Ezek a legjobb őszi trendek

blog trend

Néha te is elveszel a divatirányzatok áradatában, melyek a kifutókról vagy a magazinokból ömlenek ránk? Megnéztük az idei őszi divat legjellemzőbb jegyeit, és kiválasztottuk neked a legtrendibb darabokat, melyeket könnyedén kombinálhatsz akár a régebben vásárolt ruhaneműiddel. Melyek ezek a divat trendek?

Univerzális midi ruha

 

Ez a divatos ruhadarab értékes perceket takaríthat meg neked reggelente. Csak párosítsd egy magas szárú csizmával és pár perc múlva útnak is indulhatsz. Az Answear.hu oldalon most számos divatos modell közül választhatsz. A kínálat változatos, az egyszínűektől kezdve a mintás darabokon át egészen az ingruhákig. Ha optikailag szeretnél karcsúbbnak tűnni, válaszd a fűzős darabokat, melyek a legkedveltebbek közé tartoznak és szinte minden alkaton jól mutatnak. Melegebb napokon kombinálhatod blézerrel vagy kardigánnal, ahogy hűlik az idő, ideális párost alkot egy gyapjúkabáttal.

Forrás: Answear.hu

Teve kabát

 

Egysoros, kétsoros, teddy-stílusú, övvel vagy anélkül – minden típusa divatos. A barna színárnyalatú kabát kifinomultságot kölcsönöz, és kiváló választás alkalmi, elegánsabb ruhadarabokhoz is. Ezen kívül független az aktuális divattrendektől, így több szezonon át viselheted. Kattints az Aboutyou.hu weboldalára és válaszd ki a sajátodat. Ha fehéret vagy feketét választasz, azzal biztosan nem rontasz el semmit. Ezek az árnyalatok kifejezetten jól mutatnak erős színekkel, bátran viselj hozzájuk narancsot, zöldet vagy királykéket.

Forrás: Aboutyou.hu

Nyomatos pulóver

 

Stílusos darab, amelyben akár több évet is letagadhatsz. Kerüld a klasszikus kombinációkat, mint a farmer, inkább válts elegánsabb darabra, például egy rakott szoknyára. Első pillantásra nem tűnnek összeillő daraboknak, viszont együtt eredeti és friss outfitet hoznak létre. A jól ismert mondás, miszerint az ellentétek vonzzák egymást, a divat világában kétszeresen is igaznak bizonyul.

Forrás: Aboutyou.hu

Színes blézer

 

Ha az éppen viselt divattrendekről beszélünk, nem feledkezhetünk meg a blézerről sem. Ha már van otthon egy klasszikus színű bézs vagy fekete darabod, egészítsd ki ruhatárad egy színes modellel, mely az idei év slágere. Egyszerű pólóval vagy garbóval kombinálva mutat a legjobban. Ideális darab lehet egy üzleti találkozóra vagy akár a hétvégi kirándulásra.

Forrás: Answear.hu

Az időtlen farmer

 

A halhatatlan darab, amit már 1873 óta gyártanak, a legdivatosabb őszi darabok közé tartozik. A tervezők azt tanácsolják, öltözzünk farmerbe tetőtől talpig. Ez a tendencia azonban nem terjedt el széles körben a mindennapi életben. Meríts inkább ihletet a stílusos francia lányoktól, és válassz egy fehér oversize inget, vagy egy csíkos felsőt kedvenc farmeredhez.

Forrás: Answear.hu

Stílusos kardigán

 

A divatos kardigánok már sokadik szezonnal töltik meg a boltok polcait, és úgy tűnik, egy ideig még velünk is maradnak. Vajon miért olyan népszerűek? Rendkívül kényelmesek, melegek és szinte bármivel kombinálhatóak. Hogyan hangsúlyozhatod ki alakodat egy lazább szabású kardigánban? Emeld ki a sziluetted – kösd át egy hosszú övvel, a rövidebb részét pedig egyszerűen csak tűrd be a nadrágodba.

Forrás: Answear.hu

 

Ha még több inspirációra vágysz, és többet szeretnél olvasni az őszi divattal kapcsolatban, böngészgess tovább az őszi trendekkel kapcsolatos cikkeink között.