Foodora kedvezmény kuponok

0 hiteles kedvezménykód és kupon Foodora - Április 2024

__photo
__Sad

A webáruház jelenleg nem rendelkezik kuponokkal. Nézz körül más hasonló webáruházakban.foodpanda akciók
1

Foodpanda – Ne maradjon éhesen!

Nem tudod mit ennél? Keresgélj a legnépszerűbb éttermek kínálata között, és próbálj ki akár valami újat, különlegeset! Ételrendelést adhat le a vegetáriánus menüre, de akár hamburger, pizza és sushi is elérhető. Az ételrendelést követően az éttermek azonnal elkészíti önnek az ételt, és a futár a lehető leggyorsabban ki is szállítja, olcsóbbban a Foodpanda akció által. 

2

Rendelési folyamat:

1.Keress egy éttermet

2.Adja le a rendelést

3. Fizesse ki

4.Fogyassza jó étvággyal 

 

foodpanda rendelés
3

Amiért érdemes rendelni

A Foodpanda alkalmazás és étteremkereső portál közel 3000 étterem közül tud önnek ajánlani egy jó fogást. A vendéglátóhelyeket konyha, ár, nyitva tartás és szolgáltatás alapján csoportosították, a könnyebb keresés érdekében. Online ételrendelést és házhozszállítás adhat le közvetlenül a Foodpandán keresztül, ahol közel 600 étteremből rendelhet. Rendkívüli Foodpanda akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Foodpanda kupon érvényesítését!

Cégtörténet: 1999-ben indította el két egyetemista (akik lusták voltak a 7. emeletről ebédért lemenni) az ételrendelés szolgáltatásunkat a magyar piacon. Egy olyan oldal létrehozása volt a cél, ahol könnyen, gyorsan lehet ételt és italt rendelni. Mára már mindenkihez „felmehet” az étel.

foodpanda online

Elismerések: A Foodpanda.hu 2008-ban elnyerte az „Év Internetes Kereskedője” díjat, 2010-ben a magyar cégek közül a legjobb helyezést elérve felkerült a Deloitte Technology Fast 500-as listájára, vagyis az Európát, a Közel-Keletet és Afrikát felölelő EMEA régió leggyorsabban növekvő vállalatai közé.

Fizetés: A Foodpanda.hu oldalán számos házhoz szállító partner kínálatából válogathat. Alap esetben az éttermek készpénzes utánvéttel szállítanak ki, azonban sok helyen már bankkártyát is elfogadnak. Van olyan étterem ahol SZÉP kártyával, Erzsébet utalvánnyal, Mobil fizetéssel (MasterPass) is fizethet. Ezt mindig feltűntetik a fizetésnél.

4

Foodpanda kedvezmények

Pontgyűjtés a Foodpanda-n a SuperShop rendszerben: Minden elköltött 200 forint után 1 SuperShop pont jár (az újonnan megszerzett pontok négy nap után kerülnek jóváírásra). A SuperShop kártyán összegyűlt pontokkal a Foodpanda.hu oldalon rendeléskor a fizetendő összeget részben vagy majdnem egészben is fizetheti SuperShop pontokkal. Vannak olyan éttermek ahol extra pontok gyűjthetők és nyereményjátékon is részt vehetnek a kártyatulajdonosok. A SuperShop a legnagyobb többpartneres hűségprogram Magyarországon. A SuperShop törzsvásárlójaként névre szóló plasztik törzsvásárlói kártyán, vagy Erste SuperShop Bankkártyán, illetve Erste SuperShop Hitelkártyán gyűjthetők a pontok.

5

Értékelés Foodpanda

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x