Közeleg a nemzetközi nőnap. Nézze meg, mivel készülünk

nőnap

Március 8. minden nő számára ünnep. Ugye nem felejtette el a nőnapot? Mi már most készülünk. Ahogy eddig is minden évben, idén is nyitunk majd egy speciális szekciót megannyi szenzációs nőnapi kedvezménnyel, amelyeknek köszönhetően az online vásárlás sokkal olcsóbb lesz. Mostanra pedig összegyűjtöttünk néhány inspiráló ötletet, hogy mivel lepje meg barátnőjét, feleségét vagy anyukáját

Mi tud a nőnapról?

 

Úgy gondolja, hogy a nőnap a szocializmus maradványa? Ez nem egészen igaz, hiszen a nemzetközi nőnap már több mint 100 éves múlttal rendelkezik. Március 8. nemzetközileg elismert ünnep, az ENSZ nyilvánította azzá még 1975-ben, mégpedig az 1857-es new york-i sztrájk emlékére, amelynek során 40 000 textilipari munkásnő lépett sztrájkba béregyenlőségért és a munkaidő csökkentésért, és emberibb munkafeltételekért.

Az, hogy ez nálunk a kommunista kormányzat eszközévé vált, nem változtat a tényen, hogy minden egyes nő, megérdemli a tiszteletet és a figyelmet. Ezért ne felejtse el őket emlékeztetni őket milyen fontosak és különlegesek. Mi már most gondolunk rájuk, és éppen ezért készülünk a speciális Nőnapi szekciónkkal, ahol fantasztikus kedvezményeket, kuponokat, kuponkódokat talál. Már február 21-én kezdünk és egészen március 8-ig tart az akció áradat.

 

Mit vegyünk?

 

Ne aggódjon, nem kell a fizetését nőnapi ajándékokra költenie. A továbbiakban adunk Önnek néhány tippet, milyen egyedi apróságokkal lepheti meg feleségét, barátnőjét vagy édesanyját.  A kedvezményeknek köszönhetően ez pedig szinte ingyen.

 

Virág – a jó öreg klasszikus

Mint minden ünnep alkalmával, a virág mindig jó ajándék, pláne, ha nőnap. Akár egyetlen szállal is nagy meglepetést lehet okozni, de a egy szép csokor a kedvenc virágokból, egész biztosan meghatja a hölgyeket. A csokrok mellett egyre gyakoribbak a virágboxok, amelyek természetesen szintén számos méretben és változatban kaphatók.

Csoki minden mennyiségben

Nincs olyan nő, aki ne szeretné az édességet, éppen ezért nehéz egy csokoládékülönlegességnek vagy bonbonnak ellenállni. Lehet elég, ha a közeli boltban vesz egyet, de nőnap alkalmából talán válasszon valami igazán egyedi és különleges kézművescsokoládét.

Egy jó könyv

Ha egy könyvmolyt szeretne meglepni Nőnap alkalmából, egy könyv a legjobb választás. De nem kell kifejezetten könyvrajongónak lennie a hölgynek, hogy egy ilyen ajándéknak örüljön. Egy érzékenyebb lelkű hölgy biztosan értékel egy idézetekkel teli kis gyűjteményt, egy konyhatündért pedig mindig megörvendeztethet egy új szakácskönyvvel. Tehát nincs más hátra, mint egy kicsit elmorfondírozni azon, hogy mit szeret az ajándékozott. De biztosan nem marad ötlet nélkül, ha ellátogat a Book24, Bookline oldalakra, ahol most akcióinknak köszönhetően kedvezményesen vásárolhatja meg a nőnapi ajándékot.

Apró ékszer

Ismer olyan nőt, aki nem szereti az ékszert? Mi sem. Egy szép karkötő, nyaklánc, fülbevaló, kitűző vagy medál minden egyes nőt megörvendeztet, főleg ha Nőnapról van szó. A legjobb pedig, hogy most kedvezményes ajánlatainknak köszönhetően, az olyan webáruházak ékszereit mint az Ékszerwebshop, Ékszer Eshop most beszerezheti nagyon olcsón, így nem kell aggódnia miből is finanszírozza a nőnapot.

Egyéb kiegészítők

Nemcsak a drága ékszereknek tudnak a hölgyek örülni. Egy apró kiegészítővel, mint egy sál, napszemüveg, pénztárca vagy kistáska is igazán nagy meglepetésnek számítanak.