Szexshop kuponok és Black Friday

8 hiteles kedvezménykód és kupon Szexshop - Április 2024

__photo
-10%
Kuponkód
Szexshop

Kupon- 10 % kedvezmény az erotikus termékekre a Szexshop.hu oldalon

A - 10% kedvezmény 10.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes és az erotikus termékekre érvényes a Szexshop.hu webáruházban, ahol a kedvezmény kódot a kosárban adja meg A kedvezmény más akcióval nem összevonható. Használja ki a Vagyaim.hu kedvezmény kuponok előnyeit, és vásároljon olcsóbban.

Többet a kedvezményről
2.000Ft
Kuponkód
Szexshop

Kedvezménykód -2.000Ft kedvezmény a Szexshop.hu oldalon

A Szexshop.hu weboldalon -2.000Ft kedvezmény jár a hírlevélre feliratkozottaknak 10.000Ft vásárlás esetén. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Szexshop

Akció a szexpatika termékekre a Szexshop.hu oldalon

A Szexshop.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott szexpatika termékekre

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Szexshop

Akció a férfi erotikus ruhákra a Szexshop.hu oldalon

A Szexshop.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott erotikus ruhákra.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Szexshop

Akció az utolsó darabos termékekre a Szexshop.hu oldalon

A Szexshop.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott utolsó darabos termékekre

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Szexshop

Akció a női erotikus ruhákra a Szexshop.hu oldalon

A Szexshop.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott erotikus ruhákra.

Többet a kedvezményről
AKCIÓ
Kedvezmény
Szexshop

Akció az erotikus játékokra és eszközökre a Szexshop.hu oldalon

A Szexshop.hu webáruházban most nagyszerű kedvezményeket talál az akcióban lévő kiválasztott szexuális játékokra és eszközökre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Szexshop

Ingyenes szállítás a Szexshop.hu oldalon

Az Szexshop.hu webáruházban 25.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


szexshop webáruház
1

Színvonalas erotika

A szerelem nem csak a szép szavakról és tettekről szól, hanem a szeretkezésről, a szexuális vágyról és a szenvedélyről is. Bár manapság a szexualitás nem akkora tabutéma, mint néhány évtizeddel ezelőtt, mégis sokan vannak, akik nem szívesen beszélnek róla, és félnek elismerni a szexuális szükségleteiket és változás utáni vágyukat. Sokan valami új és ismeretlen dolgot akarnak felfedezni, de a szemérmesség az útjukban áll. Éppen ezért indult útjának a Szexshop webáruház, hogy teljes mértékben kielégítse a vásárlók igényeit, és népszerűsítse az igényes erotikát.

2

Minden igénynek megfelelő termékek

A  webáruház számtalan erotikus segédeszközt kínál vásárlóiknak. A kíváncsi kezdők és a tapasztaltabbak számára is sokkal egyszerűbbé teszik a böngészést az alábbi termékkategóriák:

 • újdonságok
 • top100 termékünk
 • akciós termékek
 • vibrátor
 • szexjátékszer
 • férfikényeztető
 • női erotikus ruha
 • BDSM
 • szexpatika, drogéria
 • szórakozás
 • ruha férfiaknak

A színvonalas erotikus termékek sorát azóta is töretlenül bővítik a vásárlói igényeknek megfelelően. Az aktuális divatnak, újításoknak megfelelően színesítve a szex-játékaink, fehérneműink, szex-esszenciáink palettáját, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót. Az árak miatt sem kell aggódnod, hiszen a rendszeres Szexshop.hu kuponkód és Szexshop akció által biztosan találsz árban is megfelelő termékeket.

szexshop black friday
3

Sikeres és diszkrét szakértők

Kollégáikkal szüntelenül azon dolgoznak, hogy továbbra is növeljék és fejlesszék a hazai erotikus piacot és elért eredményeiket, és hogy vásárlóikat maximálisan kiszolgálják, hogy azok mindig elégedetten és jó szívvel térjenek vissza hozzájuk. A webáruház 2007-ben indult útjának, és a hosszú évek alatt számos elismerésben részesültek. Lássuk csak néhányat közülük: 2007 – 2011 között számtalan hazai erotika kiállításon állítottak ki, jelentek meg termékekkel, saját színpaddal és színvonalas, erotikus show műsorokkal. 2008-ban Maya Gold nálunk, lépett fel utoljára Magyarországon. 2009-ben Pornó Oszkár díj-at nyertek. Hazánk egyik legrangosabb e-kereskedelmi versenyén, vagyis az Ország boltja versenyen 2013-ban az Erotika kategóriában minőségi díjas II. helyezett és 2014-ben pedig III. helyezett lett a népszerű webáruház. A fejlődésben pedig azóta sem álltak meg és 2018 decemberétől új cégstrukturában, magasabb szintű logisztikával szolgálják ki vásárlóikat.

szexshop webshop

Az erotikus segédeszközök használata valakiknek sajnos problémát okozhat, és nem szeretnének kellemetlen helyzetbe kerülni, hiszen valóban intim témáról van szó. A webshop esetében viszont nem kell kíváncsi pillantásoktól tartanod, sem a suttogástól, hiszen a vásárlást a ilyen szempontból is a lehető legkönnyebbé teszik számodra. Minden egyes megrendelés esetében 100% diszkrécióval dolgoznak. Neked tehát nem kell tartanod semmitől, bátran színesítheted a szexuális életedet és teheted még izgalmasabbá az együttléteket. Ha tanácstalan vagy, vagy csupán érdekelnek az újdonságok, szemezgethetsz érdekes és hasznos cikkeik közt is. Az webáruház további előnye, hogy a hírlevélre feliratozva elsőként értesülsz az akciókról, a legújabb termékek érkezéséról, elsőként olvashatsz a tabukat nem ismerő témákról. Sőt, ha feliratkozol, lehetőséged van szinte azonnal kedvezményesen vásárolni a kuponok által.

4

Szexshop Black Friday

Kuponok
Exkluzív kuponok
Kedvezmények
Kiárusítás
Ingyenes szállítás
Black friday
Ajándék

Ha igazán nagy árzuhanásra vágysz, akkor érdemes kivárni az év legnagyobb akcióját a Black Friday-t, amelyből természetesen a webshop sem maradhat ki. Rendeld meg kedvenc terméked sokkal olcsóbban a Black Friday Szexshop során és Szexshop kupon által.

5

Értékelés Szexshop.hu

4.9

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 15 felhasználó
15 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 15x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x