Közeleg a Valentin-nap: íme a legromantikusabb ajándékötletek

Valentin-nap akciók

Már tudod, mit adándékozol Valentin-napra? Van néhány tippünk és inspirációnk számodra. Bónuszként pedig adunk néhány előre elkészített valentin-napi kívánságot, nyugodtan lopjátok el őket ♥.

Te is nagyobb örömmél mész haza, ha tudod, hogy otthon vár a másik feled? Valentin nap az ideális alkalom arra, hogy teljesen megmutasd a szerelmed egy ajándék formájában. Nem tudod még, hogy milyen ajándékot válassz? Segítünk a választásban

Nagyszerű ajánlatokat találtunk neked olyan kategóriákban, mint a szépségápolás és kozmetikumok, órák és ékszerek, divat és fehérneműk, háziállatok, telefonok és táblagépek, ajándékok és virágok, wellness és romantikus utazások. Mindegyik kategóriában ellenállhatatlan ajánlatokat találsz fantasztikus áron február 1. és 14. között. Így nem csak a tökéletes ajándékot készítheted el előre, és elkerülheed a stresszt, de pénzt is spórolhatsz

Szeretnéd egy helyen megtekinteni az összes valentin-napi kedvezményt? Kattints az alábbi linkre, és nézd meg, miből válogathatsz.

no-ferfi-szerelemAutor: Andrea Piacquadio (Pexels)

 

A divat szerelmeseinek

 

Egy új ruhadarab nem csak a hölgyeknek okoz örömet. Azok az urak is élvezhetik, akik szeretnek öltözködni. Pulóverek, ingek vagy öltönyök - melyik tartozik a partnered kedvenc ruhadarabjai közé? Bővítsd ki ruhatáradat a Zoot webáruház modern ruházatával. Egy új nyakkendővel, férfi táskával vagy kalappal is feldobhatod a stílusod.

Ajándékötleteket is kínálunk a hölgyek számára.. Egy hosszútávú kapcsolatban biztosan tisztában vagy azzal, hogy a párod milyen típusú ruhákat kedvel leginkább.  A visszafogott darabokat vagy a merész és extravagáns darabokat szereted viselni? Böngészd át weboldalunk teljes női ruházat kínálatát, és válaszd ki számára a stílusához illő darabokat.

 

Nem kell aggódnod, hogy még a kapcsolat elején ajándékokat kell vásárolnod. Például válassz egy stílusos garbót vagy pulóvert, és kiegészítésként válogass egy elegáns sál- és sapka kombinációból. A partnered biztosan értékelni fogja az erőfeszítéseidet. Ezeket a fent említett és más termékeket is kedvező áron szerezheted be ezen ajánlatoknak köszönhetően

A fehérneműk kategóriája sem maradhat ki a népszerű valentin-napi ajándékok listájáról. Ahogy te meglepheted vele őt, úgy ő is meglephet téged vele. A szokatlan szabások, színek és luxus anyagok mind-mind ehhez az ünnephez is kapcsolódnak.

 

Íme néhány tipp, hogy hol vásárolhatsz fehérneműket remek áron.

Kiegészítésként mellékelj egy kedves üzenetet is az ajándékhoz. A divat kedvelői számára például így hangzhat:

„Te vagy az én legnagyobb divatinspirációm és az elegancia és a tökéletes stílus megtestesítője, ezért választottam neked ezt az ajándékot. Remélem, legalább annyira örülsz neki, mint ahogy én szeretlek téged. Ne feledd, hogy bármit is viselsz, számomra te vagy a legszebb. Boldog Valentin -napot!”

 

ajandek-holgynekAutor: Michelle Leman (Pexels)

 

 

Ajándék a szépség és gondoskodás jegyében



Ismered kedvesed kedvenc kozmetikai márkáját? Akkor a vásárlás egyszerű lesz. Ha viszont nem vagy tisztában azzal, melyik termékeket válaszd, remek alkalomvan új dolgokat kipróbálni és kísérletezni. Készíts egyedi csomagot a párodnak, tele olyan termékekkel, amelyeket kizárólag Valentin-nap alkalmából fedezhet fel. Ha inspirációra van szükséged, a szépség és kozmetika kategóriában számos lehetőség vár rád.

Milyen termékeket tartalmazhat a női ajándékcsomag? Válassz testápolót, körömlakkot, rúzst, szemhéjpúdert vagy új smink ecseteket, amik kiválthatják a régieket. Nem tudod, mit válassz a férfi számára? Biztosan örülne egy szakáll- és bajuszápoló terméknek, borotválkozási kiegészítőknek vagy hajformázó termékeknek.

Ha mégis ajánlanom kellene egy TOP ajándékot mind nőknek, mind férfiaknak, az egy jó illat lenne. Ez egy olyan ajándék, amelynek mindenki örül. Az illatválasztásnál alapvető szabály, hogy a női parfüm könnyedebb és finomabb illatú legyen, míg a férfiaknak nehezebb és markánsabb.

 

Milyen köszöntő illene ehhez az ajándékhoz?

„Egy kis ajándékkal készültem számodra, amely még inkább kiemeli majd a szépséged. Szeretlek úgy ahogy van, és nagyon örülök, hogy veled lehetek, mert te vagy a mindenem. Teljes szívemből szeretlek“

 

parfumok-ujsagAutor: Richan Dwi Putra (Pexels)

Parfümöt szeretnél vásárolni? A Notino női és férfi parfümök széles választékát kínálja remek áron. Győződj meg róla saját szemeddel.

Ékszerek és órák

 

Minden szeretetből adott ajándék szép és értékes. De az igazság az, hogy az ékszer mindig is az egyik legszebb ajándék volt és marad, amit adhatsz. Valentin-napon pedig kifejezik a szerelmet.

Ha idén is szeretnél egy szép darabot vásárolni szerelmednek, csak olyan minőségi ékszerekbe vagy órákba fektess, amelyek évekig bírják a strapát, és nem mutatják a kopás jeleit. Aggódsz, hogy hiányzik a párod ízlése? Óravásárláskor elsősorban a stílusra kell figyelni, legyen az sportos vagy elegáns. Ezután következik a színválasztás, mi az univerzális árnyalatúakat ajánljuk, és különösen a hölgyeknél népszerű kerek számlapos kialakítást.

Arany, ezüst vagy titánium ékszert válasszon? A választ a partner ékszerdobozában találja meg. És akkor már könnyű kiválasztani a megfelelő karkötőt, gyűrűt, láncot vagy nyakláncot, hogy tökéletesen kifejezzék szerelmünket. Egyébként, ha már egy ideje fontolgatja, hogy kapcsolatát a következő szintre emeli, az eljegyzési gyűrű ajándékozása szerelmének gyönyörű ünneplése lesz ezen a napon.

Manapság nem ritka, hogy a férfiak is viselnek ékszert. És nem csak karkötők, hanem gyűrűk vagy láncok is. Ne habozzon tehát egy pillanatig sem, és válasszon neki egy stílusos ékszert a Vivantis webáruházból.
 

Egy ilyen értékes ajándék, mint egy óra vagy ékszer, egy különleges üzenetet is tartalmazhat. Például:


"Olyan vagy, mint ez az ajándék - végtelenül szép és értékes. Az óra minden percben emlékeztessen arra, hogy mindennél jobban szeretlek, az ékszer pedig arra, hogy számomra te vagy a legszebb  az egész világon".

 

ajandek-gyuruAutor: Marko Klaric (Pexels)

 

Igaz, hogy az ékszerek nem a legolcsóbb ajándékok különösen, ha minőségre és megbízható márkákra helyezed a hangsúlyt. Mi azonban tudjuk, hogyan spórolhatsz pénzt és időt ezeken a termékeken.  Használd fel kuponjainkat és spórolj.

Eljött az idő egy közös kisállatra

 

Mindketten vágytok egy közös házi kisállatra? Vegyél egyet  Valentin napra, és lepd meg a partnered. Legyen az kutya, macska, nyuszi, teknős vagy akár halacskák, a közös kisállat vásárlása egyben a szeretet kinyilvánítása is.

Mindazonáltal gondolj arra, hogy a kisállat elengedhetetlen részévé válik az életednek, és időt kell szánnod rá szabadidődből a gondozásra, sétáltatásra, etetésre és játékra. Mindenképp foglalkozni kell vele. Gondold át, elérkezett-e az idő az ilyen kötelezettségvállalásra, ami egyben felelősségteljes tanulópályát is jelent.

Úgy döntöttél, hogy mégis hazahozol egy kisállatot? Az egész biztos, hogy a legjobb barátod lesz, aki mindig feltétel nélkül fog szeretni. Ráadásul a háziállatot gyakran tekintik a gyermekvállalás előszobájának is.

Milyen kívánsággal adhatnád át a háziállatot? Mit szólsz ehhez:

„Nagyon boldognak érzem magam veled. Mit szólnál, ha megosztanánk életünket egy kis háziállattal? Tudom, hogy már régóta szeretnél egyet. Gondolkodtál már a nevén?“

 

ferfi-kutyavalAutor: Zen Chung (Pexels)

Beszereznél néhány kisállat kelléket? A Zooplus webáruházban kedvező áron tudod megvásárolni.

Praktikus ajándékok az elektronika kategóriából

 

A Valentin-nap a születésnapokhoz, névnapokhoz vagy a karácsonyhoz hasonló ünnep. Így az ünnepléséhez is hozzátartozik az ajándékozás. Éppen ezért ezen a napon is adhatsz olyan ajándékot a partnerednek, amire valóban szüksége van és amit használni is fog. Mi lehet ez?

Talán minden férfi örülne egy új borotvának, haj- és szakállvágónak, mobiltelefonnak, tabletnek, fejhallgatónak vagy autós hangszórónak. Egy laptop vagy egy könyvolvasó vásárlása is nagyszerű ötlet. A hobbijaira is összpontosíthatsz, és vehetsz neki például egy csúcskategóriás fényképezőgépet.
 

Az Andreashop webáruházban nagyszerű áron tuddod megvásárolni a különböző elektronikus termékeket. Ne hagyd ki ezt a nagyszerű ajánlatot.

Mi okozhat még örömet a partnerednek? Az választék hatalmas, legyen szó hajvasalóról, epilátorról, vagy akár LED lámpáról műkörömépítéshez. Gondolkodj el, minek örülne alegjobban. Megyezhettek abban is, hogy ugyanazt az ajándékot veszitek meg egymásnak, amelynek mindketten örülnétek, például elektromos fogkeféket.

Adj hozzá egy rövid, de kedves kívánságot:

„Gondolkodtam azon, mi lehetne az, ami örömet szerezne neked. Remélem, hogy sikerült találnom olyan ajándékot, ami tetszik majd neked.”

ajandekbontasAutor: cottonbro studio (Pexels)

 

Közös wellness vagy egy romantikus kikapcsolódás

 

Ti is azok közé tartoztok, akiknek a munkahelyi kötelezettségek mellett nem jut annyi idő egymásra, amennyit elképzeltetek? Ajándékozzátok meg egymást egy közös romantikus vagy wellness pihenéssel. Ott mindent elfelejtetek, és csak ti ketten lesztek. Nemcsak tökéletesen kipihenitek magatokat, de egyúttal megerősítitek a kapcsolatotokat, mert az együtt töltött idő rendkívül fontos számára. Addig is vásárolj illatos gyertyát, fürdőhabot és más wellness termékeket otthonra.

Van-e a partnerednek álomszabású vakációs célja? Ajándékozd meg egy repülőjeggyel.. Ez egy emlékezetes ajándék lenne . Vagy fókuszálj élményekre egy ínyenc vacsorával, borkóstolóval vagy sörfürdő látogatásával.

 

És milyen kívánságot írj a ajándéktáskára? Szerintünk valami ilyesmi lehet:

"Szeretnék több időt veled tölteni, ezért elhozlak egy helyre, ahol együtt pihenhetünk és új élményeket szerezhetünk. Remélem, örülni fogsz ennek az ajándéknak."

 

szerelmespar-tengerpartAutor: David Gomes (Pexels)

 

Szeretnél több élményt kapni és kevesebbet fizetni? Csak ki kell használnod ezeket az ajánlatokat. Szeretnéd áttekinteni az összes aktuális ajánlatot? Iratkozz fel a hírlevélünkre az oldalon.

Végül még néhány tippet szeretnék neked adni arra, mit adhatsz a partnerednek. A l bevált klasszikus, amelynek minden nő egész biztos örülne, az a virág. Csak ki kell választanod a megfelelő virágot a hölgy ízlése szerint, majd kihasználni ezt a kedvezményt. Egyedi ajándéknak számítanak a kinyomtatott fényképek vagy a saját tervezésű pólók is. És persze nem hiányozhatnak a csokoládébonbonok sem.

 

Ne felejtsd el a szívből jövő kívánságot:

 

"Köszönöm, hogy minden nap szebbé teszed az életemet. Te vagy a napfény, és a mosolyod az, ami mindig felvidít, még a legnehezebb pillanatokban is. Nagyon hálás vagyok, hogy mellettem vagy!"

 

no-es-ferfi-ajandekozasAutor: Andres Ayrton (Pexels)

 

A Valentin-nap inektek is egy különleges alkalom, hogy megünnepeljétek a szerelmeteket? Tudasd partnereddel ezen a különleges napon, hogy milyen fontos számodra. De ne feledkezz meg erről más napokon sem. A kedvezménykódok segítségével egész évben spórolhatsz az ajándékokon.

 

valentin-nap