Közeleg a nőnap! Tudod már mivel leped meg kedvesed?

nőnap

A nőnap egy nemzetközi ünnep, amelyet minden évben március 8-án tartanak világszerte. Szeretnéd meglepni párodat valami aprósággal, amely garantáltan mosolyt varázsol az arcára? Hoztunk neked néhány tippet, amellyel gyerekjáték lesz az ajándékvásárlás!

 

Egy kis történelem

 

Honnan ered a Nemzetközi Nőnap? 1908-ban kezdődött minden a new york-i varrónők tüntetésén, amikor is több, mint 40 000 nő vonult az utcára harcolni az embertelen munkakörülmények ellen. Követelték a munkaidő lerövidítését, amely abban az időben 10 óra volt naponta, és testileg és lelkileg is elviselhetetlen volt.

Ezt követően fokozatosan kezdték ünnepelni ezt a napot világszerte. Magyarország a nőnapi felhíváshoz először 1913-ban csatlakozott a következő évben, 1914-ben már országszerte rendezvényeket szerveztek. A Rákosi-korszakban a nőnap ünneplése kötelezővé vált, és 1948-tól szovjet mintára március 8-án tartották meg.

Mára a Nőnap egy olyan jeles nap, amiről nagyon szívesen emlékezünk meg, hiszen minden nő elfogad egy aprócska ajándékot és örül a kisebb figyelmességeknek.

1. Johnny Urban Hátizsák 'Mia'

Manapság egyre többet beszélünk a fenntartható divatról, amelynek tökéletes mintapéldája a Johnny Urban márka. Hátizsákjaik nem csak kidolgozott formáikkal büszkélkedhetnek, hanem újrahasznosítható anyagaikkal is.

Egy ilyen hátizsák tökéletes ajándék az aktív hölgyeknek, akik új lendülettel vágnak neki minden egyes napnak. Válogass bátran a változatos színkombinációk közül, párod biztosan értékelni fogja a jó minőségű anyagot és trendi formát, hiszen a hátizsák nem csupán praktikus de stílusos is. Hol találsz ilyen trendi és praktikus hátizsákot? Hát az About You webáruházban.

2. L’OR DE SAY Magnolia parfüm

A tökéletes ajándékot keresed, amely kiemeli nőiességet? Akkor válaszd a L’OR DE SAY Magnolia toalett vizet, amely magnólia, rózsa, orchidea könnyen nőies illataival csábít majd el.

A toalett víz külsőre és tartalmilag és igazán magával ragadó, tovább hosszantartó illatot biztosít. Bizonyára minden hölgy tetszését elnyeri már a flakon. Maga az illat pedig kitűnik nőiességével, és viselőjének önbizalmat kölcsönöz minden helyzetben. A parfüm tehát mindenképpen jó választás, amelyet megtalálsz az Orsay webáruház kínálatában.

3. Tommy Hilfiger sál

Minden nő egyformán vágyik egy új, stílusos kiegészítőre. A férfiaknak viszont gyakran fejtörést okoz a tökéletes ajándék kiválasztásánál a méret, stílus kiválasztása vagy egyéb faktorok. Válassz idén egy szép, trendi darabot, amely biztosan tökéletes kiegészítője lesz bármelyik outfitnek. Az álábbi sálat a Bibloo webáruház széles termékpalettáján találod meg.

A nőnap elsősorban a nőiesség ünnepléséről szól. Akár a klasszikus csoki vagy virág mellett döntesz, vagy a mi listánkról választasz valamit, a lényeg, hogy végül kellemesen töltsétek együtt az időt.