Felejtsd el a karácsony előtti stresszt és vásárolj a Black Friday idején!

black friday

Neked is úgy tűnik, hogy az utóbbi években a karácsony vesztett a varázsából? Mindenki siet, csak rohanunk, hogy időben meg tudjuk venni a fa alá szánt ajándékokat. Nem is beszélve az anyagiakról, a rengeteg pénzről, amit teljesen fölöslegesen költünk el ilyenkor. Most adunk néhány tippet hogyan vásárolj olcsóbban és stresszmentesen.

 

 

Az Advent még el sem kezdődött, de már tudjuk, hogy van valami készülőben. Elég csak körülnézni egy pillanatra. A boltokban már világítanak a díszek és valahogy máris többen vannak a bevásárlóközpontokban. A reklámokban ügyesen manipulálnak minket, ami miatt úgy érezzük, ha nem teszünk a fa alá egy óriási ajándék halmot, nem díszítjük ki a lákást fényesebbnél fényesebb díszekkel és nem sütünk legalább  hétféle sütményt, akkor egész egyszerűen megbuktunk. Tényleg erről szólna a karácsony?

 

Ajándék igen, stressz nem!

 

Annak ellenére, hogy olyan korszakot élünk, amikoris év közben minden szükségeset megvásárolunk magunknak mindent év közben, az ajándék mégiscsak a karácsonyhoz tartozik. De muszáj olyan soknak lennie, és muszáj egy tengernyi pénzt erre költeni? Hogy elkerülje az ilyenkor szokásos tömeget, kezdje el már most a vásárlást. Na belevágunk?

Segít a Black Friday

 

Sajnos a karácsony nem kis terhelés  családi költségvetésnek, viszont nem kötelező ennek így lennie. Ha már időben nekiállsz a készülődésnek, méghozzá okosan, akár felére is csökkentheted a költségeidet. A sikeres és előnyös vásárlás alapja a tervezés. Már most kezdj el gondolkodni és kicsit körülnézni a legmegfelelőbb ajándékokért, és írj egy bevásárlólistát. Így megelőzöd a hirtelen hozott döntéseket, amelyekből az ajándékozott sem profitál és a te pénztárcádnak sem tesz jót. A legmegfelelőbb időszak erre a Black Friday. A hatalmas kedvezmények elektronikai cikkekre, ruhákra, parfümökre, játékokra, bútorokra nem is jöhetnének jobbkor, mint karácsony előtt.

 

Black Friday 2019

 

Black Friday kedvezmények és Black Friday akciók gyakorlatilag minden boltban és webáruházban megtalálhatók, viszont sehol egyformák. Általában különböznek időtartamban, a kedvezmény mértékében és sokszor nehéz köztük eligazodni. Hogy egy kicsit leegyszerűsítsük az életed, kialakítottuk számodra a speciális Black Friday  szekciót, ahol az összes kedvezményt megtalálod egy helyen.

Kerüld el a stresszt és az izgalmat, hogy megérkezik-e az ajándékod időben. Sajnos nem kevés fejtörést is gondot okoznak az anyagiak is. A Fekete Péntek remek alkalom, hogy olcsóbban vásárolj, és teljesen fölösleges költségekbe verd magad. A különböző banki és nem banki hitelek, amelyekkel ilyenkor megkörnyékezik a vásárlókat ilyenkor, egyáltan nem kifizetődőek.

Karácsonykor mindig jusson eszedbe, hogy ez az ünnep nem a hatalmas ajándékokról szól, és ez nem egy verseny, ki mit tesz a fa alá. Inkább töltsd szerényen és szeretetben. Vásárolj meg mindent a Black Friday alatt és karácsonykor már csak a pihenésé legyen a főszerep. Az ünnep úgyis elszalad egy pillanat alatt, és így pozitívan és tele energiával kezdheted az új évet.