Norton kedvezmény kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Norton - Június 2023

__photo
-60%
Kedvezmény
Norton

Akár -60% kedvezmény az antivírus programokra a Norton.com oldalon

A Norton.com weboldalon most akár -60% kedvezményeket talál a kiválasztott 360 programra. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


norton webshop
1

Norton - egyetlen megoldás mindenre

Digitális világunkban már nem elég a vírusok elleni védelem.  A Norton 360 átfogó védelmet biztosít eszközeid és adataid számára. Eszközödről online intézheted banki ügyeidet, böngészheted és vásárolhatsz. A Norton 360 segít, hogy biztonságban legyél.

2

Norton, a biztonság kulcsa

Átfogó védelem eszközbiztonsággal, mely magába foglalja a vírusvédelmi, a VPN, a jelszókezelő és még sok más szolgáltatást egyetlen megoldásban. A Norton.hu oldalon az alábbi kategóriák segítenek a választásban:

  • Termékek és szolgáltatások
  • Támogatás
  • Ingyenes próbaverziók

norton webáruház
3

Amit a Norton nyújt….

A Norton 360 valós idejű védelmet nyújt PC-d, Mac® géped, okostelefonod vagy táblagéped számára a zsarolóprogramokkal, a vírusokkal, a kémprogramokkal, a kártevőkkel és az egyéb online fenyegetésekkel szemben, figyeli és blokkolja a jogosulatlan adatforgalmat, és védelmet nyújt a személyes és pénzügyi adatok számára online. A Norton Secure VPN segítségével egyetlen kattintással gondoskodhatsz kapcsolataid védelméről, amikor az internethez csatlakozol, nyilvános wifihálózatokon is. Személyes adataidat a rendszer titkosítja, így az internetes bűnözők nem törhetik fel a kapcsolatod, és nem férhetnek hozzá értékes személyes adataidhoz. A Norton.hu annyira biztos a vírusvédelmében és a kártevő programok elleni védelmében, hogy Vírusvédelmi Ígéretet biztosítanak hozzá. Visszatérítik pénzed, ha olyan vírus fertőzi meg eszközöd, amelyet szakértőjük nem tud eltávolítani. Befizetheted számláid, megtekintheted e-mailjeid, és kommunikálhatsz a közösségi oldalakon – a kávézóban, a repülőtéren vagy a szállodában – megnyugtató, banki szintű titkosítás mellett, amikor wifihez csatlakozol, így biztonságban tudhatod a személyes adataid.

norton shop

A vírusvédelmi és a biztonsági szoftvereket úgy tervezték, hogy megvédjék a számítógépeket, az okostelefonokat vagy a táblagépeket a vírusok és a kártevő programok ellen. A Norton biztonsági technológiája több védelmi réteget foglal magában minden olyan online fenyegetés azonosítása és blokkolása érdekében, amely megpróbálja megfertőzni az eszközöket. Fejlett eszközbiztonság a vírusokkal, adathalászattal és más online fenyegetésekkel szemben, valamint VPN a személyes adataid online védelme érdekében, jelszókezelő és még sok más – most egyetlen megoldásban. Használd a Norton akció adta lehetőségeket és vásárolj olcsóbban. Értesítenek, ha valaki megpróbál hozzáférni a webkamerádhoz, és segítséget nyújtanak az illetéktelen hozzáférés megakadályozásához. Megfigyelik a számítógéped és más számítógépek közötti kommunikációt, és letiltják a jogosulatlan forgalmat. A merevlemez-meghibásodások, az eszközök ellopása és a zsarolóprogramok miatt fellépő adatvesztés elleni megelőző intézkedésként a norton tárolja a fontos fájlokat és dokumentumokat.

4

Norton kedvezmények

Kedvezmények
Ingyenes szállítás

Napjainkban az online fenyegetések messze túlmutatnak a vírusokon. Számos különféle online fenyegetés létezik, amelyek megfertőzhetik eszközeid, és elősegíthetik, hogy személyes adataidhoz internetes bűnözők férhessenek hozzá. Mindegyikkel szemben érdemes megvédened magad. Figyeld a weboldalon az akciókat és váltsd be a kedvezményeket Norton kupon formájában.

5

Értékelés Norton

4.2

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x