Mini vagy maxi – melyik ruhahosszra fogadj ebben a szezonban?

no-ruhaban

A nyár egy csodálatos időszak, amikor légiesen, könnyedén és divatosan öltözködhetünk! Nem igazán tudod, melyik ruhaszabás illik hozzád: mini, térdig érő, esetleg maxi? Olvasd el, mit vegyél fel ebben a szezonban, derítsd ki, melyik ruhahossz illik legjobban az alakodhoz, és találj egy kifejezetten neked készült modellt!

 

Mit kell figyelembe venni nyári ruha vásárlásakor?

 

A megfelelő ruha kiválasztása kétségtelenül befolyásolja közérzetünket és önbizalmunkat. Azonban ezekben az időkben, amikor olyan sokféle stílusú női nyári ruha található a boltok polcain, a döntés valóban nehéz lehet. Hogyan válasszuk ki a tökéletes ruhát?

Íme, néhány tipp! Mindenekelőtt kövesd a saját kényelmed és ízlésed által diktált direktívát: ne viselj valamit csak azért, mert divatos. Próbálj ki új dolgokat, de semmit se erőltess. Ügyelj az anyaghasználatra is. A legjobb nyári ruhák a következő textúrákból készülnek: légáteresztő és nedvszívó vászon, könnyű és légies pamut, nem gyűrődő len, puha és rugalmas kötöttáru.

Vedd figyelembe az alakod típusát, és azt is, hogy van-e valami, amit el akarsz rejteni a kéretlen pillantások elöl. A megfelelő fazon segít az alakformálásban. A csinos női nyári ruhák szortimentjéhez itt hagyjuk neked a MODIVO linkjét, klikkelj, és válogass kedvedre!

Mini: szexi szabás sok alakhoz

 

A nyárra tökéletes, térd feletti mini ruhákat fiatalabb és idősebb nők is szívesen hordják a nagy melegben. Meglehetősen kötetlenek, ezért a legjobb alternatívákat a barátokkal történő találkozáshoz, randizáshoz vagy strandra fürdőruhákhoz nyújtják, amihez szintén van egy ajánlatunk: https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/strandviselet/furdoruhak/ketreszes-furdoruhak.

A mini nem csak egy kis fekete ruha, amihez talán ez a fazon a leginkább köthető. A nyári ruhamodellek vászonból vagy pamutból készülnek, és mindenekelőtt légiesek, ezért érdemes őket a kánikula outfitekhez választani. Jelenleg népszerűek az olyan akcentusok, mint a nagy ujjak és fodrok, valamint a kis virágokkal díszített minták.

Nyáron az oversize fazon és a kiszélesedő aljú modellek is populárisak, amelyek segítenek elrejteni a nagyobb csípőt. A mini tökéletes, ha szeretnéd megmutatni a lábaidat. Ha kínosnak érzed, hogy felfedd ezt a testrészed, jobb, ha valamivel hosszabb szabást választasz – térd alatti modelleket.

 

Midi: minden helyzetben működő hossz

 

A térd alatti vagy midi szabás elegáns és egy csipetnyi kifinomultságot mutat. Ezt a hosszúságot minden korosztály és alaktípustól függetlenül viselhetik a hölgyek. Egy biztonságos lehetőség üzleti helyzetekben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a térdig érő ruhák csak elegánsak lehetnek!

Nyárra válassz bohó stílusúakat: fehér áttört vagy virágos textúrákat. Az övvel vagy elasztikus derékpánttal ellátott modellek kiemelik a derékvonalat, a széles alsó pedig segít kiegyenlíteni a szélesebb vállú alkat arányait. A magassarkúhoz párosított midi ruha meghosszabbítja a lábakat, és karcsúsítja az alakot.

 

Maxi: szabadság és ünnepi hangulat

 

A bármilyen alakkal kombinálható maxi ruhákat fiatalabb és idősebb nők egyaránt viselhetik. Légiesek és számos alkalomra alkalmasak a szabadtéri családi pikniktől az elegáns összejövetelekig.

Alacsony és magas nők is szívesen viselik ezt a fazont, mert magasságtól függetlenül remekül mutat, annyi szabályozást érdemes megjegyezni, hogy az alacsonyabb hölgyeknek érdemes magasabb sarkú cipőt viselniük az ilyen stilizációkban, hogy ne zavarja meg alakjuk arányait.

A népszerű boríték nyakkivágás karcsúsítja a nyakat és finoman kiemeli a dekoltázst. Választhatsz dizájnt romantikus fodrokkal, amelyek dinamikát adnak a stílusnak, vagy áttört mintákkal, amelyek bohó hangulatot visznek a megjelenésbe, és továbbra is divatosak. A

katana és a tornacipő egy maxi ruhával együtt alkalmai casual megjelenést varázsol, a szandál és a szalmakalap pedig tökéletes kiegészítői a napsütötte Olaszországhoz dukáló elegáns outfitek megalkotásának.

Szponzorált tartalom