Az elegáns és szexi zakóruha: Légy stílusos

noi-zakoruha

Manapság a kosztümök mellett nagy népszerűségnek örvendenek a zakóruhák is. Azonban ezek a darabok nemcsak formális eseményekre alkalmasak, hanem akár mindennap viseletként is megállják a helyüket. Olvasd el, hogyan is viseld és hol szerezd be őket.

A női zakóruha  nem teljesen új trend. Már több éve népszerűek, különösen azoknál a nőknél, akik előnyben részesítik a blézerekett, ruhákat és zakókat. Ugyanakkor könnyen kombinálhatóak formális alkalmakra is. Éppen ez teszi őket univerzális darabokká, amelyek minden nő ruhatárában megtalálhatóak.

Szeretnél pár új ruhát beszerezni?  A Starshiners webáruházban széles választékban találsz szebbnél szebb darabokat és mindezt kedvező áron.

no-barna-zakoruha-notebook

 

Mik  is azok a zakóruhák?

 

A zakóruhák, amelyeket néha blézer ruháknak  vagy 2 az 1-ben ruháknak is neveznek, elegáns, praktikus és gyors alternatívák ha egy formális viseletről van szó. Egyetlen ruhadarabként egyesítik a zakót és a szoknyát. A zakóruhák rendkívül kényelmesek, és szűk szabásuknak köszönhetően remekül kiemelik az alakot és a dekoltázst. Hosszított szabásuknak köszönhetően előnyösen hangsúlyozzák a lábakat.

Nyilvánvaló, hogy a divattervezők a hagyományos zakókból és kabátokból merítették az ötletüketn ezen ruhák megalkotásához. Az anyaghasználat és a szabásuk nagyrészt megegyezik, pl. hogy egy soros vagy kettős gombolásúak.

Elérhetőek különböző hosszúságban, színekben és mintákban is. Természetesen a fekete szín mindig időtálló, de rendkívül divatosak lehetnek a barna árnyalatú vagy a klasszikus fehér színű ruhák is.

Ha az aktuális trendek alapján válogatod össze outfitet, ne feledd, hogy jelenleg nagy népszerűségnek örvendenek a farmerruhák is.

noi-rozsaszin-zakoruha

 

Zakóruhák minden alkalomra

 

Bizonyára azon gondolkodsz, hogy hová is tudnád felvenni a zakóruhákat? Kiváló választás lehet munkahelyre, konferenciákra és üzleti találkozókra. Próbáld ki őket, és megtapasztalod, hogy mennyire kényelmesen fogod érezni magad bennük, és megjelenéseddel a környezetedet is lenyűgözöd.

A tökéletes megjelenéshez csak kevés kell. Egy magas sarkú cipő vagy mokaszin, egy táska,  néhány minimalista stílusú ékszer és már kész is. Fontos, hogy tartsd szem előtt az elvet, hogy a kevesebb néha több!

Blézer ruha télen? Szerezz be egy hosszú ujjú zakóruhát. Cseréld le a magassarkú cipőket magas szárú csizmákra, így könnyedén összeállíthatsz egy stílusos munkahelyi szettet, amely garantáltan lenyűgözi kollégáidat.

Néhány zakóruhát többféle módon is viselhetsz. Vásárold meg őket még ma a Bonprix webáruházban.

Néhány zakóruhát kreatívan kombinálva és mindennapi viseletként is stílusosan viselhetsz. Emellett tökéletes választás lehet ünnepi alkalmakra, esküvőkre vagy randevúkra is. Így rendkívül nőies, ízléses és titokzatos benyomást kelthetsz.

A megfelelő eseménytől függően érdemes merészebb színeket választanod a mindennapi outfitnél, például a zakóruhák esetében. Ha formális öltözetet viselsz, a semleges színek lesznek a legjobb választás. Azonban az alkalmi viseleteknél nyugodtan felvehetsz élénkebb árnyalatokat, mint például rózsaszín, sötétkék vagy sárga.

Ugyanez vonatkozik az ékszerekre is, válassz nagyobb és hangsúlyosabb darabokat. A cipők kiválasztásánál ügyelj a kényelemre. Nyugodtan választhatsz magassarkú cipőt vagy szandált.

Az ékszerek tekintetében válaszd a nagyobb és hangsúlyosabb darabokat, amelyek különlegessé teszik a megjelenésedet. A cipők kiválasztásánál pedig mindig figyelj a kényelemre, és nyugodtan választhatsz magassarkú cipőt vagy szandált a szettedhez.

Szeretnéd egy kicsit feldobni a zakóruhákat és egyedivé tenni őket? A titok az egyszerű fehér galléros ing viselésében rejlik. Ha finoman kiemeled a gallért a zakóruhából, azonnal elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz.  Válassz bátran, és mutasd meg a saját egyedi stílusodat!

 

zako-feher-ing

 

Az öltözködésedhez választott zakóruhák megvásárlását biztosan nem fogod megbánni. Egész évben hordhatod őket, legyen szó munkáról vagy szabadidőről. Ráadásul, ha kihasználod a női ruházat kategória kiváló ajánlatait a weboldalunkon, jelentős összeget takaríthatsz meg vásárlásod során.