Szeretnél olcsón vásárolni? Gyere velünk shoppingolni!

trend

És itt van újra! Még alig ért véget a nyári szünet, de már meg is érkezett az ősz, és vele együtt a ruhatár frissítésének időszaka. Tudjuk persze, hogy nem mindenki engedheti meg magának az impulzív vásárlást. De aggodalomra semmi ok, hiszen lehet kisebb költségvetésből is okosan vásárolni. Mi pedig most megmutatjuk, hogyan szerezd be a legújabb őszi trendek darabjait.

 

Shoppingolj okosan

 

A „Hogyan vásárolj okosan?” kérdésre a választ mindenki szeretné tudni, aki nem szívesen költ fölösleges dolgokra, hiszen nem mindegy, hogy hová tűnik a nehezen megkeresett pénzünk. Most adunk neked néhány tippet, hogyan vásárolj olcsón.

A nyárnak vége így sajnos búcsút inthetünk ruhatárunk forró darabjainak. A reggelek is már hűvösebbek és ha napközben ki is süt a nap, már jóval gyengébben melegít. Egyszóval megjött az ősz és ideje a melegebb ruhadarabok után kutatni.

 

Mi lesz trendi?

 

Vajon milyen új trendeket hoz 2019 ősze? Az idei szezon igazán sokszínű lesz az elegancia védjegyében. De természetesen nem hiányozhatnak a street style elemek sem és az oversize is újra velünk lesz.

 

Virágok

Ismét előtérbe kerül a virágminta. Minden stílusirányzat közkedvelt eleme és valahogy sosem megy ki a divatból. Éppen ezért találkozhatunk vele olyan nagy márkák esetében is, mint a Prada, Richard Quinn vagy Marc Jacobs, amelyek állandó inspirációként szolgálnak a kisebb, lokális brandek számára. Virágba borulnak nem csak a ruhák, de a blúzok és szoknyák is, és alapul egy sötétebb szín fog szolgálni, amelyen a virágminta igazán feltűnő lesz.

 

Nagy táskák

A pici táskák, amelyekbe alig fér bele egy mobiltelefon, inkább a nyár slágerei voltak, és az ősz beköszöntével a maxi táskáké újra a főszerep. Úgy tűnik a tervezők újra a praktikusságra fókuszálnak, így a táskádba a mobilon, pénztárcán, kulcsokon kívül akár egy kisebb bevásárlás is elfér. Nekünk mindenképp tetszik az ötlet.

 

Kordnadrág

Van, aki gyűlöli, van, aki szereti, ő pedig nem más, mint a kordnadrág, az idei év nagy visszatérője. Gyakran találkozhatunk majd a magas derekú változatával, amely egy inggel viselve kényelmes „casual” hatást kelt majd.

 

XXL bélelt kabátok

Újra a színrelépnek a hatalmas bélelt kabátok, amelyek nem csak melegen tartanak, de nagyon stílusos megjelenést is biztosítanak. A legjobb pedig, hogy a szivárvány összes színében és a legkülönbözőbb fazonokban is kaphatók, szóval biztosan találsz neked valót.

 

Így vásárolj olcsóbban

 

Az őszi divat talán a legszebb. A bevásárlóközpontok is mind tudják, éppen ezért a boltok már augusztus közepétől kínálják a legújabb őszi darabokat, amelyek nem hiányozhatnak a ruhatáradból. Hogyan vásárolj úgy, hogy ne bánja a fizetésed? Nagyon egyszerű!  

 

» Őszi divat trendek

Idén is megnyitjuk az Őszi divat trendek kategóriánkat, ahol megtalálod az idei ősz legnagyobb, akár -70%-os  kedvezményeit – gyakorlatilag bármire. Garantáltan velünk lesznek: About You, Answear, Ecipo, Footshop, Bibloo, Orsay, Sneakerstudio, Astratex, Otto, Lascana, Notino, Yves Rocher, Alza, Mall, eMAG, Praktiker, Beliani, Spartoo, 4Home  és még sokan mások.

         

              

 

Az akció szeptember 24-én indul és egészen október 15-ig tart.