A Fekete Péntek visszatért! Itt a legjobb ajánlatok

black friday

A népszerű Fekete Péntek akció visszatért! Milyen kedvezményeket hoz(ott) magával, és hol éri meg most valóban vásárolni? A www.kuplio.hu oldalon többet megtudhat!

 

Figyelem, figyelem, elstartolt az év legnagyobb bevásárló láza. Magyarországra is begyűrűzött a Fekete Péntek. Az Ön kedvenc üzleteinek árai rekord alacsonyak, és az akció második hullámában november 24-én még újabb kedvezmények várnak Önre. Ez a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy elvégezze a karácsonyi bevásárlást!
 
 

Támad a Fekete Péntek



A Fekete Péntek az a nap (ill. napok), amikor az üzletek az év során a legnagyobb kedvezményeket kínálják. Sok webáruházban a kedvezmények elérik akár a 80%-ot is, ami valójában egyet jelent a legelőnyösebb bevásárlással. Az ezekben a napokban végzett bevásárlással nem csak spórol, hanem végre olyannal is kényeztetheti magát, amire általában nem tud pénzt szánni.  Hol alakult ki ez a kedvenc bevásárló ünnep, és hogy jutott el hozzánk?


A Fekete Péntek gyökerei messze Philadelphiáig nyúlnak vissza, és valójában a vásárláshoz nincs sok köze a névnek, amit alapvetően a média találta ki, aki a hálaadás utáni időszakot nevezte így el az utakon történtek miatt. A forgalom összeomlása, a torlódások és balesetek azoknak a lakosoknak a számlájára volt írható, akik az előnyös bevásárlások céljából a bevásárlóközpontokba költöztek. A kereskedők eleinte nem örültek, hogy ezzel a nem túl pozitív elnevezéssel hozzák őket összefüggésbe, és megpróbálták átnevezni Nagy Pénteknek, amely nem jött össze, de népszerűsége minden évben növekszik.

Ebben az évben is több tucat kedvelt üzlet csatlakozott a kampányhoz, szeretné tudni, hogy kik azok? Teljes listát a Kuplio.hu oldalon is talál már most is, ami a második hullámmal tovább bővül majd az elkövetkező napokban, de mi addig is adunk Önnek egy kis ízelítőt.

ELEKTRONIKA

Nagyon népszerűek főként azok a webáruházak, melyeket határozottan nem szabadna kihagynia Fekete Péntek alatt, amelyek elektronikát, kis és nagy háztartási gépeket vagy mobiltelefont forgalmaznak. A listából minden bizonnyal kiemelnénk az olyan webáruházakat, mint pl. az Electronic-star, Notebook.hu vagy a Digiexpert.

Electronic-star Black Friday I Kuplio.hu

Egy tipp tőlünk: A bevásárlás során természetesen ne feledkezzen el a többi kedvezményről sem, amelyeket össze is kombinálhat, és meglátja, vásárlása még előnyösebb lesz. Segít ebben például a Kuplio.hu oldal is, ahol mindent megtalál egy helyen.

BÚTOR ÉS LAKBERENDEZÉS

A Fekete Péntek épp jó alkalom arra, hogy bútorokat vagy különféle lakásdekorációs terméket vagy lakberendezési tárgyat vásároljon. A listán megtalálja például a következő webáruházakat: 4Home, Remeklampak.hu, Raktarkiarusitas.hu és még sok mást.

4home karácsonydekorációk I Kuplio.hu

ÁRUHÁZAK

A listánkról nem hiányozhatnak a kedvelt áruházak se. Olyan webáruházakat talál itt, mint például a Emag, Tchibo vagy a Vidaxl, ahol szinte mindent meg lehet vásárolni a divattól az elektronikáig.

Emag Black Friday előtt I Kuplio.hu

DIVAT ÉS KOZMETIKA

Amit határozottan megéri vásárolni, az kétségtelenül épp a ruhák és a cipő.

A kínálat valóban gazdag, és csak az Ön döntésén múlik, melyiket preferálja. Listánkon megtalálhatók például olyan jól hangzó nevek, mint az Answers, Bibloo, Astratex, Starshiners, Kalapod, Notino, Eyerim és még sokan mások. 

Answear Black Friday I Kuplio.hu


Cyber Monday

Ha azt gondolja, hogy a Fekete Péntek után a kedvezmények kavalkádja véget ér, akkor téved! A Fekete Péntek után érkezik a népszerű Cyber Monday, és vele együtt számottevő jelentős kedvezmények. Ez a kifejezés, hasonlóan, mint a Fekete Péntek, Amerikából származik, és a Fekete Péntek utáni hétfőt jelöli - és ezzel együtt további nagyszerű kedvezményeket! Használja ki ezt a remek esélyt, hogy előnyösen bevásárolhasson, és nem fogja megbánni.