A legjobb webáruházak

A legjobb márkák

A legjobb webáruházak

A legjobb webáruházak

Smart kedvezmények: Intelligens háztartás, kert és egyebek

Smart kuponok banner

Már hosszabb ideje foglalkoztat a gondolat, hogy okos készülékekkel egészíts ki a háztartásodat? Okos készülékekre vágysz? Most itt a megfelelő pillanat terved megvalósítására.

Az okos háztartás szókapcsolat manapság a modern háztartás egyfajta szinonimáját is jelenti. Az ügyes intelligens segítőtársnak az élet minden területén hasznát veheted, legyen szó akár fényerősség, hőmérsékletszabályozásról, helység megfigyeléséről, de akár takarításról is, amely a mindennapi kényelmed előnyére válhat. Ezen felül ezek a termékek idő, energia és pénz megtakarítást is eredményeznek. Böngészd át a ház és otthon, elektronika, online játékok, egészség és autó-motor kategóriákat és válogass a hihetetlen ajánlatok közül.

Szeretnéd megtudni, mi mindent vásárolhatsz meg kedvezményesen? Kattints a smart kedvezményekre és tekintsd meg a legjobb ajánlatokat!

Okos eszközök párosítása.Autor: BENCE BOROS (Unsplash)

 

Intelligens háztartás a megvilágítástól egészen a bútorokig

 

Már megvannak a kiszemelt termékek, melyekkel a háztartásodat bővíteni szeretnéd? A vásárlást egy hangasszisztens kiválasztásával kellene kezdeni, melynek segítségével az egyes termékek egymással kapcsolatban lesznek. Az elérhető termékek közül olyat válassz, amely kompatibilis a háztartásban használt berendezésekkel. Magát a hangasszisztens mobil telefonnal, okos hangszóróval vagy kijelzővel vezérelheted anélkül, hogy azok közvetlen közelében tartózkodnál.

Az okos segítőtársak széles választéka közül az emberek elsőként általában az okos világítást részesítik előnyben. Különféle kivitelű mennyezeti vagy felfüggeszthető lámpák, sarok és spot lámpák kaphatóak. A mozgásérzékelők is nagy népszerűségnek örvednek, melyek a helységben való elhelyezés után a mozgást érzékelve automatikusan ki és be kapcsolnak.

A Smart Home segítségével azonban sokkal több mindent tarthatsz az irányításod alatt és ezzel lényegesen megkönnyítheted az egész háztartásod menetét. A piacon számos okos konyhai eszköz kapható, amely manapság már távolról vezérelhető, ilyen a pl. hűtőszekrény, mosógép, mikrohullámú sütő, kávéfőző vagy mosogatógép. A robotporszívó a legnépszerűbb termékek közé tartozik. Beavatkozásod nélkül, vagy akár a jelenléted nélkül gondoskodik a padlók tisztaságáról. Ha felmosó funkcióval ellátott robotporszívót választasz, a felmosásról sem kell gondoskodnod. Az intelligens funkcióval ellátott sütővel is felettébb elégedett leszel, mivel az ilyen sütő képes felmérni az étel súlyát és megbecsüli az elkészítési időt. Szeretnél a háztartásodba ilyen smart készülékeket beszerezni? Válogass az Alza e-shop széles választéka közül.

Allergiás vagy a porra vagy a baktériumokra? Szerezz be egy okos légtisztítót, amely teljesen automatikusan gondoskodik a levegő kitisztításáról. Az intelligens csaptelep, okost fogkefe vagy sötétítő is a háztartásod hasznos okos segítője lesz. A függöny a beállított időben automatikusan szétnyílik, vagy bezárul. Ha szülő vagy az okos bébiőrök kedvező árai nagy örömet fognak okozni, hiszen segítségükkel mobiltelefonon figyelheted gyermekedet például a délutáni alvása közben. A Smart Home segítségével szabályozhatod a fűtésedet, rolóidat, sőt még zenét is engedhetsz.

Felmerül benned a kérdés, hogy mit is kell tenned ezeknek a technológiai újdonságoknak az elindításához és használásához? A jó hí az, hogy semmilyen bonyolult telepítéstől nem kell tartanod, mivel akkor is megbirkózol vele, ha a technológia nem is tartozik a kedvenceid közé. Az eszközök csatlakoztatása vezeték nélkül, interneten, tehát WiFi-n vagy Bluetoothon keresztül működik. Csupán az adott alkalmazás telepítése és állandó internet kapcsolat szükséges.

A nő az érintőképernyő segítségével állítja be az okos otthonát.Autor: Jakub Zerdzicki (Pexels)

Az Alza webáruházban vonzó árajánlatokat találsz különböző típusú intelligens technológiákra. Böngéssz az egyes termékkategóriák között, és válaszd ki a számodra megfelelő terméket.

Az okos technikára akkor is számíthatsz, ha hatékonyan szeretnéd otthonodat megvédeni. Milyen termékeket is válassz erre a célra? Érdemes olyan okos biztonsági kamerát vásárolni, amely felismeri a háztartás tagjait és a házi kedvenceket és bármilyen zavar esetén értesítést küld a mobiltelefonra. A biztonsági kamera beltéri elhelyezése se szokatlan dolog. Segítségével nem csak a házban történő eseményeket kísérheted figyelemmel, de házi kedvenceidet is szemmel tarthatod.

A kültér megfigyelésére az intelligens biztonsági érzékelők és riasztók is segítségül szolgálnak. Nem csak figyelmeztetnek a nem kívánatos mozgásra a ház körül, de egyes modellek a víz-, gáz vagy füstszivárgást is rögzítik és értesítést küldenek róla. A videotelefon vagy video csengő beszerzése is hasznos lehet. Ezek a korabeli modern vívmányok azonnal értesítenek a látogatókról, miközben a készüléken keresztül be is engedheted őket.

Nem utolsó sorban itt az okos ajtó zárak, melyekkel azonnal elfelejtheted a hosszas kulcskeresgélést. Az automatikus ajtó nyitás elvén működnek, amely Bluetooth kapcsolattal összekötött mobiltelefonnal, okos órával vagy táblagéppel jön létre. Számos okos zárnál az azonnali nyitás ujjlenyomattal, szám kóddal vagy chip kártya érintéssel is létre hozható.

A falon egy intelligens kamera elhelyezett.Autor: Jakub Zerdzicki (Pexels)

Új háztartási eszközöket szeretnél vásárolni a régi helyett? Vagy csak érdekel, hol tudsz kamerát és biztonsági rendszereket vásárolni kedvező áron? Ebben az esetben ne hagyd ki a következő ajánlatokat.

 

Okos kert gond nélkül

 

Igen, a technológia fejlődését a kertet gondozásában is kihasználhatod. Nincs elég szabad időd, de mégis szép kert után vágyódsz, vagy csak egyszerűen nincs sikered a növények gondozása terén, abban az esetben bátran támaszkodj az okos segítőkre.

Szép pázsitra vágysz? Mindannyian tudjuk, hogy a rendszeres kaszálás ehhez hozzá járul. Egyenes terep esetén nyugodtan támaszkodhatsz a robotfűnyíróra. Nem tudod, hol keress egy számodra megfelelő darabot? Tekintsd meg az Alza webáruház kínálatát és válogass kedvedre.

Az okos virágcserepek is nagy népszerűségnek örvendenek. Alkalmasak gyümölcs, zöldség és fűszernövények termesztésére úgy, hogy mindez minimális erőfeszítésedbe kerül. Elég csak palántát venned, az automatikus rendszer gondoskodik az öntözésről, tápanyag ellátásról és a megfelelő fény mennyiségről. Az érdekesség az, hogy az ilyen ültetés teljesen növényvédő szer és káros anyagoktól mentes.

Az automatikus öntözéstől egyszerűbb módon a kertedet sem tudod öntözni. Akár otthon vagy, akár munkában vagy szabadságon elég a mobilalkalmazásra kattintani és kerted könnyen és gyorsan megkapja a szükséges vízmennyiséget. Az alkalmazásban lehetőség van az öntözés ütemezésére és az egyes folyamatok áttekintésére is.

Az intelligens újdonságok világa a házi kedvenceket se kerüli el. A piacon számukra automata etetőtálakat és adagolókat, okos játékokat vagy intelligens elektromos nyakörveket és kiképző pórázt találsz.

Fehér robotfűnyíró a kert zöld gyepén.Autor: Pixabay

Mindennapi okos kütyük

 

Az okos funkcióknak a szabadidődben is hasznát vennéd? Válassz például az okos órák széles választéka közül és élvezd az általuk kínált előnyöket. Amellett, hogy részben helyettesítik az okostelefont, funkciójukkal tökéletesen ki is egészítik azt. Az okos óra rögzíti a pulzusszámot, az elégetett kalóriák számát, lépés számot és az alvás minőségét. Telefonálásra vagy üzenet írására is használhatod őket. A fitnesz karkötőt úgy nevezett kollégájuknak tartják, ez azonban nem ad annyi lehetőséget a telefonnal való kapcsolódásra, mint az okos óra. Előnye viszont a kis mérete, valamint az érzékelők és funkciók számos sora, melyet leginkább a lelkes sportolók értékelnek.

Minden nap más órát szeretnél? Vegyél tartalék csuklópántot sportos vagy elegáns kivitelben és cseréld őket kedved vagy alkalom szerint. 

A televíziók legújabb modelljei is rendelkeznek intelligens funkciókkal. Mit is jelent ez? Mindenekelőtt azt, hogy a hagyományos televíziózás mellett rajta keresztül online vásárlást is lebonyolíthatsz, vagy különböző alkalmazásokat futtathatsz rajta keresztül. Böngéssz weboldalunkon az elektronikai kedvezmények között és spórolj pénzt a számos nagyszerű termék vásárlásával.

A szabadidőt a kedvenc playlist hallgatása is kellemesebbé teheti. Válassz a fülhallgatók kínálatából, pátosítsd azt az okos telefonoddal és a zenehallgatáson kívül más előnyöket is élvezhetsz. Az intelligens funkciókkal rendelkező modellek például a rövid párbeszéd alatt elnémítják a hangot, így nem kell őket a fülből kivenni, másrészt viszont hallgatás közben minimalizálják a környezeti zajokat.

Kíváncsi vagy, milyen szabadidős okos termékek állnak még rendelkezésre? A drón nagyon jó szórakozási lehetőséget nyújt. Az új modellek még egyszerűbb kezelhetőséggel és kiváló minőségű kamerával rendelkeznek, ezáltal hihetetlenül szép felvételeket tudsz készíteni. Az okos funkciók gondoskodnak arról, hogy a készülék felismerje az akadályokat, fékezzen és kikerülje azokat. Lehet, hogy egy hoverboard is alkalmas lenne a szabadidőd eltöltésére. Ezzel az egyensúlyozó eszközzel egy töltésre akár 10 és több kilométert is megtehetsz, miközben egy biztonságos és stabil utazás vár rád. Az elektromos kerékpár vagy elektromos roller minden korosztály kedvence lesz, mivel a kirándulás velük még gördülékenyebb, egyszerűbb és kényelmesebb lesz.

Csak úgy mellesleg, hallottál már az okos cipőről? A piacon már néhány éve megtalálhatóak, külföldön pedig viszonylag nagy divatnak számítanak. Hogyan is működik? Elég csak a mobilalkalmazással párosítani és egyetlen gomb megnyomásával elindítod az automatikus fűzőrendszert. Ez azonban nem minden, a mobilalkalmazásban több statisztikát is nyomon követhetsz a mozgásról és a futásstílusról. Egyre több világmárka állít be a piacra okos cipő újdonságával, így elég néhány kattintás és reggel már te is eredeti cipőt vehetsz a lábadra.

A nő az okosóráját állítja be, amelyet a csuklóján visel.Autor: Luca Bravo (Unsplash)


Okos gondoskodás az egészségről

 

Tudtad, hogy a smart kedvezmények az otthoni gyógyszerkészletre is vonatkoznak? TOP árakat találhatsz például az Unipatika gyógyszertár internetes boltban, ahol hőmérőt, vércukorszint mérőt, vérnyomásmérőt vagy lépés számlálót is találsz. Az okos levegőminőség mérő, alvás figyelő, mérleg vagy fogkefe is mind hasznos dolog.

Problémád van a folyadékbevitellel? Az okos bögre vagy palack formájában megjelenő modern technológia hatékony segítséget nyújt ebben. A bögrét vagy az üveget egyserűen összekötöd a mobil alkalmazással, amely nem csak feljegyzi az ivó rendedet, de a folyadék bevitelre is figyelmeztet.

Kedvezményes áron szeretnél gyógyszert és egészségügyi kellékeket vásárolni? Ebben az esetben használd ki a következő érvényes ajánlatokat. Az egész éves kedvező vásárlás érdekében kísérd figyelemmel weboldalunkon a kedvezményeket a gyógyszerekre és vitaminokra.

 

Autók és az okos technológia

 

Az okos világ újdonságai már évek óta az autóipart is érintik. A gyártók a járművezetők kényelmének fokozása érdekében állandóan új funkciókkal állnak elő. Választhatsz például olyan rendszert, amely a járművezetőknek az autó távolról történő nyitására és zárására szolgál. A csatlakoztatott mobil alkalmazás segítségével azonban az üzemanyag mennyiségét, a kilométeróra állását vagy az autó helyzetét is láthatod.

Az újabb autó modelleknél, többnyire felár ellenében önparkoló funkció vagy a világítás automatikus kapcsolása is választható, melyek szintén hozzájárulnak a kényelmesebb utazáshoz. Néhány éve elérhetőek az Android és iOs operációs rendszert használó alkalmazások is, melyeknek segítségével a mobilalkalmazások átvihetőek az autó érintőképernyőjére. Hangvezérléssel működnek, amely növeli a közúti közlekedés biztonságát.

Minden járművezető számára természetesnek kellene lenni, hogy letöltse a saját autó márkájának mobilalkalmazását. Segítségével gyorsan hozzáférhet az autójával kapcsolatos információkhoz és bizonyos autó beállítási módok változtatását is lehetővé teszi.

__bulb
A legjobb okosórák nőknek, férfiaknak és gyerekeknek: Melyiket válasszuk?

Az okosóra kiválasztásában sok szempontot kell figyelembe vennünk, köztük az árat is. Melyek a legjobb okosórák, amelyek minden családtag számára megfelelőek?

 

Elhatároztad, hogy a fent említett okos berendezések valamelyikét megvásárolod? Ezt a lépésedet és a modern kor vívmányait nagyon rövid időn belül értékelni fogod nem csak kényelmi, de idő és energiatakarékossági szempontból is. Nézd meg az összes smart kedvezményt és szerezz be háztartási kisegítőket és hasznos szabadidős termékeket most ellenállhatatlan áron.

Smart kedvezmények banner

__tag_orange

8143

kedvezménykupon

255114

kedvezmény
__cart_orange

1748

webáruház
__users_orange

80 000

Kuplio felhasználó