Iskolakezdés – Szerezd be a nélkülözhetetlen dolgokat olcsóbban

iskolakezdes-kedvezmenyek-kuponok

Elkészítetted az iskolakezdéshez szükséges dolgokról a bevásárló listát? Ne halaszd az utolsó pillanatra a bevásárlást és szerezz be mindent kedvezményesen.

Az idő megállíthatatlanul rohan, így az új tanév kezdete is rohamosan közeleg. A nyár második fele nagyon sok szülőnek az iskolai tanszerek beszerzését juttatja eszébe. Több ezer diák foglalja el hamarosan az iskolai padokat és számos kellékre lesz szükségük a tanuláshoz. A bevásárlás nem kell, hogy gondot okozzon, hiszen a weboldalunkon található kínálatok segítségével jelentős összeget takaríthatsz meg.

Ne hagyd figyelmen kívül a bútor, elektronika, divat és a szabadidő, valamint egészség kategóriákat. Mindegyik számos kedvező ajánlatot kínál minden diák számára. Amennyiben kihasználod a kedvezményeket, a tanévkezdés nem lesz olyan megterhelő anyagilag.

Az Iskolakezdés kategóriában számos kiváló ajánlatot találsz egy helyen.

A gyermekek az iskolapadban ulnek.Autor: Max Fischer (Pexels)

 

Menő tanuló sarok

 

Bár a gyerekszoba elsősorban pihenésre szolgál, az évek múlásával más szerepet is betölt, vagyis idővel tanuló szobaként is funkcionál. Éppen ezért jelöld ki azt a teret, amely kimondottan a tanulás célját fogja szolgálni, a szoba más része pedig pihenő sarokként szolgáljon. Ezzel bebiztosíthatod, hogy a gyermek a tanulási idő alatt csak a tanulásra fog koncentrálni, míg a pihenőidő alatt teljes mértékben kipihenheti magát.

Milyen legyen a tanulósarok? A természetes fény miatt a legjobb, ha közvetlenül az ablak alatt, vagy annak közelében helyezkedik el. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nincs szükség további megvilágításra. A mennyezeti megvilágításon kívül az íróasztalra asztali lámpa is kell, vagy az asztal közelében egy magas álló lámpa is elhelyezhető, amely elegendő fényt biztosít a tanuláshoz. Az asztal kiválasztása során fontos annak mérete, lehetőleg nagyobb méretű, fiókkal vagy szekrénnyel rendelkező íróasztalt válassz, amely több tárolási lehetőséget is biztosít. A diákok körében az „L“ alakú íróasztal a közkedvelt íróasztalok közé tartozik. A szék tekintetében egy helyes testtartást támogató, ergonomikus kialakítású széket ajánlott választani.

A tanuló sarokba más hasznos kiegészítők is helyezhetőek. Ilyenek például az elvégzendő feladatok rögzítésére szolgáló mágneses táblák vagy polcok és az állványok. A kényelmes pillanatok eltöltésére szolgáló babzsákfotel a gyerekszoba nagyszerű kiegészítője lehet.

 

A kisfiú a tabletről olvas, miközben jegyzetel.Autor: Tima Miroshnichenko (Pexels)

 

Mi a helyzet az elengedhetetlen iskolai felszerelésekkel? Tolltartót, ételtároló dobozt, vizespalackot, váltócipőt, füzeteket és írószereket is be kell szerezni. A hasznos és szükséges iskolai felszerelések közül kétséget kizáróan a hátizsák vagy iskolatáska a legfontosabb.

Az idősebb tanulóknál a táska kiválasztása viszonylag könnyebben történik, viszont a leendő elsős számára az első iskolatáska kiválasztása már megerőltetőbb feladat lehet. Milyen táskamodellt érdemes választani? Az elsősök számára az aktatáska típus ajánlott. Erre a táskára jellemző a merev és párnázott hátsó és alsó rész, kisebb méret, néhány rekesz, amibe minden belefér, amire a tanulónak szüksége lesz. Ezek a táskák általában csatos vagy cipzáras záródással kiegészítettek. A választás során arra is érdemes ügyelni, hogy a táska üresen legfeljebb 1 200 gramm súlyú legyen, kialakítása legyen anatómiai, elég tágas legyen, valamint a vállpántok szélessége és hossza is megfelelő legyen – tehát kb. 4 cm szélesek és legalább 70 cm hosszúak legyenek. A fényvisszaverő elemek alapvető felszereltségnek számítanak. Tökéletes hátizsákot szeretnél vásárolni gyermekednek? Kattints a Topgal webáruházra és válassz évfolyamnak megfelelően táskát és szerezz be más praktikus kiegészítőket.

A választás során a szín és a motívum is fontosak. Míg az alsó tagozatos tanulók inkább a mintás és mese motívummal díszített táskákat keresik, az idősebb tanulók választása inkább a sportos vagy egyszínű kialakításra esik. A Sportisimo internetes áruház divatos és márkás hátizsákok széles választékát kínálja.

Spórolni szeretnél a tanszerek beszerzése során? Tekintsd meg az Alza webáruház kínálatát és vásárolj iskolatáskákat, tolltartókat, sportzsákokat és egyebeket kedvező áron.

Elektronika a tanuláshoz és a szabadidő eltöltésére

 

A mai korban a számítógép vagy a laptop íratlan szabálynak és egyúttal nagyon szükséges iskolai segítőnek számít. Nem csupán az egyetemisták munkáját könnyíti meg, de az alapiskolás tanulók számára is segítséget nyújt a jegyzetelések során, a házi feladatok és projektek kidolgozásánál, vagy a záró vizsgák megírásánál.

Nem tudod eldönteni, mit válassz? Az egyszerű hordozhatósága miatt a legpraktikusabbnak egyértelműen a laptop számít. A választás során elsősorban a kisebb, kb. 2 kg súlyú modellekre fókuszálj, a hosszú élettartam érdekében érdemes tartós fém szerkezetű modellt választani, ezen felül természetesen az akkumulátor üzemidejét is érdemes figyelembe venni. Egy olyan laptop üzemideje egy töltésre, amely megfelel iskolai használatra, megközelítőleg 7 óra.

__bulb
Teljes útmutató a legjobb laptop kiválasztásához

Az asztali számítógépek szerepét lassan a sokkal praktikusabb laptopok veszik át. A legjobb laptopot keresed? Átfogó segítséget nyújtunk a vásárlásához.

 

Gyermekednek még kompaktabb megoldásra van szüksége? Lepd meg őt és szerezz be számára egy tabletet. Tökéletes az előadások során történő jegyzetkészítésre, valamint számos hasznos alkalmazást kínál a tanuláshoz. Egy külső monitor vagy egy nyomda is hasznos lehet az iskolai feladatok elvégzése során.

És ne feledkezz meg az elektronikai készülékek védelméről. Erről egy kiváló vírusvédő tud gondkoskodni, amely akár több készülék védelmét is képes biztosítani egyszerre. Tekintsd meg a kínálatod és válaszd ki a számodra leginkább megfelelő védelmet.

 

Arra a kérdésre, hogy mikor kapja meg a gyerek az első mobiltelefonját, nem létezik egyértelmű válasz. Azonban erre az alkalomra az iskolakezdés nagyszerű lehetőségnek bizonyul. A mobiltelefon segítségével könnyen elérhető a gyerek, így mindig tudni fogod, hol tartózkodik. Mindezek mellett egy új okostelefon minden tanulónak örömet szerez, akár motivációs ajándék is lehet a jobb eredmények elérése érdekében, akár az elért eredményeket követően is megjutalmazhatod gyermekedet egy készülékkel.

Gyermeked sportos beállítottságú? Ebben az esetben egy okosóra vagy egy fitness karkötő nagy örömet szerezhet neki. A fülhallgató vásárlása is jó ötletnek bizonyul. A fülhallgató nem csak zenehallgatásra, de oktató jellegű podcastok hallgatására is használható. A táskában pedig egy powerbank is elfér, amely nemcsak a mobiltelefon töltöttségéről gondoskodik.

 

A kislány a kanapén fekve fülhallgatón keresztül hallgat zenét a mobiltelefonjáról.Autor: Antoni Shkraba (Pexels)

Az Andreashop webáruházban számos elektronikai eszközt találsz, akár szabadidőre szeretnél vásárolni valamit, akár az iskolai feladatok elvégzését szeretnéd könnyebbé varázsolni. Nézz körül és válogass kedvedre!

Megújult ruhatárral az új iskolaévbe

 

Az iskolai kiegészítők megvásárlása után a ruházat és cipő kategóriákat se felejtsd ki. Az új iskolai év kezdetekor szinte elkerülhetetlen új és divatos darabokra cserélnia régi ruhadarabokat. A gyermekek imádják az ilyen jellegű bevásárlásokat. Azonban mit érdemes ilyenkor beszerezni? Mivel hűvösebb napok közelednek, a jól rétegezhető melegebb és egymással könnyen kombinálható darabok vásárlását ajánljuk. Jó befektetésnek bizonyul egy új farmer, nadrág, póló, kapucnis pulóver vagy kardigán, de a dzseki és a kabát is jól jönnek majd az őszi napokon. Szerezd be a ruhákat a Sinsay webáruházban, így gyermeked divatos lehet, te pedig pénzt takaríthatsz meg a vásárlás során.

A lábbelit illetően ideje leváltani a nyári cipőket tornacipőre, bélelt átmeneti cipőre, majd téli csizmára.  A szellős váltócipőről sem szabad megfeledkezni. A divatos kiegészítők kategóriából válassz tetszetős övet, pénztárcát, sapkát, szemüveget vagy kiegészítőket hajba.


A következő kedvezményekkel minden korosztályú diák számára divatos kiegészítők szerezhetőek be:

 

Minőségi szabadidő

 

Ahogy az iskolások számára fontos a tanulásra szánt idő kijelölése, épp olyan fontos a pihenésre szánt idő is. Beszélgess gyermekeddel és beszéljétek meg, milyen szakköröket szeretne látogatni és mivel szeretné tölteni a tanítás utáni időt. Lehet az akár táncóra, úszás, sport vagy zeneoktatás, fontos hatékonyan eltölteni a szabadidőt.

A szabadidőt a gyermek akár otthona kényelmében is hatékonyan eltöltheti, például könyvolvasással, fényképezéssel vagy rajzolással. Ezekhez a tevékenységekhez kedvező ajánlatokat a megfelelő akciós kategóriákra kattintva találsz. Mi van az együtt töltött idővel? Tervezz be közös kerékpártúrákat, kevésbé megterhelő túrákat vagy egyéb sporttevékenységeket a szabadnapokra. A családi kapcsolatok társasjátékokkal is megerősíthetőek.

 

A kisfiú ül és könyvet olvas.Autor: cottonbro studio (Pexels)

 

Az egészség támogatása

 

Végezetül még egy értékes tanáccsal tudunk szolgálni. Az iskolakezdést követően támogasd kisiskolásod egészségét az immunrendszer megfelelő működését támogató vitaminokkal, amelyeket az Unipatika gyógyszertárakban szerezhetsz be. Gyermeked egészségére nem csak a melegről hidegre változó időjárás lehet hatással, de a nagy létszámú kollektív is befolyásolja azt. A legkisebbeknek szánt vitaminokhatékonyan hozzájárulnakaz immunrendszer megerősítéséhez. Az online patikákban ezek különféle formában kaphatóak, így biztosan megtalálod azt, amit gyermeked is szeretni fog.

Az online gyógyszertárban történő vásárlást fejezd be az egészség védelmét szolgáló termékek vásárlásával, lehet ez pl. egy antibakteriális szappan, új fogkefevagy kézfertőtlenítő. Ezeknek semmiképp sem szabad hiányozniuk az iskolatáskából.

 

Az egészséggel kapcsolatban azonban más ajánlatok is felkelthetik érdeklődésedet. Válogass legjobb ajánlataink közül:

Neked, és gyermekednek is jelentős eseménynek számít az iskolakezdés? Biztosak vagyunk abban, hogy sokkal lelkesebb leszel, ha mindent kedvezményesen tudsz beszerezni. Tekintsd meg az Iskolakezdés ajánlatokat és vásárolj kedvező áron még ma!

Iskolakezdés kupon banner.