Maiutazas.hu kuponkódok és kuponok

www.maiutazas.hu

A Maiutazas.hu weboldalon a legjobb utazási lehetőségeket találja. 30-70% kedvezménnyel foglalhat belföldi wellness csomagokat, illetve külföldi utakat is! Az ajánlatok néhány napig érvényesek, úgyhogy gyorsan kell dönteni. Ügyfélszolgálatuk munkanapokon áll a kedves utazni vágyók rendelkezésére. Ha nem akar lemaradni a szenzációs kedvezményekről és akciókról, iratkozzon fel hírlevelükre, és utazzon akciósan! Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

Maiutazas.hu Webáruházról

Maiutazás logó I Kuplio.hu

Maiutazás – Mert utazni jó

 

Szeret utazni? Szeretne eljutni a világ minden pontjára, de ez sajnos elérhetetlennek tűnik? Számukra nincs olyan, hogy lehetetlen! A maiUtazás segít gyorsan és egyszerűen, rendkívüli kedvezményekkel felfedezni Magyarországot, vagy akár az egész világot. A mai utazás kupon felhasználása vásárláskor még több kedvezményt biztosít Önnek.

A maiUtazas.hu elhozza Önnek a világ legjobb utazási ajánlatait. Akciók és különböző kedvezmények várják. Az egyik vezető hazai szállásfoglalási rendszer- az Utazok.hu - társoldalaként több ezer hazai szálláshellyel is kitűnő kapcsolatot alakítottak ki, akik  ennek a több éves rendkívüli partnerkapcsolatnak köszönhetően első kézből biztosítják a legkedvezőbb akciókat részükre. Napi kapcsolatban állnak a hazai utazásszervezőkkel, hogy felkutassák a lehető legjobb árakat, és a legkülönfélébb úti célokat ajánlhassák a weboldalra látogatóknak.

Termékkategóriák:

KIEMELT AJÁNLATOK

PIACTÉR

REPJEGYVADÁSZ

AJÁNLATOK

 

 

Megéri résen lenni!

 

Az ajánlatok sok esetben csak néhány napig érvényesek, szóval gyorsan kell döntést hozni. A kedvezmények kihasználáshoz szinte elengedhetetlen, hogy mielőbb értesüljön az akciókról, emiatt mindenképpen érdemes feliratkozni a maiUtazás.hu hírlevelére az oldal tetején, így a titkos ajánlatokról is első kézből értesülhet! Az ajánlatokat általában nem csak önmagának veheti meg, de ajándékba is adhatja. Annak sincs akadálya, hogy többet vegyen belőlük, persze csak addig, amíg a készlet tart. Ha valamelyik ajánlatot jónak találja, bátran küldje tovább ismerőseinek is. Minél többen vannak feliratkozva, annál nagyobb kedvezményeket és annál több rendkívüli ajánlatot fognak kapni, melyeket így ön is kihasználhat.

 

 

Prémium Klub Utazási Kártya

 

Mi a Prémium Klub?

Pihenjen több mint 2600 szálláshelyen 12-50% kedvezménnyel az egész országban, nyaraljon és utazzon egész évben a világ több mint 100 országába kedvezménnyel akár a kiemelt időszakokban is. A Prémium Klub tagjaként Ön garantáltan több mint 2600 hazai szálláshelyet foglalhat otthonról ülve kényelmesen kedvezménnyel az egyik legjobb hazai utazási oldal V.I.P. ügyfeleként.

Prémium Klub Gold kártyatulajdonosként ezen felül kedvezményt kap külföldi szállás és több ezer külföldi utazási csomag foglalásakor.

A hűségprogramba való regisztráció a következőképpen lehetséges: A weboldalon történt sikeres hírlevél feliratkozást és belépést követően a jobb oldalon a "buborékra" kattintva tud erre jelentkezni.

A kitöltött megrendelési űrlap elküldése után, megjelenik a visszaigazolási oldal. Ez az oldal a főbb vásárlási tájékoztatásokat tartalmazza. A sikeres megrendelésről visszaigazolást kell kapnia e-mailben is, amelyben megtalálható a megvásárolt termék sorszáma és a kiválasztott fizetési módnak megfelelő típusú fizetéshez szükséges adatok. Amennyiben azonnali bankkártyás fizetés kerül kiválasztásra, úgy a visszaigazoló e-mail már tartalmazni fogja az utazáshoz szükséges vouchert.

A kiválasztott ajánlatban a csomag tartalom mellett, az fizetési feltételek alatt találhatóak még különféle hasznos információk is.

Hogyan használjuk fel a Maiutazas.hu kedvezmény kuponokat

1. / Kupon kiválasztása és a kedvezmény kód megjelenítése

Válasszon ki egy kedvezmény kódot, amelyet szeretne felhasználni a Maiutazas.hu webáruházban. Kattintson a narancssárga "Kód megjelenítése" gombra!

2. / A kedvezmény kód átmásolása

Megjelenik Önnek egy számsorból vagy betűkből álló kedvezmény kód, amelyet kimásolhat a billentyűzet segítségével a ctrl + c gombok lenyomásával, vagy másolja csak át simán. A másolás után kattintson a "Tovább a webáruházba" gombra, és azonnal átirányítjuk a Maiutazas.hu webáruházba.

3. / A kedvezménykód megadása

Válassza ki a webáruházban a kívánt terméket, majd kattintson a „Megveszem” gombra. A termék automatikusan a bevásárlókosárba kerül.  Amennyiben rendelkezik kuponkóddal akkor ki kell pipálni ezt a lehetőséget fizetés előtt.

Lejárt kuponok

21. 2. 2018

Akár 62% kedvezmény a Red Day keretében üdülési csomagokra

A Maiutazas.hu webáruházban a… Több infó

A Maiutazas.hu webáruházban a Red Day keretében most akár - 62 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kijelölt üdülési csomagokra. Szöveg elrejtése

1. 2. 2018

Akár 55 % kedvezmény nyaralásokra az Adriára a Maiutazas.hu oldalon

A Maiutazas.hu webáruházban… Több infó

A Maiutazas.hu webáruházban most akár - 55 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő nyaralásokra az Adriára. Szöveg elrejtése

31. 1. 2018

Kiárusítás akár – 50 % külföldi üdülési csomagokra a Maiutazas.hu oldalon

A Maiutazas.hu webáruházban… Több infó

A Maiutazas.hu webáruházban akár - 50 % kiárusításokat is talál a kiválasztott külföldi üdülési csomagokra. Szöveg elrejtése

31. 1. 2018

Kiárusítás akár – 60 % üdülési csomagokra a Maiutazas.hu oldalon

A Maiutazas.hu webáruházban akár - 60 % kiárusításokat is talál a kiválasztott üdülési csomagokra.

A Maiutazas.hu webáruházban akár - 60 % kiárusításokat is talál a kiválasztott üdülési csomagokra. Szöveg elrejtése

24. 11. 2017

Akár 64 % kedvezmény Black Friday keretében üdülési csomagokra

A Maiutazas.hu webáruházban a… Több infó

A Maiutazas.hu webáruházban a Black Friday akció keretében most akár - 64 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kijelölt üdülési csomagokra. Szöveg elrejtése

30. 4. 2018

Akár 70 % kedvezmény belföldi szállásokra a Maiutazas.hu oldalon

A Maiutazas.hu webáruházban… Több infó

A Maiutazas.hu webáruházban most akár - 70 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő belföldi szállásokra. Szöveg elrejtése