Szeretne ruhát vásárolni olcsóbban? Van 7 remek tippünk

shopping

Valaki számára a ruhavásárlás hobbi, másoknak pedig csak szükség. Viszont mindkét esetben elmondható, hogy némi anyagi ráfordítást igényel. Tudja hogyan vásároljon előnyösebben? Most hoztunk Önnek 7 remek tippet, amelyek hasznára válnak ruhavásárlás során.

 

1. Kövesse az akciókat és kiárusításokat

 

Már alig bírja kivárni a leárazásokat, ahol is sokkal olcsóbban szerezheti be a kedvenc ruhadarabjait? A kiárusításokon ideje alatt vásárolni mindig remek ötlet. A legnagyobb leárazásokkal általában a nyáriszünet idején, illetve karácsony tájékán találkozhatunk, ám természetesen minden áruház rendszeresen tart akciókat az év során. Ha nem szeretne várni a szezonális készletkisöprésekig sincs mitől tartani, hiszen vannak más módok is az olcsóbb ruhavásárlásra.

 

2. Kapcsolódjon be a hűségprogramba

 

Ha Ön a visszatérő vásárlók táborát erősíti valamelyik áruházban, akkor egészen biztosan megéri regisztrálni az adott hűségprogramba. Főleg a webáruházak esetében fordulnak elő az ilyen programok, amelyek során kedvezményekre, ingyenes szállításra vagy más előnyökre tehet szert.

 

3. Vásároljon kedvezmény kuponokkal

 

A kedvezménykódok és kuponok vagy százalék formájában vagy pénzösszegben meghatározott kedvezményre jogosítják fel a vásárlót, ami vonatkozhat a vásárlás végösszegére, vagy árura, árucsoportra. Hol talál ilyen kedvezményeket?  Ami oldalunkon minden meglel egy helyen, elég csak kiválasztani a megfelelő kupont és más Öné is a kedvezmény.

A mi tippünk: Spórolni szeretne? Használja ki az Orsay kiárusítás és az About You kupon előnyeit.

 

4. Használja ki a cashbacket

 

Egy féle kedvezménynek nevezhetjük a cashbacket is. Más Magyarországon is egyre gyakoribbak az olyan portálok, amelyek lehetővé teszik, hogy egy bizonyos összeget visszakapjon a vásárlásából. Hogyan is működik? Regisztrál az adott oldalra, vásárol az adott webáruházban, és bizonyos idő elteltével néhány százalékot visszakap a vásárlásból. Habár a kedvezmény nem azonnali, a pénz mégis visszajön.

 

5. Hasonlítsa össze az árakat

 

Ha Ön szívesen vásárol online, biztosan tudja mennyi előnye van. Az online vásárlás hatalmas előnye, hogy könnyedén össze tudja hasonlítani a különböző webshopok árait. Nem is kell sokszor feleslegesen kattintgatni az oldalak közt, elég ha valamelyik árösszehasonlító oldalt. Ha pedig ezt kombinálja az előző néhány tippünkkel, garantáltan jól jár.

 

6. Vásároljon Kínában

 

A kínai divat nem Önnek való? Tévedés! Vessen csak egy pillantást, mennyi ruhájára is van ráírva, hogy Made in  Chine? Néhány kínai darab igazán jó minőségű, és még rendkívül kedvező áron hozzá is juthat. Fontos azonban tudni, hogyha ilyen oldalról vásárol, nézze meg alaposan a mérettáblázatot, hogy később ne kelljen másnak odaajándékozni az adott terméket.

 

7. Adjon még egy esélyt a ruháknak

 

A second hand ruhák sem eldobandók. Ha eddig még nem volt kedve kipróbálni a turit vagy valamilyen internetes bazárt, lehet most kap csak hozzá kedved igazán, ha kipróbálja a legújabb trendet, az ún. swapot. Magyarország nagyobb városaiban rendszeresen szerveznek ilyen akciókat, ahokl az Ön számára fölöslegessé vált ruhadaraboktól megszbadulhat – elcserélheti egy újra. Az ilyen egyszerű csereberével könnyedén újíthatja fel ruhatárát a bolygóra sem káros módon. És végül előnye, hogy az Ön számára unalmas ruha kaphat egy új esélyt.

Egy plusz jótanács a végére: Ha az árak nagyon vonzónak is tűnnek, soha ne vásároljon ruhát meggondolatlanul. Megeshet, hogy az így beszerzett darabok csak a szekrényben fognak lógni, és talán egyszer sem fogja viselni…