Mindennapi cipő gyerekeknek – a legjobb javaslatok az őszi napokra

gyerekcipo

Az ősz az egyik legnehezebb évszak a cipőválasztás szempontjából, különösen a gyerekeknek szánt modellek esetében. A hőmérséklet ingadozása és a változó időjárási viszonyok mellett kiemelt figyelmet fordítunk a cipők rendeltetésére és stílusára is.,

Milyen őszi gyerekcipők lesznek a legjobbak, és mely modellek felelnek meg leginkább az elvárásainknak? Vajon hogy válasszuk ki a jó átmeneti cipőt? Elég egy pár? A CCC segít! Őszi gyerekcipők – mire kell figyelni választáskor?

Az ősz az év egy meglehetősen komplikált időszaka, amelyre érdemes átfogóan felkészülni. Mindenekelőtt a változékony időjárásra kell figyelni, amely reggel és este alacsony, nappal pedig magas értékekkel rukkolhat elő. Ezért kell átgondoltan kiválasztani a megfelelő gyerekcipő modellt a kicsik számára, és olyan mellett dönteni, amely optimálisan leköveti a meteorológiai viszonyokat, miközben hőkomfortot biztosít. Fontos tényező a csapadék is: egy pillanat alatt eleredhet az eső, ami megint csak teljesen kihat az ideális lábbelire. Az őszi gyerekcipőnek kényelmesnek és funkcionálisnak, valamint vizuálisan tetszetősnek kell lennie az ifjú tulajdonos számára. Míg a kisebb csemeték esetében ez a dolog egyszerűbbnek tűnik, addig a nagyobbacskák már jóval konkrétabban hangot adnak véleményüknek, amit bizony figyelembe kell venni.

gyerekcipo

 

 

Gyerekcipők őszre – a CCC a legjobb választás!

 

A CCC online és személyesen elérhető üzlethálózata gyerekcipők széles választékát kínálja minden korosztály számára. A klasszikusabb és a standard lábbelik, valamint a sportos stílusú cipők tökéletesek lesznek egy óvodás vagy egy kiskamasz ruhatárába. A legfiatalabbak számára, akik még csak első lépéseiket teszik meg, szintén eszményi modelleket tartogat a kollekció. Érdemes felfedezni a remek ajánlatokat!

cipok-gyerekeknek

 

Mik a legjobb javaslatok az őszi napokra?

 

A csecsemők és óvodások kategóriája egy specifikus gyermekcsoport, akik még csak most teszik meg az első lépéseiket, vagy már tökéletesen elsajátították ezt a művészetet, és nagyon aktívan használják is. Ebben a korosztályban a legfontosabb a cipő lábhoz történő megfelelő illeszkedése, az egyszerű és funkcionális rögzítés, valamint a kiváló minőségű anyagok használata.

__check

Sneakerek – a legfiatalabb korosztálynak érdemes olyan mesefiguráikkal díszített cipőket választani, amelyek biztosan elnyerik a kicsik tetszését! Kényelmes tépőzáras rögzítők, tágas és masszív talpak biztosítják a maximális komfortot a fizikai aktivitás során. Egyes gyerekcipők talpában még villogó diódák is találhatók, amelyek még vonzóbbá varázsolják a lurkó szemében a lábbeli használatát. A tornacipők nagyon jól működnek a meleg őszi napokon – tökéletes alternatívákat találhattok a Sprandi kollekcióban, de Donald Duck, Minnie Mouse vagy Elsa licenszelt kollekcióiban is!

__check

Csizmák – egyszerre lehetnek stílusosak és funkcionálisak! A CCC gyermekeknek szóló kínálatában megtalálható a Tom Tailor márka szortimentje, amely színes felső részekkel örvendeztet meg. A csillogó flitterek, a csillámok vagy éppen a szivárvány mindig a legkisebbek vágyálmát testesítik meg. A Lasocki Kids kollekció viszont nagyon stílusos és minimalista gyermek lábbeliket rejt, amelyek tökéletesen illeszkednek egy óvodás gardróbjához. Ti melyikre voksoltok?

__check

Gumicsizmák – az ősz elválaszthatatlan elemei! A gyerekek sokkal jobban örülnek a rossz időnek, mint a felnőttek, akiknek az őszi latyak egy cseppet sincs ínyére. Az eső utáni tócsák remek alkalmat nyújtanak az óvodába vezető úton a „pacsálásra”. Ahhoz azonban, hogy szárazon megúszhassátok ezt az attrakciót, fontos a megfelelő lábbeli. A CCC gyermek gumicsizmák széles választékát kínálja. Az Action Boy kollekcióban tökéletes modelleket találhattok gyerekeknek szóló motívumokkal vagy mesefigurákkal, míg a Nelli Blu a legdivatosabb mintákkal lep meg.

Szponzorált tartalom