Kreatív játékok a karácsonyfa alá

kari

Karácsonyi ajándékot keres gyerek számára? Ezúttal tegye le voksát a kreativitás mellett, és vegyen neki kreatív játékot. Ráadásul a Kuplio.hu portálról választott kedvezmény kupon felhasználásával.

 

Kis hercegnőit biztosan mindig megörvendezteti egy baba, míg a fiúkat egy autó. Azonban, ha szeretné gyermekei képzeletét és kreativitását fejleszteni, válasszon más ajándékokat is számukra. A kreatív játékokat már rég nem csak egy kifestő vagy lego jelenti. Inspirálódjon, és az idei karácsonyra ajándékozzon nemcsak a gyerekeknek, hanem saját magának is, szórakozással teli érdekes napokat.

A legkisebbeknek is

 

Azt gondolta, hogy a kisbabáknak csak csörgőt és rágókát lehet venni? Egy nagyszerű ajándék, amelyet minden anya értékel, a játszószőnyeg. A baba kényelmesen fekszik rajta, és maga fölött figyelemmel követheti és megfogdoshatja a vidám tárgyakat. Az alátét részei továbbá különféle játszó, sípoló, illetve suhogó helyek, és az ügyes gyerekek még kis tükröt is felfedezhetnek.  A takaró nem csak szórakozásra szolgál. Arra is törekszik, hogy fejlessze a gyermek érdeklődését a közvetlen környezete iránt, és mindenekelőtt stimulálja az első mozdulatait.

A két év feletti gyermekek motorikus képességeinek fejlesztésére szolgálnak az ún. kalapácsos kirakójátékok. Ezek általában fából készült játékok, ahol kalapáccsal különböző alakú rajzszögeket kell beverni. Nem hiányozhatnak róluk a vidám mesefigurák, mint például régi barátunk, a kisvakond.

Játszószőnyeg mint nagyszerű karácsonyi ajándék l Kuplio.hu


Ügyes kezűeknek

 

Három éves kortól a gyerekek már teljes mértékben érzékelik a körülöttük levő világot, és gyakran kellemesen meglepnek minket ügyességükkel. Így a játékok kiválasztásakor is lehetünk igényesebbek. Népszerűek mindazon játékok, amelyben a gyerekek valamit sajátkezűleg készítenek. Mi meg velük :) Legyenek együtt például kis fazekasok. Az ilyen tevékenységek, ugyanakkor a legkisebbjeinkben a szinte már elfelejtett hagyományok és a kézművességek iránti szeretetet táplálják. Nem csak kreativitás, de különösen ügyes kezek és készségek szükségesek az első tálacskák vagy csészék megformálásához.

Nagyszerű ötlet a sok különféle kreatív készletek, amelyek a gyerekekben felkeltik a szenvedélyt az gipszöntés, festés vagy ragasztás iránt. A mellékelt gipszből és öntőformákból a borítón látható kép alapján megformázhatóak különféle állatok, formák vagy akár az egyiptomi piramisok is.

Kis fazekasok formázás közben l Kuplio.hu

A lányokat érdekelheti a szappan vagy saját illatos gyertyák készítése. Komplett készleteket lehet vásárolni, amelyek tartalmazzák a szappan anyagot vagy a viaszt, néhány öntőformát és edényt az alapanyagok feloldásához. A csomag részei lehetnek különféle kiegészítők is, mint például aromák, flitterek vagy ötleteket tartalmazó brosúra.

Az iskoláskorú lányok érdeklődni kezdenek már a divat iránt is. És mi lehet jobb, mint sajátkezűleg készített kiegészítőkben parádézni? A karácsonyi ajándékokon való gondolkodás közben egy szövőszékre is eshet a választása, amellyel az Ön kis tervezőnője sálat, kis szőnyeget vagy takarót készíthet kedvenc babájának. További lehetséges ajándékok a gyöngyök és egyéb készletek.

A karácsonyi meglepetések beszerzése minden évben egy kihívás. Könnyítse meg dolgát online bevásárlással. Használja ki a kényelmes rendelés lehetőségét, és spóroljon időt és pénzt gyerekjátékokra szóló kedvezmény kuponok segítségével.