Szeretnél az ősz színeibe öltözni? Ez az idei őszi ruha trend

ruha akaszto

Milyen az őszi ruha divat idén? Készítsd fel időben a ruhatárad a hűvösebb őszi napokra. De ezeket a ruhákat semmiképpen sem hagyd ki az idei kollekciódból.

A hűvösebb őszi napok beköszönte egyben ruhatárváltást is jelent. A rövid ujjút a hosszúra cseréljük, és könnyebb kabátot viselünk.

Hölgyeim, biztosan örülni fogtok, hogy ősszel sem kell lemondani kedvenc ruháitokról. Most megtudhatod, milyen ruhát viselj idén ősszel úgy, hogy ne fázz. Jöjjön néhány őszi ruha trend.  

Szerinted is itt az ideje új őszi ruhát venni? Találd meg az alakodhoz tökéletesen illőt otthonról, a legjobb áron.

Nyári ruhák egész évben

 

Beraktad a nyári ruháidat a gardrób hátsó részébe? Pakold csak vissza őket. Még ősszel is többféleképpen hordhatod valamennyit.

Válassz vastagabb harisnyát és magas csizmát egy finom virágos ruhához. Végül vegyél hozzá egy meleg pulóvert vagy kabátot arra az esetre, ha nagyon hideg lenne. Ez az őszi ruha tökéletes outfit, akár egy randira is.

Hogyan viseljünk nyári ruhát munkába még ősszel is? Csak vegyél fel hozzá egy zakót.

lany kosarral

Maxi ruha - tetőtől talpig

 

Hosszukkal biztosítják a maximális melegségérzetet, amit egy ruha is lehetővé tesz. És mi a jó még bennük? Univerzális viseletük egész évben. Ráadásul minden testalkatra alkalmasak.

maxi ruha

Ingruha

 

Az ing tipikus férfi darab. Fokozatosan azonban átkerült a női ruhatárba is. Egyik formája az időtlen ingruha.

A vékonyabbak, könnyebb anyagokból készültek tavasszal és nyáron viselhetők. A téli kollekciót a vastagabb kockás modellek képviselik.

kockas ruha

Meleg kötött ruha

 

Ha tényleg nem tudod, mit vegyél fel, egy kötött ruha mindig jó választás. Kellemes anyaguk és legalább térdig érő hosszuk sokoldalú ruhává teszi őket a mindennapokra. Olyan kényelmesen fogod érezni magad bennük, mint a pamutban.

esokabat esernyo

Nem maradhat ki legalább 3 pár őszi cipő a cipőszekrényedből. Mokaszinok, bokacsizmák és térd feletti csizmák. Ha még nincs belőle (elég), gyorsan pótold, és vásárolj online.

Elegáns zakóruha

 

Különleges nap a mai, amikor a szokásosnál is jobban kell kinézned? Tedd ezt meg nyugodtan egy zakóruhával.

Rövidebb, hosszabb, csizmával, alacsony és magassarkúval, bármilyen módon hordhatók, és mindig ellenállhatatlan leszel bennük.

zako ruha

Az őszi ruha hossza és anyaga

 

Ruhaválasztásnál mindenképpen előnyben kell részesíteni a jobb minőségű anyagokat. Őszre ideális a pamut, len, gyapjú, kasmír, öltönyszövet vagy jesey.

Szerinteted túl drága? Igazán jó minőségű ruhákat kapsz, amelyek megvédenek a hidegtől, és akár több szezont is kibírnak.

Az ősz kétségtelenül a hidegebb évszakokhoz tartozik. Gondolj erre a ruhák hosszának kiválasztásakor.

A réteges öltözködés kulcsfontosságú így ősszel, hiszen megvéd a kora reggeli és esti hidegtőé. A vastagabb harisnyák, térdzoknik, magas csizmák, de a pulóverek és kabátok is kötelező darabok az őszi ruhatáradban.

Mi a helyzet a színekkel? Maradj a hagyományos őszi színeknél, mint a barna, zöld, bordó vagy narancs, és mindig trendi leszel. Ne félj a fehértől vagy a pirostól sem. Nem fogsz elrontani semmit apró, markánsabb elemekkel az öltözékedben.

lenge ruha

Szeretsz akciósan vásárolni? Olvasd el cikkünket, és ismerd meg a nagyszerű őszi ajánlatainkat.