Rossmann kuponok és akciók

3 hiteles kedvezménykód és kupon Rossmann - Május 2024

__photo
-20%
Kedvezmény
Rossmann

Akár 20% kedvezmény a baba termékekre a Rossmann.hu oldalon

A Rossmann.hu webáruházban most akár - 20% kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott baba termékekre

Többet a kedvezményről
-33%
Kedvezmény
Rossmann

Akár 33 % kedvezmény kozmetikára, drogériára a Rossmann.hu oldalon

A Rossmann.hu webáruházban most akár - 33 % kedvezményeket is talál az akcióban lévő kiválasztott kozmetikai termékekre, drogériára.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Rossmann

Ingyenes szállítás a Rossmann.hu oldalon

A Rossmann.hu webáruházban 15.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


rossmann online
1

Rossmann – az elérhető drogéria

Az ország egyik legsikeresebb drogéria láncaként működnek. A vállalat elkötelezett híve a folyamatos innovációnak, szakértői csapatuk naponta azon dolgozik, hogy a legmagasabb szinten szolgálja ki a vásárlókat. Rossmann akció pedig az online vásárlások alkalmával is érvényes.

2

Termékkategóriák

A Rossmann webáruházban a következő termékkategóriákat találja: állateledel, baba, dekorkozmetika, smink kiegészítők, háztartás, egészség, hajápolás, hajfestés, hajformázás, exkluzív termékek, arcápolás, szájápolás, testápolás, fürdés, dezodor, parfüm, férfi borotvaszer, szőrtelenítés, higiéniai termékek, kézápolás, lábápolás, napozás, öltözködés, lakásfelszerelés, dekoráció, kozmetikai készülékek, élelmiszer

rossmann webshop
3

A Rossmann webshop előnyei

Cégtörténet: A Rossmann kupon az egyik legismertebb és leginkább keresett kupon napjainkban. Nemcsak az alapvető szépítkezési cikkek, hanem a Rossmann fotókidolgozás szolgáltatása is rendelkezésére áll.

A Rossmann Magyarországon az egyik legdinamikusabban fejlődő drogéria-parfüméria hálózat. Első üzletüket 1993 decemberében nyitották Debrecenben. Székhelyünk és logisztikai központuk Üllőn található. Napjainkban országosan 184 bolttal várják a vásárlókat. Közel 1250 munkavállalójuk közül több mint 90% nő. 2012-ben indították el a webshopukat, amelyben folyamatosan bővül az elérhető termékek köre és Magyarországon egyedülállóan országos kiszállítással is büszkélkedhetnek. Szintén a 2012-es évben indították útjára Baba programjukat, mely azóta is nagy népszerűségnek örvend a kismamák körében, hiszen havonta megújuló akciókkal segítik a gyermekes családokat. Az elmúlt években többszázezer kismama használta ki a programban rejlő lehetőségeket. Ez is motivációt jelent számukra, hogy a programot folyamatosan tovább fejlesszék annak érdekében, hogy ez a vásárlói csoport még több kedvezményhez juthasson.

Természetesen nem feledkeznek meg a fiatal generációról sem, akiket nem csak a folyamatosan megújuló választék segít, hanem a Facebook oldalukon keresztül rendszeresen tájékoztatják ezt a célcsoportot a legfrissebb termékek megjelenéséről. Mindezek mellett az oldal a szórakozásé is, hiszen számos alkalmazással és nyereményjátékkal várják az oldal kedvelőit a www.facebook.com/Rossmann.hu oldalon.

rossmann webáruház

Vásárlók véleménye különösen fontos számukra, mind a választékokat, mind a szolgáltatásaikat ehhez igazítják. Kéthetente megújuló akcióikkal pedig igyekeznek a legjobb árakat biztosítani. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a vásárlás élmény legyen, ezért üzleteiket a vásárlói igényekhez alkalmazkodva folyamatosan építik és szépítik. Az egyre bővülő választék közül, jelenleg 12.000 termék található meg, ebből több mint 2.000 termék saját márkás termék, melyek remek választást kínálnak mindazoknak, akik első osztályú minőséget keresnek kedvező áron. A sajátmárkás termékek között megtalálhatók a női és férfi kozmetikumok, hajápolók, napozószerek, gyermekkozmetikumok, pelenkák, női higiéniás termékek, tisztálkodó szerek, háztartási eszközök.

 

 

Black Friday Rossmann: Közeledik a karácsony és még nem tudja, mivel lepje meg családtagjait? Keresse fel a Rossmann webáruházát, ahol most a Black Friday keretein belül még kedvezményesebben juthat hozzá márkás termékekhez. Legyen szó egy parfümről, arcápolási vagy hajápolási termékekről, esetleg háztartási kiegészítőkről, itt megtalálja! Ne habozzon, csapjon le az akciókra még ma!

 

4

Rossmann Black Friday

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

enerBio: 2014 decembere óta már elérhető webshopban az enerBio teljes szortimentje, mely 350 terméket ölel fel. A választék teljes mértékben megfelel az EU bio élelmiszerekre vonatkozó irányelveinek, minden termék ökológiailag ellenőrzött termelőtől származik és gén technikailag nem módosított alapanyagokból készül. Szintén újdonság a Németországban már jól bevált Rival de Loop Young dekorkozmetikai termékcsoport, mely a legmodernebb, legkényelmesebb bőrápolási megoldásokat nyújtja minden korosztály számára.

5

Értékelés Rossmann

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x