásokra.

Többet a kedvezményről


maiutazas
1

Maiutazás kuponok – Mert utazni jó, pláne olcsóbban

Szeret utazni? Szeretne eljutni a világ minden pontjára, de ez sajnos elérhetetlennek tűnik? Számukra nincs olyan, hogy lehetetlen! Segít gyorsan és egyszerűen, rendkívüli kedvezményekkel felfedezni Magyarországot, vagy akár az egész világot. A mai utazás kupon felhasználása vásárláskor még több kedvezményt biztosít Önnek.

2

Termékkategóriák

Az webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • KIEMELT AJÁNLATOK
  • PIACTÉR
  • REPJEGYVADÁSZ
  • AJÁNLATOK

A Maiutazas.hu kupon és Maiutazas.hu kuponkód által ezeket mind kedvezményes áron szerezheti meg.

maiutazas kedvezmény
maiutazas
3

Megéri résen lenni!

A maiUtazas kupon elhozza Önnek a világ legjobb utazási ajánlatait a Black Friday Mai utazás segítségével. A Maiutazás Black Friday során akciók és különböző kedvezmények várják. Az egyik vezető hazai szállásfoglalási rendszer- az Utazok.hu - társoldalaként több ezer hazai szálláshellyel is kitűnő kapcsolatot alakítottak ki, akik  ennek a több éves rendkívüli partnerkapcsolatnak köszönhetően első kézből biztosítják a legkedvezőbb akciókat részükre. Napi kapcsolatban állnak a hazai utazásszervezőkkel, hogy felkutassák a lehető legjobb árakat, és a legkülönfélébb úti célokat ajánlhassák a weboldalra látogatóknak.

Az ajánlatok sok esetben csak néhány napig érvényesek, szóval gyorsan kell döntést hozni. A kedvezmények kihasználáshoz szinte elengedhetetlen, hogy mielőbb értesüljön az akciókról, emiatt mindenképpen érdemes feliratkozni a hírlevelére az oldal tetején, így a titkos ajánlatokról is első kézből értesülhet! Az ajánlatokat általában nem csak önmagának veheti meg, de ajándékba is adhatja. Annak sincs akadálya, hogy többet vegyen belőlük, persze csak addig, amíg a készlet tart. Ha valamelyik ajánlatot jónak találja, bátran küldje tovább ismerőseinek is. Minél többen vannak feliratkozva, annál nagyobb kedvezményeket és annál több rendkívüli ajánlatot fognak kapni, melyeket így ön is kihasználhat. Persze, a Mai utazás kuponkód sem elhanyagolható. 

4

Mai utazás Black Friday

Kiárusítás

A Maiutazás.hu Black Friday által rengeteg előnnyel jár. Prémium Klub Utazási Kártya: Mi a Prémium Klub? Pihenjen több mint 2600 szálláshelyen 12-50% kedvezménnyel az egész országban, nyaraljon és utazzon egész évben a világ több mint 100 országába kedvezménnyel akár a kiemelt időszakokban is. A Prémium Klub tagjaként Ön garantáltan több mint 2600 hazai szálláshelyet foglalhat otthonról ülve kényelmesen kedvezménnyel az egyik legjobb hazai utazási oldal V.I.P. ügyfeleként. Prémium Klub Gold kártyatulajdonosként ezen felül kedvezményt kap külföldi szállás és több ezer külföldi utazási csomag foglalásakor. A hűségprogramba való regisztráció a következőképpen lehetséges: A weboldalon történt sikeres hírlevél feliratkozást és belépést követően a jobb oldalon a "buborékra" kattintva tud erre jelentkezni. A kitöltött megrendelési űrlap elküldése után, megjelenik a visszaigazolási oldal. Ez az oldal a főbb vásárlási tájékoztatásokat tartalmazza. A sikeres megrendelésről visszaigazolást kell kapnia e-mailben is, amelyben megtalálható a megvásárolt termék sorszáma és a kiválasztott fizetési módnak megfelelő típusú fizetéshez szükséges adatok. Amennyiben azonnali bankkártyás fizetés kerül kiválasztásra, úgy a visszaigazoló e-mail már tartalmazni fogja az utazáshoz szükséges vouchert. A kiválasztott ajánlatban a csomag tartalom mellett, az fizetési feltételek alatt találhatóak még különféle hasznos információk is. Verhetetlen árak várják a Black Friday során. 

5

Értékelés Maiutazas

4.7

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 10 felhasználó
10 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x