Ingyen online filmek? Olvasd el tippjeinket

28.06.2022 Karolina Internet Megosztás

Sorozatrajongó vagy? Ezeken az oldalakon bármikor nézhetsz filmet online ingyen.

Alfred Hitchcock mondta egyszer: „Egy mozifilm akkor igazán jó, ha a vacsora, a mozijegy és a bébiszitter árát is megéri.” Ma már tudjuk, hogy a feszültség mestere nem volt olyan időtlen kijelentéseiben, mint munkáiban.

Countdown Movie Countdown GIF - Countdown Movie Countdown Movie Reel  Countdown - Discover & Share GIFs

Egy jó filmet manapság megnézhetsz otthon, kényelmesen akár ingyen is, hosszadalmas letöltések nélkül. Elég csupán a megfelelő internetkapcsolat, és egy megbízható portál. Elhoztuk neked a tippjeinket, mely weboldalakon nézhetsz filmet online ingyen.

Szó lesz a:

- Streaming szolgáltatókról
- Televíziós szolgáltatókról és online TV-ről
- Mobilszolgáltatókról

16 of the greatest reaction GIFs of all time, ranked - Vox

Hogyan lehetne a filmélmény még gazdagabb? Hát megfelelő házimozirendszerrel. Az Alza.hu-n biztosan megtalálod a legjobb berendezést.

1. Streaming szolgáltatók

Talán a legnépszerűbb módja az online filmnézésnek. 

streaming szolgaltatok

Netflix

 

A világ egyik legismertebb streaming szolgálatója, amelyen teljes 30 napig nézhetsz ingyen filmet. A Netflix 1997-ben alapult, de hozzánk csak 2016-ban érkezett meg.

A Netflix Magyarország széles választékban kínál filmeket magyar szinkronnal. Ha nem szeretnél fizetni ezért a szolgáltatásért, akkor még a próbaidő letelte előtt fel kell mondanod a szolgáltatást. Ellenkező esetben az előfizetés automatikusan aktiválódik, amely fizetési kötelezettséggel jár. A regisztráció természetesen kötelező.

Ha angolul is nézel filmet, akkor a Netflix az első a ranglétrán. Remek szórakozás mindenki számára. A könyvtáruk közel 5000 filmet és sorozatot tartogat. A különböző műfajú filmek mellett dokumentumfilmeket, animációs filmeket, sorozatokat is találsz náluk.

A Netflix előfizetés havonta 2.490 Ft-tól 4.490 Ft bármilyen további rejtett költség nélkül.

netflix otthon

Netflix gyereknek

 

Szülőként gyermekednek saját profilt állíthatsz be a Netflixen. Így beállíthatod milyen tartalmat nézhetnek, és blokkolhatod a korhatáros programokat.

Minden filmmaraton elengedhetetlen kelléke a kényelem. Nézz szét a Vidaxl.hu oldalon, ahol mindent megkapsz, ha kényelemről van szó.

HBO MAX

 

Jobb minőségű streaming szolgáltató, amely felváltotta az HBO GO-t idén márciusban. A regisztráció egyszerű és gyors. A felhasználási feltételek azonban nem változtak.

Ha új felhasználó vagy, 7 napon keresztül nézhetsz náluk filmet ingyen. A próbaidő letelte után le kell mondanod a szolgáltatást, csakúgy mint a Netflix estében, hiszen fizetési kötelezettséget von maga után.

Az új szolgáltatásnak köszönhetően teljesen személyre szabhatod a szolgáltatást 5 profil számára. Ezenkívül 3 készülékről nézhető egyszerre. Az egy előfizetéshez tartozó regisztrációk száma nem korlátozott. 4K felbontás és 5.1 audio biztosított.

Mindez 2.390 Ft-ért havonta.

 

Apple TV+

 

Az Apple készülékkel rendelkezők számára az Apple TV+ az igazi streaming szolgáltató. A hozzáférés egyszerű. Az applikáció megnyitásakor az  Apple TV+ ikonra kattintva máris sorozatok kínálatát találod, valamint dokumentumfilmeket, filmeket és gyerekműsorokat, vígjátékokat reklámok nélkül. Minden hónapban új alkotásokkal jelentkeznek az Apple Originals keretén belül.

Egy Apple készülék vásárláskor ez a szolgáltatás 3 hónapig ingyenes. Az Apple gondolt a diákokra is. Ők az Apple Music és Apple TV szolgáltatásokra ingyenesen regisztrálhatnak.

A havidíj 1.890 Ft.

apple tv

Találd meg itt a legjobb TV-t a szórakozásodhoz. Sőt, most biztosan akciósan lehet a tiéd a legújabb készülék.

Amazon Prime Video

 

A világhírű Amazon vállalat saját streaming szolgáltatóval is rendelkezik, amely Prime Video névre hallgat. Érdekessége, hogy ez az egyik legrégebbi ilyen jellegű szolgáltató Magyarországon. A legnagyobb hátránya viszont, hogy a tartalma csak a világnyelveken volt elérhető. Viszont egyre több magyar Prime Video tartalom van, hamarosan pedig még több szinkronos film, sorozat várható.

Ára 899 Ft/hó

Amazon Prime Video: Looking beyond subscriptions: Amazon Prime Video to  launch ad offerings, ropes in production houses - The Economic Times

Disney+

 

A Disney+ 2019 elérhető streaming szolgáltatás. Magyarországon azonban csak 2022.06.14 - től elérhető.

Rengeteg filmet, műsort, sorozatot, dokumentumfilmet, és természetesen animációs filmet kínál a nézőknek. Akár exkluzív tartalmakkal is találkozhatunk.

A Disney+ nézhető akár 4 eszközről is egyidőben, és 10 berendezésről tölthető. A Disney+-on is beállíthatsz gyerekprofilt.

Ára: 2.490 Ft/hó vagy, ha az éves előfizetést választod, 24.900 Ft.

Disney Plus Logo GIFs - Get the best GIF on GIPHY

A filmek és sorozatok nézése után, vagy közben tökéletes kikapcsolódás az olvasás. Van már könyved nyárra? Akkor irány a Libri.hu.

2. Televíziós szolgáltatók, videómegosztók és online TV-ről

 

RTL Most

 

Az RTL Klubról már mindenki hallott, és online TV-nézés népszerűsödésével vált egyre ismertebbé az RTL Magyarország streaming platformja az RTL Most. 2009 szeptember 28-án kezdte meg működését az RTL Klub videótárjaként. Mit nézhetünk az RTL Most-on? Az alábbi kategóriák állnak rendelkezésünkre:

 - Sorozatok
- Showműsorok
- Magazinok
- Hírműsorok
- Gasztro
- Telenovella

2018 óta a regisztrált felhasználóknak lehetőségük van kiválasztani kedvenc műsoraikat, műsorvezetőiket, műsortípusaikat. Az oldal a megadott információk alapján egy személyes ajánlót állít össze a felhasználónak. Az oldalon műsortípusok és csatornák szerint kategorizálva is el lehet érni a műsorokat. Az elmúlt több mint 10 éves fejlődés eredményeképp a nézők örülhetnek a platform tovább fejlesztett verziójának is, az RTL Most+-nak. Az RTL Most+ az RTL Most prémium változata, mely az alábbi extra funkciókkal, valamint exkluzív és tovább elérhető tartalmakkal várja a használókat.

teve nezes

TV2 Play

 

Az előbb említett TV csatorna platformjának mintájára a TV2 is elindította saját streaming szolgáltatását 2021 február 12-én. A TV2 Play-en található videókat nem szakítja meg reklám. A regisztrált felhasználók kiválaszthatják kedvenc műsoraikat, műsorvezetőiket és műsortípusaikat is. Akár személyes műsorajánlatot összeállítására is lehetősége van a nézőknek. Az oldalon műsortípusok és csatornák szerint kategorizálva is el lehet érni a műsorokat. A TV2 Play kínálatában találhatóak filmek, filmsorozatok, hazai gyártású műsorok, animációs sorozatok és a hír-háttérműsorok is.

A TV2 Play kedvez az igényeseknek is, azoknak akik a maximumot szeretnék kihozni a tévénézés élményéből. Talán nekik jött létre a TV2 Play Prémium. Ebben világban az egész család megtalálja a kedvenceit.

nezz tevet

YouTube

 

A legnagyobb és legnépszerűbb videómegosztó portál a YouTube, amely elsősorban a zenerajongóknak nyújt nagy élményt. Valamivel kevesebb néző használja a YouTube Film szolgáltatást. Ezen a platformon lehetőséged nyílik egy-egy film megvételére, vagy kikölcsönzésére, amelyek közt a legfrissebb újdonságokat is megtalálod. A szolgáltatás úgy működik, mint egy videókölcsönző – minden megnézett film után fizetned kell. A kínálat nagyon bő és aktuális.

A YouTube-on tudsz online filmet nézni ingyen. Elérhetők a YouTube csatornákon, de általában régebbi klasszikusokat találsz, vagy meséket, dokumentumfilmeket. Ilyen módon újdonságok nem nézhetők.

you tube

3. Mobilszolgáltatók

 

Az streaming szolgáltatásokban nem maradhatnak el a mobilszolgáltatók sem.

Telekom TV GO

 

A Telekom TV GO egy online szórakoztató szolgáltatás, amellyel meghatározott TV csatornákat nézhetsz a telekomtvgo.hu weboldalon vagy a Telekom TV GO mobilalkalmazással. Szolgáltatásukkal filmeket is kölcsönözhetsz a FilmPremieren, így kedvenc filmjeid a táblagépeden és okostelefonodon is elérheted. Csak megfelelő internetkapcsolatra lesz szükséged. Ha igazán filmrajongó vagy, akkor pedig a FilmKlub filmcsomagot ajánljuk, amelynek keretében a csomagban található több, mint 8000 filmet és sorozatot bármikor korlátlanul nézheted meg.

Havidíjaik 0 Ft (6 csatorna) – 3.600 Ft (89 csatorna) közt mozognak. Csak rajtad múlik melyikre fizetsz elő.

tv telefon

Ne maradj le a kedvenc filmedről vagy műsorodról, akkor sem ha épp nem vagy otthon. Minden követhető akár élőben is mobiltelefonról. Vedd meg a legújabbat a Notebook.hu-n.

Vodafone TV

 

A nemzetközi Vodafone mobilszolgáltató sem maradhat ki a piaci versenyből Rendkívül rugalmas TV szolgáltást nyújt a felhasználóknak, keresve az ügyfél számára a legjobb opciót – TV és internet együtt, Mobil, TV és internet együtt, TV extrák és még sorolhatnánk. Mindenesetre minőségi szórakozás az egész családnak. A Vodafone TV kiegészítők közt meg kell említeni a A Videóklub és Filmtár szolgáltatásokat. Videóklubban közel 1000 órányi film, sorozat és gyerekműsor közül válogathatsz, amiket 750 Ft havi díj ellenében korlátlanul megnézhetsz, megállíthatsz vagy visszatekerhetsz. A Filmtárból pedig kikölcsönözheted a kedvencedet. Folymatosan frissülő, változatos kínálatú filmek közül válogathatsz, amiket egyszeri díj ellenében 48 órán belül korlátlanul megnézhetsz, megállíthatsz vagy visszatekerhetsz.

Havidíjaik 7.500 Ft és 8.400 Ft közt mozognak.

Yettel TV

 

A Telenor helyett immár Yettel mobilszolgáltató friss platformja a Yettel TV, amely áttekinthető formában nyújt szórakozást kicsiknek, nagyoknak és a legidősebbeknek egyaránt. A Yettel TV egy online televízió, amellyel bárhol, bármikor nézheted a hagyományos TV - csatornákat, valamint további filmes, sorozatos, gyerek és sport tartalmakat érhetsz el.Nincs több konfliktus abból mit nézzen a család esténként, mert előfizetéssel egyszerre 4 készüléken 2 adást nézhettek párhuzamosan. Útközben is nézhető bármilyen okos eszközön

Havidíjaik 400 Ft (6 csatorna) – 5.990 Ft (75 csatorna) közt mozognak.

__bulb
Hogyan működik a Google Play?

Az okostelefonok életünk szerves részét képezik, használatuk megkönnyíti mindennapi életünket. Nemcsak rutinszerűen kommunikálunk rajtuk keresztül a családdal és a barátokkal, hanem a telepített alkalmazások segítik a munkavégzésünket, mérik az aktivitásunkat, kapcsolatba léphetünk a világgal a híreken és podcasteken keresztül, vagy egyszerűen csak segítenek pihenni és szórakozni. A Google Play alkalmazásbolt pedig mindebben segít bennünket.