Néhány tipp a húsvéti dekorációhoz

húsvét

Érzi már a tavaszt? Nem csak a tavasz tombol, hanem vele együtt közelednek a húsvéti ünnepek is. Tudja már hogyan dobja fel otthonát? Mi most adunk Önnek néhány tippet a húsvéti dekoráció elkészítéséhez, amelyekkel akár a gyerkőcök is megbirkóznak. Ha Ön mégis abba a kategóriába tartozik, aki nem igazán a „csináld magad” híve, vagy nem érez magában kellő tehetséget mindehhez, bemutatjuk számukra a speciális szekciónkat, aminek hála szinte ingyen vásárolhat.

 

 

Festett tojások

 

A hímestojások a húsvét szimbólumai és elengedhetetlen kellékei. Hatalmas előnye, hogy ezt a dekorációt a legkisebbek is könnyűszerrel el tudják készíteni. Ne szabjon hát fantáziájának határt, szinte bármivel díszíthet, ami a keze ügyébe kerül. színezhet filctollal, vízfestékkel, de akár körömlakkal is ahogy a videóban látható. A tehetségesebbek pedig, nyugodtan választhatnak valamilyen nehezebb módszert is, akár viasszal is például.

forrás: Funbysunwebshop

 

 

Asztali díszek

 

Az ünnepi asztal mindig telis-tele van apró finomságokkal, éppen ezért nem szabad megfeledkeznünk az asztaldíszről sem. Itt megintcsak nagy szerepet játszhatnak a hímestojások, és semmiképp sem feledkezzünk meg a virágokról, vagy ágacskákról sem, mint például az aranyeső vagy  barka. Ezekre aztán nyugodtan akaszthat más kisebb díszeket is valamilyen tavaszi motívummal. Kiváló és nagyon eredeti dekoráció tud lenni maga az étel is. Nemcsak a szemnek, de az ízlelőbimbóknak is nagyon jót tesz.

 

 

Ajtódísz

 

Az egyik legnépszerűbb dekoráció a húsvéti ajtódísz, hiszen ezt kisebb átalakításokkal gyakorlatilag egész évben használhatja. Ennek is hatalmas előnye, hogy nem igényel túl nagy tehetséget sem erősfeszítést. Az ilyen kopogtatók készülhetnek szintén ágakból vagy egyéb virágokból, továbbiakban pedig díszíthetjük tojásokkal, szalagokkal vagy más tavaszi díszekkel.

Forrás: Tündér Kert

 

 

Apróság a locsolóknak

 

Végül pedig ne feledkezzünk meg a locsolókról sem, pláne ha gyerekek is vannak köztük. A kis csomagjaikba pedig ne csak csokitojást tegyünk, hanem más apró ajándékot is. Hogy igazán tökéletes legyen az ajándék, ne feledkezzen meg a csomagolásról sem. Használhat különböző kosárkákat, színes papírtáskákat.

 

 

Alkot vagy inkább vásárol?

 

Nem kell félni, ha azok táborát erősíti, akik inkább megvásárolják a húsvéti dekorációt, mint inkább saját kezűleg elkészítenék azt, hiszen minden hozzávalót megtalál az a lakberendezési áruházakban és szupermarketekben. Ha szeretne vásárlásnál spórolni, ne feledkezzen meg a kedvezménykódokról és kedvezményekről, amelyeknek köszönhetően nagyon előnyös lesz a vásárlás. Az összes remek húsvéti kedvezményt megtalálja a Húsvéti kedvezmények speciális szekciónkban, amelyet április 1-én indítunk és egészen április 22-ig lesz elérhető.