Kezdődnek az őszi shopping napok – készen állsz a szuper árakra?

divat trendek

Minden ősz elengedhetetlen része a verhetetlen árakkal teli időszak. Idén 09.12. és 10.01. közt weboldalunkon keresztül még olcsóbban vásárolhatsz.

Különböző kategóriákban óriási választékból válogathatsz. Készülj fel a közelgő őszre és télre hihetetlenül alacsony árakkal.

Cipők, ruhák, divat kiegészítők, szépségápolás, parfümök, bútorok és minden, amire otthonodnak szüksége lehet. Pontosan ezeket a dolgokat érdemes megvenni idén ősszel nálunk.

Szeretnél többet megtudni a fashion weeks szekció előnyös ajánlatairól? Új cipőre vagy ruhára van szükséged? Tekintsd meg a fashion weeks kategória legjobbjainak válogatását.

tasi kabat

 

Öltözz fel, hűvösebb napok jönnek

 

Az átmeneti cipők minden bizonnyal jól jönnek a változékony őszi időben. Amellett, hogy biztosítod a megfelelő melegséget lábadnak, nagyszerűen fogsz kinézni. A hölgyekkel, urakkal és gyerekekkel szemben támasztott legmagasabb követelményeknek is megfelel.

Milyen anyagokból válassz cipőt ősszel? A kellemes velúr csizmák idén nagyon népszerűek lesznek, ha szárazabb időről van szó. Ellenkező esetben, a esős napokra érdemesebb jobb minőségű bőrcipőkbe fektetni.

hosszu csizma

Utálsz vásárolni, és inkább mindent online rendelsz? Ez a kihagyhatatlan tippünk a leggyorsabb és leghatékonyabb online vásárláshoz.

Öltözz az ősz színeibe

 

Az őszi időjárás csalóka. A reggelek általában hűvösek, napközben melegen süt a nap, és estére újra elkél egy pulóvert. Szóval mit vegyünk fel ilyen estben? Van 2 tippünk az őszi ruhák kiválasztásához:

1

réteges öltözködés

 

2

átmeneti ruházat

 

Mit jelent ez a gyakorlatban? Nem kell jövő nyárig eltenni a kedvenc szoknyádat. Viseld ősszel is. Vegyél fel hozzá egy pólót, egy vékony pulóvert, térdzoknit és magasszárú csizmát. Ha úgy gondolod, hogy fázni fogsz, dobj magadra egy könnyű kabátot is. És már meg is van a trendi őszi outfit.

kabat ovvel

A kabátok a legjobb átmeneti ruhák közé tartoznak. Legalább egy nem hiányozhat egyetlen ruhatárból sem. Tekintsd meg a kabátok online kínálatát, és találd meg a kedvenc kabátod idén őszre

Mondd el a kiegészítőkkel

 

A természet igazán színes ilyenkor, te is erre vágysz a ruhatáradban? Csináld diszkréten, de elegánsan. Szerezz be igazán kifinomult kiegészítőket.

Kézitáskák, sálak, sapkák ideális választás a kísérletezéshez. Ne felejtsd el az ékszereket és a szemüvegeket sem. A választás során azonban ragaszkodj egy szabályhoz - mindent mértékkel és mindig figyelj a részletekre.

szemcsi tasi

Emeld ki a szépséged

 

Önmagában még a legtökéletesebb ruha sem elég. Ahhoz, hogy igazán jól érezd magad, kell az egész külsődnek ápoltnak kell lennie. Ezt a kiváló minőségű kozmetikumok segítségével is elérheted el. Bőröd és tested meghálálja neked szépségével.

napszemcsi ora

Tudod, miről fognak még biztosan emlékezni rád? A válaszd a tökéletes parfümöt. Mindenki más illatokat szeret és mindenkihez más illik.

"Annak a nőnek, aki nem használ parfümöt, nincs jövője." - Coco Chanel

Kiválasztásában is a szezoné a főszerep. A hűvösebb őszi napokra jobban illenek a kicsit nehezebb és fűszeresebb illatok. Bár nehéz lehet megtalálni a megfelelőt, egy dolog biztos. Ha megvan az igazi, akkor ellenállhatatlan leszel.

finom parfum

Valószínűleg most azt gondolod, hogy a minőségi parfümök egy vagyonba kerülnek. De miért ne engedhetnénk meg magunknak? A fashion weeks akció során sokkal olcsóbb lesz minden, mint amire számítottál.

Élj szebben új bútorokkal

 

Úgy döntöttél, hogy új bútorokkal dobod fel otthonod? Vagy a több éves használattól már kicsit kopottak? Itt a tökéletes alkalom a vásárlásra. Hiszen az őszi nagytakarítás arról szól, hogy eldobjuk a feleslegeset és újat vegyünk.

Annak ellenére, hogy a bútorárak jelentősen csökkennek ebben az időszakban, vásárolj okosan az alábbi 3 tipp segítségével:

__check

Hasonlítsd össze az árakat

Biztosan van kedvenc webshopod is, ahol általában vásárolsz. De nem biztos, hogy mindig az a legjobb választás. Bútorvásárlás előtt hasonlítsd össze több eladó árait.

__check

Vásárolj online

az online vásárlás nagyszerű módja a különböző bútortípusok gyors és egyszerű összehasonlításának. Ráadásul az online vásárlás sokkal kényelmesebb is.

__check

Csak azt vedd meg, amire szükséged van

 az alacsony árak csábítóak lehetnek. De ne hagyd, hogy befolyásoljanak, és csak azokat a bútorokat keresd, amelyekre valóban szükséged van.

palmas tapeta

Mit érdemes venni? Az őszi leárazások idején elsősorban drágább bútorok vásárlását javasoljuk. Ezek főként nagyobb bútorok, például kanapék, ülőgarnitúrák, vagy fotelek.

Azonban ne felejtsd el az otthonod hangulatossá tenni különféle lakástextilekkel vagy kisebb-nagyobb méretű szőnyeggel. Meglátod, sokkal otthonosabb lesz a lakás általuk.

kep fal

Kényelmesen böngészhetsz a beltéri bútorok és lakáskiegészítők széles kínálatában. De a készletek gyorsan fogynak. Ezért ne várj a vásárlással.

fekete kabat

Tedd élvezetessé a változékony őszi időjárást egy kis shopping-gal. Ha sietsz, nagyon kis összegért szerezheted be a legjobb dolgokat. És kezdődhet is az ősz.

banner kampany