Divattippek – mit vegyél fel munkába és egy csajos estére?

divat

Minden reggel tanácstalanul állsz a tele szekrény előtt mondván nincs mit felvenned? Ismerős a helyzet, ugye? Összerakni az outfitet, ami egyaránt jó munkába és barátokkal töltött estére is, egyáltalán nem könnyű. Van viszont néhány univerzális ruhadarab, amelyeket bárhova felvehetsz. Melyek ezek? Mutatjuk!

 

Fehér ing

A férfiak ruhatárában a fehér ing igazi klasszikus. Viszont a tiédből sem hiányozhat. Egy fehér ing mindenhez passzol, és gyakorlatilag bármilyen alkalomra felveheted. Nyugodtan kombinálhatod szoknyával, nadrággal, a végeredmény pedig egy sportosan elegáns szett, amelyet bármikor bárhova felvehetsz.

Egy divatos fehér inget bármilyen női ruha áruházban találsz néhány forintért. De ha esetleg mégsem lennél megelégedve az árakkal, nézz utána az aktuális kedvezményeknek. Vagy tudod mit? Böngéssz a kuponos oldalunkon és használd fel a jobbnál-jobb kedvezmény kuponokat és kódokat, és vásárolj az olyan népszerű webáruházakban, mint az About You, Orsay, Answear.

 

„Öltözz úgy, mintha ma futnál össze a legnagyobb ellenségeddel.”

                                                                                                                              Coco Chanel

 

Szűk ruha

Azok, akik rendelkeznek egy kis fölösleggel, most biztosan a fejükhöz kapnak. Micsoda? Hogy szűk ruhát vegyek fel? Igen, pontosan! Most megtudhatod, hogyan öltözz fel csinosan, akkor is ha úgy érzed van rajtad pár plusz kiló. Hiszen ezek a ruhák mindenkinek jól állnak. A különbség már csak a ruha anyaga. A vékonyabb hölgyek bátran válasszanak vékonyabb anyagot, amely tökéletesen hozzásimul a testhez, az erősebb testalkatú hölgyek pedig nyugodtan próbálják ki a vastagabb anyagból készült darabokat.

Az egyik legjobb választás a fekete ruha. Gyakorlatilag bármilyen eseményre alkalmas, karcsúsít, és tökéltesen illik a vékonyabb, alacsonyabb vagy magasabb hölgyekre egyaránt.

 

Ceruza szoknya

Hasonlóan praktikus ruhadarab a ceruzaszoknya is. Felejtsd el az olyan kifogásokat, mint a "nagy a fenekem" vagy 2görbék a lábaim". A térd fölötti szoknyák mindenkinek jól állnak.

A szoknyát bátran kombinálhatod inggel, blúzzal vagy egy toppal, mindenképp gyönyörű leszel. Ha kicsit alacsonyabb vagy, a szoknya épp csak térd alá érjen. A szűk szoknya vastagabb anyagból kiemeli a feneket, és az esetleges tökéletlenségeket pedig remekül eltakarja az egyenes szabás. Csak meg kell találni a testalkatodhoz megfelelő ruhadarabokat, és máris könnyebb a tökéletes outfit összeállítása.

 

„Minél rosszabbul állnak a dolgaid, annál jobban kell kinézned.”

Coco Chanel

 

Bőrkabát

Munka után még van programod, de már nincs időd átöltözni? Ha nincs ötleted, mit vegyél fel egy bulira vagy randira, egy derékig érő bőrkabát bármilyen outfitet feldob. Egy motoros kabátban farmerrel vagy hosszú ruhával garantáltan sikert aratsz bárhol. Ha még nincs a szekrényedben egy sem, mindenképp szerezz be egyet, például az Otto vagy Bonprix webáruházakból.

 

Zakó

Azon töröd a fejed, mit vegyél fel egy munkamegbeszélésre? Egy zakó megold mindent. Kiemeli az alakod, ugyanakkor eltakarja a tökéletlenebb részeket. Felveheted ruhával vagy nadrággal, és a hűvösebb tavaszi vagy őszi napokon pedig ugyanolyan jó szolgálatot tesz, mint egy kabát.

 

Poncsó

A hidegebb napokon viselhető darabok egyik színfoltja a poncsó, ami az utóbbi időben reneszánszát éli. Egy zseniális, egyszerű ruhadarabról van szó, amely ugyanolyan jót mutat nadrággal, szoknyával és ruhával viselve is egyaránt. Helyettesíti a meleg puóvert, de akár kabát helyett is egyaránt hordható, ráadásul remekül néz ki.

 

Férfias darabok

Kicsit túlzás? Ugyan! Felejtsd el az előítéleteket. Minden nőnek jól ál néhány ruhadarab a férfiruhatárból is. Még ha a női és férfi divat első ránézésre teljesen mások, ha közelebbről megvizsgáljuk, annyira nem is különböznek. Az oversize trend a szezon sztárja, tehát semmit nem ronthatsz el ha felveszel egy férfi zakót, pólót vagy akár inget. Elég ha a ezekhez az oversize darabokhoz felveszel egy magassarkút, és teljesen ellenállhatatlan leszel.

Az ilyen egyedi ruhadarabokért elég csak a párod vagy testvéred szekrényében szétnézni. Reméljük sok hasznos tippel lettél gazdagabb.