Karácsonyi ajándék nőknek? Remek ötleteket hoztunk

kari

Ha karácsony, akkor természetesen a gyengébbik nemről sem feledkezhetünk el. Miután a legjobb gyerekeknek szóló karácsonyi ajándék tippeket már bemutattuk, itt az ideje néhány ajándék ötletnek a hölgyek részére is.

 

Hogyan válasszunk karácsonyi ajándékot a nőknek?

 

Általánosságban elmondható, hogy a megfelelő ajándék kiválasztása egy nőnek jóval igényesebb feladat, mint egy férfi esetében. Akkor mégis hogyan fogjunk hozzá? Mivel örvendeztessük meg a hölgyeket a fa alatt? Elsősorban figyelje a kívánságait. Bár a nők szeretik a meglepetéseket, mégis szerencsésebb egy olyan ajándék, amire a párja valóban vágyik, még ha így el is vész a meglepetés pillanata. Elvégre mi lehet annál rosszabb, mint a beteljesületlen vágyak miatti csalódott arcot látni a fa alatt? 

A második nagyon fontos tanács pedig így hangzik: Ne hagyja a bevásárlást az utolsó pillanatra. Ezzel ugyanis nő a veszélye annak, hogy az áhított ajándék már nem lesz elérhető, emellett pedig még az idő szorításának is kiteszi magát, ami végül azt eredményezi, hogy egy értelmetlen ajándékot vesz. Ha időben vásárol, akkor az interneten keresztül kedvezményekre is szert tehet. Hasonlítsa össze a termékeket, amelyeket aztán a futár egészen az otthonáig szállít. Tudja, hogy mely online áruházak kínálják a legnagyobb kedvezményeket? Inspirálódjon velünk.

Tippünk: Olvassa el a „Mivel lepjük meg a gyerekeket a fa alatt” c. cikkünket is.

 

1. A szenvedélyes szakácsnőknek

Alapvetően két táborra oszthatóak a nők: olyanokra, akik szeretnek főzni, másrészt azokra, akik utálják a főzést. Ha egy vérbeli szakácsnő van a háznál, nyert ügye van. Elképzelhető, hogy a háztartásból hiányzik néhány ügyes konyhai kiegészítő – egy robotgép, mixer, egy minőségi serpenyő vagy más egyéb hasznos kellék. Az ilyen szakácsnők biztosan örülnének olyan apróságnak is, mint például egy előfizetés valamilyen főzéssel kapcsolatos magazinra. Ha a konyhai eszközök vásárlásánál kihasználja az Alza kupon előnyeit, az öröme még nagyobb lesz.

              

 

2. A könyvmolyoknak

Szereti a felesége a könyveket? Ez esetben már csak választani kell egy olyat, ami tetszene neki, és máris kész a nagyszerű karácsonyi ajándék. A romantikus köteteket, a krimiket vagy esetleg a fantasy olvasmányokat kedveli? Választhatja a klasszikus, papír alapú könyveket vagy az e-könyveket, ugyanakkor kipróbálhatja a hangoskönyveket is, például a Book24 internetes könyvesbolt segítségével. A csomagba belecsempészhet például egy bögrét is, egy finom teát vagy csokoládét, hogy a könyvvel töltött pillanatok még élvezetesebbek legyenek. Ennél a vásárlásnál is spórolhat. Hogyan? Elég, ha kihasználja a Book24 kupon előnyeit, és máris adott a kedvezményes vásárlás.

                                   

 

3. Az attraktív sport ladyknek

Ha van egy sportos hölgy a háznál, máris rengeteg lehetőség közül válogathat. A futás kedvelőit biztosan leveszi a lábáról egy aláöltözettel vagy egy minőségi futócipővel. De akár egy új sportág felé is terelheti, ha görkorcsolyával, rollerer vagy télre egy snowboard deszkával lepi meg. Ha további inspirációra lenne szüksége, biztosan talál jónéhány ötletet a különböző webshopokban. Ha spórolni is szeretne, használja ki az Insportline kupon adta lehetőséget, melyet portálunkon is megtalál.

 

4. A divat szerelmeseinek

Melyik nő nem szeret csinos lenni? Talán nincs is ilyen. Így hát bármelyikük megörül, ha a fa alatt valamilyen divatos ruhadarabot talál. Ha nem szeretné a butikokat róni, nézzen körül az internetes áruházakban, és válasszon párjának vagy más hölgyismerősének például egy ruhát, szoknyát, nadrágot, inget vagy mellényt. A Bonprix akciók előnyeit itt is kihasználhatja, és biztosíthatjuk, hogy pénztárcája is hálás lesz érte.

 

5. A kalandvágyóknak

Ha párja nem otthonülő típus, és inkább az élményeket keresi, akkor is megtalálhatja számára az ideális ajándékot. Nézze meg például a Szallasguru.hu kínálatát, és válogasson a wellness vagy akár hegyvidéki pihenések között, melyek akár egy-egy hosszúhétvége alkalmával is kihasználhatóak. Természetesen az a legjobb, ha rögtön két főre foglal, hiszen az ilyen élmények igazán kettesben élvezetesek.

A végére egy jótanács: Ha már végképp nem tudja, hogy mivel is lepje meg kedvesét, lepje meg egy apró ékszerrel az Ékszereshop oldalról vagy egy parfümmel a Notino-ról, azzal biztosan nem ronthat el semmit.