Vet-Plus Patika kuponkódok és kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Vet-Plus Patika - Június 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Vet-Plus Patika

Akció - kedvezmények a Vetpluspatika.hu oldalon

A Vetpluspatika.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott egészségügyi termékekre.

Többet a kedvezményről


Vetplus webshop
1

Vetpluspatika – Állatgyógyászati patika

A Vetpluspatika internetes áruház állatgyógyászati cikkek széles választékát kínálja, amelyek segítenek beteg kisállatukon, illetve a táplálékukról is megfelelően gondoskodhatunk. Használja ki a Vetpluspatika kedvezményeit és találja meg kedvence számára a legmegfelelőbb terméket. 

2

Termékkategóriák

Az alábbiakban találja összefoglalva a Vetpluspatika.hu webshop termékeit kategóriák szerint:

  • Újdonságok
  • Akciós termékek
  • KUTYA
  • MACSKA
  • HASZONÁLLAT
  • RÁGCSÁLÓK, GÖRÉNY, SÜN
  • MADARAK
  • MÉHEK
  • ADOMÁNY, TÁMOGATÁS

 

Vetplus webshop
3

Miért érdemes a Vet-plus Patika webshopban vásárolni?

Válogasson a színes termékpalettából, használja a Vetpluspatika kedvezményeket és ne feledje, hogy a Vetpluspatika internetes áruházban csak minőségi termékeket talál, az állateledelektől kezdve egészen az almokig. Természetesen ez csak néhány termék a webshopban fellelhető cikkek közül. Győződjön meg róla személyesen, és látogassa meg a Vetpluspatika.hu weboldalt, ahol vásárláskor érvényesítheti a különböző kedvezményeket, akciókat, vásároljon kedvezményes árakon. Amennyiben Önt inkább konkrét márkák érdeklik, íme a kutyatáp kínálatuk közül néhány márka:  Animonda, Bento Cronen, Brit Carni Love (gabonamentes), Brit Care,, Carnilove (gabona-burgonya mentes), Dolly, Eukanuba, Farmina Natural & Delicious, Flatazor, FitActive, Happy Dog NaturCroq, Hill's, Orijen, Royal Canin, Specific, Trovet, Vet Life,Versele-Laga és még sorolhatnánk.

Vetplus patika shop

Az egyes kategóriákban többek között az alábbi termékeket találja: Ajándékok, Gyógytápok,Konzervek, Szárazeledelek, Konzervek, Élősködők ellen, Immunerősítők, Fertőzésellenes szerek ( antibiotikumok ), Láz-,fájdalom -és gyulladáscsökkentő szerek, Mozgásrendszer,ízület, Idegrendszer, Máj -,vese-húgyutak és hasnyálmirigy, Daganatos betegségek, Ayurvedikus készítmények, Bőrgyógyászati készítmények, Szájhigiénia és fogászati készítmények, Szív-, ér- és légzőrendszer, Túlsúly,emésztés,elektrolitok, Hormonok és nőgyógyászati készítmények, Gallérok, Vitaminok,csonterősítők,táplálékkiegészítők, Tejpótlók, Jutalomfalatok,műcsontok,rágók, Felszerelések, Játékok, Kippy GPS nyomkövető, Futópad dogPacer, D-mute ugatásgátló nyakörvek, szénák, jutalom falatok, almok, sebkezelők, etetők.

Minden kisállatgazdának fontos, hogy kedvence megfelelő táplálékot és ha szükség van rá gyógyszereket kapjon. Ahogy mi emberek úgy az állatoknak is szüksége lehet vitaminokra és nyomelemekre, ezeknek a pótlásáról is gondoskodhatunk. Mindezeket a termékeket megtalálhatjuk a webshopban, mint például vitaminokat kutyáknak, macskáknak, madaraknak, lovaknak, nyulaknak, rágcsálóknak. Használja ki a Vetpluspatika kedvezményeket, akciókat, bónuszokat és kuponokat a vásárlásakor.

4

Vet-Plus kedvezmények

Ingyenes szállítás
Kiárusítás

A termékek között szerepelnek különböző almok, szénák akár haszonállatoknak is. Nézzen szét a kínálatban, mert jutányos áron szerezhet be például jutalomfalatokat, sebkezelőket, GPS-es nyomkövetőket, vitaminokat, tápokat. A minőségi szárazeledelekkel és konzerv tápokkal biztosan kedveskedni tud kedvencének, ha ez nem lenne elég, akkor válasszon jutalomfalatot.

5

Értékelés Vet-Plus Patika

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x