Promod kedvezmény kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Promod - Június 2024

__photo
-60%
Kedvezmény
Promod

Akár -60% kedvezmény a női ruhákra a Promod.hu oldalon

A Promod.hu webáruházban most akár -60% kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott női ruhákra és kiegészítőkre.

Többet a kedvezményről


promod webshop
1

Promod – Francia butik

Öltözetet, amely igazán illik Önhöz. Minden reggel stílust teremthet, ha a Promod csodálatos darabjaiból választ. Pamut, kötött, krepp, farmer, csipke itt minden anyago megtalál amiből a legmodernebb darabok készülnek. Ma a Promod egy elérhető, könnyed és természetes értékeket képviselő divatmárka, mely több, mint 50 országba hozza el az igazi francia stílust. Rendkívüli Promod akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Promod kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A Promod webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • ÚJ KOLLEKCIÓ
  • ÚJDONSÁGOK
  • DIVAT & KIEGÉSZÍTŐK
  • INSPIRÁCIÓK
  • PROMÓCIÓK

promod webshop
promod webshop
3

A Promod webshop előnyei

Inspirációt adnak az öltözetek, akár a bézs ballonkabát matróz csíkos blúzzal kombinálva örökké elegáns hatást kelt. Az apró virágos kis ruha gyapjú kardigánnal viselve városi romantikát idéz. A Promod tökéletes megoldás lesz, hogy kialakítsa az egyéni stílusát, hiszen egyedül Ön tudja saját ízlésének megfelelően kombinálni a színeket és mintákat, hogy ezekben tökéletesen jól érezze magát. A Promod célkitűzése, hogy olyan divatot kínáljon, amivel Ön könnyedén azonosulni tud, és ami elutasítja a rövid életű tendenciákat. Így megalkothatja egyéni stílusát és igazán önmaga maradhat. A tervezők szakértelmét, szabászati tudását és a stylistok legutolsó divat szerinti  összeállításait egyesítve precíz szabású, igényes ruházati darabokat készítenek.

A Promod márkát Francis Charles Pollet alapította 1975-ben, aki a textil iránti szenvedélyével egy nőies, rafinált, és minőségi divatot kívánt létrehozni. A Promod az 1990-es évektől meghódította az európai piacot, 1999-ben pedig megnyitotta első üzletét a Közel-Keleten is. A Promod 1999-ben az elsők között hozta létre webáruházát. 2006-tól a márka Ázsiában is megjelent. 2013-tól pedig az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában nyitotta üzleteit.

A Promod különös figyelmet fordít arra, hogy Vásárlói minden alkalommal teljes körű kiszolgálásban és tanácsadásban részesüljenek üzletekben és webes felületeken egyaránt.

4

Promod kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

A Promod-nál díjazzák a hűséget, ezért a legjobb ajánlatokat készítenek Önnek: további kedvezmények, meghívók, prémium szolgáltatások, születésnapi meglepetés és még sok más. Hűségprogramom: cool & chic, minden, amit szeretek!

5

Értékelés Promod

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x