Így vásároljon tavaszi kabátot

kabát

A hó már elolvadt, a napocska is kacsingat ránk a felhők mögül – egyszóval lassan közeledik a tavasz. Kicsit lengébben is öltözhetünk már nemsokára, szóval itt az idő, hogy kiválassza a legjobb tavaszi kabátot. Milyen szempontok szerint? Mi most adunk néhány tippet.

 

Ha tovább olvass, blogunkban megtalálja, melyek az idei tavaszi trendek, és hogy hol érdemes keresgélni, ha kedvezményesen szeretne vásárolni. Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb szempontokat, hogy könnyebben válassza ki a legideálisabb tavaszi dzsekit.

 

Klasszikus bőrkabát új köntösben

A klasszikus fekete bőrdzseki nem hiányozhat egy nő ruhatárából sem, ha pedig szeretne igazán trendi maradni idén tavasszal, akkor mindenképp szerezzen be egyet. A klasszikus vonalak mellet most egyre nagyobb teret kapnak a 80-as évek ihlette szabások és a motoros dzsekik most reneszánszukat élik. Övvel ellátott, válltöméses, rövid vagy akár rojtos kabátok kapnak idén főszerepet, de nem kell aggódni, a klasszikus szabású bőrkabátok sem mennek ki a divatból. Ha pedig a fekete nem az Ön színe sincs ok aggodalomra, hisz a piros, rózsaszín vagy akár mustársárga színű darabok kapnak egyre nagyobb szerepet. Ha tavaszra bőrkabátot választ, garantáltan vagány marad, ha pedig eltér a klasszikus színtől vagy formától nem kerülheti el senki figyelmét.

 

 A megunhatatlan farmer

A divat világába újra és újra visszatérő farmer kabát idén tavasszal is nagyon stílusos viselet lesz. Évről évre és évszakról évszakra változik a szabás, idén a hosszú farmerkabát és az oversize darabokkal tud kitűnni a szürke hétköznapokból. Nem kell félni a sötétebb vagy világosabb árnyalatoktól sem, mindkét változat igazán egyedi külsőt kölcsönöz viselőjének. Sőt, a farmert most már kombinálhatjuk más anyagokkal is, annál trendibb a viselője. A Total Jeans Look is egyre menőbb – farmerkabáthoz bátran viseljen szintén farmer nadrágot, szoknyát vagy inget. Hozza vissza a klasszikusokat a divatba kicsit felturbózva!

      

 

A sportos bomberdzsekik

Minden stílusú hölgy megtalálja idén tavasszal a számára megfelelő kabátot, így a kicsit sportosabbak is – méghozzá igencsak trendi formában. A bomber gyakorlatilag felvehető bármihez, és igazán gazdag színpalettáról válogathatunk. Nagyon gyakori a khaki zöld, de a szivárvány összes színe képviselteti magát, sőt a virágmintás sem ritkaság. Ilyen darabokkal kell feldobni a ruhatárát, hangulatát és környezetét is.

 

Egyszerű, de nagyszerű

Ha eddigi tippjeink nem nyerték el tetszését, akkor az Ön számára legmegfelelőbbek a klasszikus vonalat képviselő kabátok, mint a ballonkabát. Rengeteg színben és hosszban megtalálhatók, és remekül állnak mindenkin. Viselhető akár bokacsizmával a hidegebb napokon, de a sportcipőt sem kell kizárni. Szintén könyned és elegáns megjelenést biztosítanak a parka kabátok is, amelyeket ha világos színben választunk, igazán üde színfoltok lehetünk.

 

Ha sikerült kiválasztania a stílusának és ízlésének legmegfelelőbb kabátot, irány az internet, ahol ezeket könnyen és kényelmesen beszerezheti – nekünk köszönhetően pedig jóval olcsóbban. Csak kattintson kedvenc webshopjai hihetetlen kedvezményeire, és máris jöhet a tavaszi zsongás. Figyelmébe ajánljuk az Answear folyamatos leárazásait, ahol akár 50%  kedvezmény sem ritka. A trendi darabok mellett a klasszikus vonalú darabok is megtalálhatók az Orsay-n, persze megannyi kedvezmény által bármelyiket megkapja gyorsan és olcsón. A Bibloora is számíthat ha kedvezményesen szeretne vásárolni, és stílusosan szeretné köszönteni a tavaszt.

Vásárlásra fel!