Book24 kuponkódok és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Book24 - Július 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Book24

Akció - kedvezmények a Book24.hu oldalon

A Book24.hu weboldalon most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Book24

Ingyenes szállítás a Book24.hu oldalon

A Book24.hu webáruházban 15.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes szállítást kap. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Book24 webáruház
1

Book24 – Könyvkereskedés

A Book24 Zrt. egy független könyvkiadók és gazdasági társaságok által alapított könyvkereskedő vállalkozás. Rendkívüli Book24 akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor az Book24 kupon érvényesítését.

 

2

Termékkategóriák

A Konzolvilág webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • KATEGÓRIA
  • TERMÉKEINK
  • SIKERLISTA
  • AKCIÓINK
  • ELŐRENDELHETŐ
  • ÚJDONSÁGOK
  • E-KÖNYV

Book24 webáruház
3

Küldetés és hűségprogram

 A vevőket a lehető legpontosabban, leggyorsabban és legprofesszionálisabban akarják kiszolgálni mindamellett rendkívül széles termékválasztékot biztosítva mindenkinek.

A kiadó partnerek számára pedig egy olyan átlátható és korrekt elszámolási rendszert biztosítanak, mely egyedülállónak mondható Magyarországon. A kiadó partnerek betekinthetnek az adminisztratív rendszerekbe, azaz láthatják, hogy mely termékükből mennyi fogyott az adott ciklusban, és ezzel heti elszámolást tesznek lehetővé azok számukra. Szakmailag maximálisan felkészült munkatársakat alkalmaznak. Munkatársak kiválasztása során a legfontosabb ismérvek: a felkészültség, gyakorlat, közös értékekkel való azonosulás és a becsületesen elvégzett munka. Tiszta és dokumentált forrásból szerzik be termékeket és eszközöket.

 

Book24 webshop

Mi az a BOOK24 Hűségprogram? A BOOK24 Hűségprogram a BOOK24 Könyváruház (book24.hu) törzsvásárlói kedvezményprogramja. Kiváltása ingyenes. Hogyan igényelhető a BOOK24 Hűségkártya? A BOOK24 Könyváruház regisztrációs oldalán (www.book24.hu/regisztracio) meg kell adni a felhasználói adatokat, azaz regisztrálni az oldalon és ezzel automatikusan jogosulttá válhatnak a BOOK24 Hűségprogram nyújtotta kedvezményekre. A regisztráció után már az első vásárlás alkalmával használhatja kártyáját. A kedvezményeket a BOOK24 Könyváruházban található termékekre ( kivéve az e-könyveket) a weboldalra történő belépés után lehet igénybe venni. A BOOK24 Könyváruházban történt vásárlások önműködően és folyamatosan bekerülnek a BOOK24 elektronikus nyilvántartásába. Minél nagyobb a nyilvántartott vásárlások halmozott értéke, annál nagyobb kedvezményt kaphat. A Book24 Black Friday ideje alatt elképesztő árzuhanás vár Önre. 

 

4

Book24 kedvezmények

Exkluzív kuponok
Kiárusítás
Ingyenes szállítás

A hűségkártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, kivéve akkor, ha ez az akciós anyagokon, akciós szabályzatokban külön megemlítik. Egy éves időtartam alatt (január 1. - december 31.) folyamatosan gyűlnek a Hűségprogramban a vásárlások összegei. A folyamatosan halmozott egyenleg alapján módosul az aktuális kedvezmény mértéke. A halmozott összegek minden év december 31-én lenullázódnak, azonban a december 31-i egyenlegnek megfelelő kedvezmény a következő esztendőben is rendelkezésre áll.

5

Értékelés Book24

4.5

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 11x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x