Ezek a legújabb divattrendek – neked is bejönnek?

divat

Hoztunk neked néhány divattippet tavaszra, és bemutatunk ehhez kapcsolódóan néhány új darabot az Aboutyou.hu webshop kínálatából. Miért pont tőlük? Ebben a webáruházban felhasználhatod a kedvezménykódokat, így a tavaszi gardróbfrissítés sokkal olcsóbb lesz majd.

 

1. Retro őrület

Idén sem hiányozhat a tavaszi trendek közül a retro. A 80-as és 90-es évek divatjának fokozatos visszatérése után jöhetnek a 70-es évek. Úgy tűnik ez a korszak folyamatos inspirációként szolgál a divatirányzatokhoz. A kétsoros kabátok, feltűnő gombok, műbőr de a kockás kabát sem maradhat ki a sorból – ezeket viselve leszel csak igazán trendi. Hogy tetszik például az alábbi kabát az Aboutyou.hu-ról?

2. Egy kis romantika

A romantikus lelkek bizonyára megörülnek majd a virágmintának és a pöttyöknek. Egy romantikus randira készülsz? Akkor szerezz be egy világos, laza, kötött pulóvert, amelyhez tökéletesen illenek a nőies, mintás ruhák és a magasszárú csizmák.

3. Elő a farmerrel!

A farmer, gyakorlatilag megjelenése óta verhetetlen anyag, és a divattrendek között is állandó a jelenléte. Tehát nagy hibát nem vétesz akkor sem, ha idén is része lesz a ruhatáradnak. De ne ragadj le ezúttal a klasszikus, kényelmes farmernadrágnál, de bátran próbálkozz az ingekkel, kabátokkal, ruhákkal és szoknyákkal is, vagy épp az ilyen különleges overálokkal is:

4. Bátran a színekkel

A mostani tavaszi szezonban bizonyos színek nagyobb teret kapnak, főleg a rózsaszín és a zöld. Természetesen még mindig menő lesz a vad minta, és az intenzív színek. Ne félj az ilyen mesés zöld ruháktól sem:

5. Oversize

Ha van a ruhatáradban pár nagyobb méretű nadrág, kabát vagy zakó, nyert ügyed lesz idén tavasszal. De ha a tiédben nincs, akkor nézz csak körül a párod szekrényében. Hiszen az idei tavasz nagy slágere az oversize. Ezek a darabok univerzálisak – hordhatod felső rétegként hidegebb napokon, de rétegként is a kevésbé hideg napokon.

6. Ne feledkezz meg a sminkről

A tavaszi sminknek is megvannak a maga sajátosságai. 2020 tavaszán a nude smink lesz az igazán trendi. Tegyél fel egy kevés alapozót, használj egy kis rózsaszín arcpírt, és zöld, sárga vagy kék szemhéjfestéket. Ne félj az ajkaid kiemelésétől. Idén nagyon menő a matt piros, de a mandarin és a fuchsia is tarol majd. Ha ebben az esetben a sminkkészleted egy kis feltöltésre szorul, van egy tippünk. Látogass el a Notino.hu webáruházban, ahol már csak ki kell használnod a Notino kedvezmény kód előnyeit.