Kezdd az új szezont stílusosan: Akár -40% kedvezmény

őszi trendek

Sajnálod, hogy lassan véget ér a nyár? Ne tedd. Van legalább egy remek ok, ami miatt érdemes várni a közelgő őszt – az őszi kedvezmény fesztivál.

Az iskolakezdés miatt az ősz mindig az új kezdetekhez köthető. Ha már nem jársz suliba, lehet valami új élményben lesz részed, felújítasz, összeállítod a tökéletes ruhatárat, vagy veszel valamit, amire régóta vágysz.   

Most hoztunk neked egy csomó kedvezményt, amelyek elérik akár a 40%-ot is. A kuponok segítségével most sokkal olcsóbban vásárolhatsz divatcikkeket, cipőt, kozmetikumot, parfümöt, ékszert, órát, bútort vagy lakáskiegészítőket. Az összes kedvezménykupont megtalálod az Őszi kedvezmények szekciónkban. Szeptember 20-án kezdünk, és egészen október 10-ig tart a kedvezmény áradat.

Divat trendek 2021

 

Ismét elérkezett az időszak, amikor a nyári ruhát pulóverre cseréljük, lábainkra pedig szandál helyett csizmát húzunk. Ha csak egy régen kiválasztott darabbal leped meg magad, vagy az egész ruhatárad újítod fel az új szezonra, mindképp a legjobb helyen jársz. Eláruljuk neked, mi lesz idén trendi, és azt is, hol tudod beszerezni a lehető legjobb áron.

takaró és szemüveg

 

Meglepő színek

Az ősz közeledtével a világos és pasztell színeket mind a szekrény mélyére rejtjük, helyettük pedig a bordó, fekete vagy sötétkék árnyalatokat részesítjük előnyben. Ám ez az ősz kivételes, ami a színeket illeti. A divattervezők az idei őszi-téli kollekcióba belecsempésztek egy kis sárgát, narancssárgát, rózsaszínt és lilát is. Ha úgy tartja kedved, összekombinálhatsz több élénk színt is, de tökéletes hatást érhetsz el egy feltűnőbb színű ruhadarabbal vagy kiegészítővel. Ezek mellet az árnyalatok mellett hangsúlyos lesz még a barna. Inspirálódj a kifutókról és öltözz tetőtől talpig a barna árnyalataiba. Hogy az outfited ne legyen unalmas, kombináld az olyan anyagokat, mint a bársony, gyapjú, szemis és bőr. A legstílusosabb és legszínesebb outfiteket az Aboutyou.huAnswear.hu és Bonprix.hu webáruházak segítségével állíthatod össze.

Bő farmer

Remek hírünk van a kényelem rajongóinak – az idei ősz egyik legnagyobb tredje a bő farmer. Vegyél fel hozzá egy szűk kardigánt vagy rövid zakót. Remekül festenek bokacsizmával és tornacipővel is. Irány a Factcool.hu vagy a Bibloo.hu a legjobb darabokért.

Kötött anyagok

A kötött mellények idén ismét teret hódítanak. Ebben az esetben is rengeteg lehetőséged van – hordhatod csak külön, illetve ing vagy ruha fölött is. A mellények mellett visszatérnek a kötött őszi ruhák és pulóverek is. A kötött örök, ami minden évben remek ötlet. A legpuhább és legmelegebb darabokat az Orsay.hu webáruházban találod.

pulóverek a rúgásokon

High fashion és hétköznapi darabok kombinációja

Egészen különleges hatást érhetsz el, ha a drágább, és a legfrissebb ruhadarabokat kombinálod. Hol találod meg ezeket? A Modivo.hu webshopban biztosan nincs belőlük hiány.

Tökéletes alsónemű

Minden stílusos outfit a tökéletes fehérneművel kezdődik. Ha még mindig nem tudod a megfelelő méretet, akkor látogass el az Astratex.hu webshopba, ahol biztosan sikerül megállapítani a megfelelő méretet és persze választani egy új darabot a gyűjteményedbe. Ne felejts a kosárba dobni még egy harisnyát is, amit felvehetsz az őszi ruhákhoz és szoknyákhoz.

Mondj igent a mozgásra

Miért jó időszak az ősz a rendszeres mozgásra? A hőmérő higanyszála már nem kúszik olyan magasra, tehát sportolhatsz kültéren, anélkül hogy leégnél. Sőt, ha most elkezded, jövő nyárra remek formában leszel. Szerezd be a legtrendibb szettet a kedvenc sportodhoz, amiben olyan jól fogod magad érezni, hogy az edzőtermen kívül is csak abban akarsz majd lenni. Nézz körül a Myprotein.hu és Hervis.hu webáruházakban.

Őszi cipők

Lépj az őszbe új cipővel, amelyben minden akadállyal megküzdesz. Ha néhány centivel magasabbnak szeretnél látszani, akkor van egy jó hírünk, idén ismét divat a magastalpú cipő. Ha kényelemre vágysz, akkor persze rendelkezésedre állnak komfortos csizmák, amelyek tökéletes társaid lesznek munkába menet vagy egy hétvégi kiruccanáson. Ha bejön a preppy stílus, akkor szerezz be egy oxford cipőt, amelyek remekül mutatnak egy farmerrel, de akár egy szoknyával is. Hol találod a legjobb cipőket a legelőnyösebb áron? Ecipo.huCCC.euNew Balance.hu, csakhogy néhányat említsünk.

Divat a kiskedvenceknek

Ha te már felöltöztél, jöhet a kiskutyus. A stílusos őszi szettek őket is megilletik, illetve lepd meg őket néhány finomsággal a Zooplus.hu webshopból.

Kozmetikumok és parfümök

 

Töltsd fel a házi kozmetikád hidratálókrémekkel, maszkokkal, amelyek megvédik bőrödet a hideg őszi időjárástól. Vagy lepd meg magad egy új alapozóval, szemhéjfestékkel vagy épp körömlakkal. Az ősz megfelel egy új parfüm kiválasztásához is. A friss nyári illatokat felváltják az erősebb, fűszeresebb, fás, kelet ihlette illatok. Több ezer kozmetikum és parfüm közül válogathatsz a Notino.hu és Parfimo.hu  webshopokban.

notebook és ékszerek

Ékszerek

 

A jól kiválasztott ékszerek feldobják a legunalmasabb szettet is. Idén a feltűnő ékszereké a főszerep. A most következő szezonban extra hosszú, különböző színű fülbevalókat is viselhetsz. 20201-ben ismét divat lesz a nyaklánc és karkötő egy kis medállal. A vékony gyűrűket felváltják a nagy, masszív darabok, de akár egy ujjon több is megengedett. Ha az elmúlt években pihentetted a vastag láncot, akkor most nyugodtan szedd újra elő. Nézz körül a Vivantis.hu oldalon, ahol remek arany, ezüst és rosegold ékszereket találsz. De gazdag kínálattal várnak az Ékszer-eshop.hu oldalon is, vagy épp az Ékszerwebshop.hu oldalon.

Karóra

 

Nagyok és hangsúlyosak lesznek idén az órák is. Melyikre vágysz leginkább, luxus, sportos, trendi vagy minimalista? A Karórák.hu vagy Órawebáruház.hu online boltokban biztosan megtalálod a számodra tökéletes órát, akár munkába, akár alkalomra szeretnéd viselni.

Bútor és lakberendezés

 

Frissítsd fel a ruhatárad mellett az otthonod is. Lássuk csak, milyenek idén a lakberendezési trendek.

Az otthon melege

Ha odakinn már kicsit hűvösebb van, bekuckózunk, és persze a lehető legotthonosabban szeretnénk magunkat érezni. A legegyszerűbb módja néhány lakástextília beszerzése – szőnyegek, elegáns függönyok, puha párnák, és meleg takarók. Néhány jól kiválasztott lakáskiegészítő nagyon otthonossá tud varázsolni bármilyen helységet. Ha valami különlegesre vágysz, kombinálj többféle textíliát. Remekül mutat még egy adott szín világosabb és sötétebb árnyalatának együttes használata. A 4Home.hu és Vidaxl.hu webáruházakban található kiegészítők csak arra várnak, hogy megrendeld őket.

Dolgozószobák

Tavaly sok esetben az irodák beköltöztek az otthonokba, ahol ez miatt kisebb változtatásokra volt szükség. Ha nincs módod saját dolgozószoba kialakítására, akkor alakíts ki egy sarkat a hálószobában vagy nappalibban és próbáld meg optikailag elhatárolni. Ennek a célnak tökéletesen megfelelnek a paravánok, amelyek kellő teret alakítanak ki neked. Irodai asztalok, székek, polcok és rengeteg más bútor mind-mind megtalálható a Teirododád.hu és MerkuryMarket.hu webshopokban.

Meglepő színkombinációk

Az idei év színei a szürke és sárga, amelyek együtt és külön is megállják a helyüket. Ezenkívül divatosak lesznek a földszínek, amelyek tökéletesek lesznek így ősszel.

Környezetkímélő megoldások

Új dohányzóasztalt keresel? Újítsd fel a régit, vagy nézz körül a bazárokban, ahol gyakran igazi kincsekre bukkanhatsz. Egy kis lakk, és már kész is a tökéletes bútordarab. Előtérbe kerülnek a természetes anyagok, mint a fa, rattan van len. Ha van anyag, amellyel minden helység otthonossá tehető, az egyértelműen a fa. A DODO.hu webshopban igazán egyedi fa bútorok várnak minden igényes vásárlót.

Márvány

Egy új, népszerű trend a konyhapulton vagy talajon használt márvány. Az igazi márvány helyett használj márvány hatású berendezést, amely manapság szintén kiváló minőségű, és szinte megkülönböztethetetlen az igazitól.

Egy kis természet otthon is

Egy gyors és egyszerű trükk, amellyel feldobhatod az otthonod, ha néhány szobanövénnyel díszíted. Nem csupán jól fest, de csökkenti a stresszt, javítja a koncentrációt, tisztítja a levegőt és otthonossá és hangulatossá teszi a helységet.

 

 

Teendők ősszel:

__check

Hétvége a hegyekben

__check

Sültgyesztenye evés

__check

Filmmaraton

__check

Főzz chilis forrócsokit és süss fahéjas almás kalácsot

__check

Túrázz egyet

__check

Köss sálat vagy sapkát

__check

Olvass el egy izgalmas könyvet

__check

Készíts saját gyertyát