Tökéletes őszi outfit csupán 5 darabnak köszönhetően: Meríts ihletet

oszi outfit

Az ősz az öltözködés szempontjából kihívásokkal teli évszaknak tűnhet. Ez azonban tévedés. Ha még nincs ötleted a legújabb őszi outfit-hez, most hoztunk néhány ötletet, mit vegyél fel a hűvösebb napokon.

Az év talán legszebb időszaka közeleg. A hűvös reggelek kellemes délutánokkal váltakoznak. Hogyan kell megfelelően öltözni ehhez az időjáráshoz? Az őszi outfit ötletek segítenek.

Végtelen számú lehetőséged van, hogyan kombinálhatod a ruhákat ősszel. A természet játszik a színekkel, játssz velük te is, ha az öltözékedről van szó. A komfort nagyon fontos lesz ebben az évszakban, tehát a kényelemre helyezzük a hangsúlyt.

Minden megvan a ruhatáradba? Először válogasd ki a legfontosabb darabokat, majd rendeld meg online. Minden divat webáruházban hatalmas őszi ruha választék vár, csak nézz körül.

Az őszi outfit 5 legfontosabb darabja

 

Az őszi szettben összekombinálása néha kisebb fejtörést okozhat, hiszen még nincs elég hideg ahhoz, hogy tetőtől talpig beöltözzünk, ugyanakkor nincs olyan meleg, mint nyáron. Öltözködj tehát rétegesen és kombináld különböző típusú ruhákat.

kabat egy

Ballonkabát ősz elejére

 

Ősz elején még nem túl ajánlatos a meleg a kabát viselése. Másrészt túl hideg van már ahhoz, hogy csak egy szál pólóban induljunk el valahova. A stílusos ballonkabát ideális választás. Kombinálhatod például szűk farmernadrággal, garbóval és alacsony csizmával.

Egy ballonkabát egész évben használható lesz a ruhatáradban. Az ősz második felében hordhatod. A vénasszonyok nyara során is teljesen megfelelő lehet, pláne, ha kellemes hőmérséklettel és egy kis napsütéssel párosul. Végül tavasszal is hordhatod.

feher kabat

Kiskabát vagy nagykabát

 

Az elegáns kabátot vagy a vastagabb és melegebb kabátot szereted jobban? Nem igazán számít, mert mindkét darab trendi.

A trendeket tekintve idén a maxikabátok a tűnnek a legsikeresebbnek, amelyekhez a szűk, hosszú ruhák passzolnak a legjobban. Egy másik lehetőség az oversize kabát, amely alatt egy fehér ing, kabát és végül egy sarkú csizma lesz a megfelelő választás.

Kell még valami egy szuper kis pehelykabáthoz? Ez a darab önmagában elég, hidd el, nem követsz el hibát vele. Stílusuknak és kényelmüknek köszönhetően több szezonban is divatosak. Ha magasabb vagy, javasoljuk, hogy válassz egy hosszabb verziót, remekül áll majd.

A színekben sem változik semmi. A teveszín, a karamell, a szürke, a klasszikus fekete és az őszi színek lesznek a központban ismét.

barna kalap

Mindig mondj IGEN-t a kötöttárukra

 

Pulóverek, kardigánok, kötött ruhák vagy mellények. Bármi, ami kötöttáruból készült, legyen az első helyen az őszi ruhatárban. Jók. Amellett, hogy melegen tartanak, kézenfekvő választás, ha nem tudod, mit vegyél fel, vagy akkor is ha szeretnél még egy extra réteget magadra venni. Tökéletes, és még jól is nézel majd ki benne.

Szeretnél egy kellemes őszi sétát a színes utcákon? Csak egy pólóra és egy szép hosszú kardigánra és egy vékony kabátra van szükséged a csavargáshoz. A hosszú ruhák pulóverrel is tökéletesen kombinálhatók.

feher virag

Tudtad, hogy a nyári ruhákat őszi darabokkal is kombinálhatod? Cikkünkben ezt és más tippeket is találsz, hogy milyen ruhákat viselj ősszel.

Cipő eső ellen

 

Csak most kezdődik az ősz, és mindenhol színes levelek szállingóznak. Kellemesen susog a lábad alatt, és eltakarja a járdákat. Elő a velúr csizmával, és gyönyörködj az őszben. Még nem késő csónakázni sem.

De mi a helyzet a kicsit hűvösebb és nyirkosabb időjárással? Ilyenkor bizony érdemes vízhatlan bőrcipőt választani. Alsó vagy térdig érő csizmát szeretnél? Klasszikus fekete, barna vagy más őszi színben? Sarokkal vagy anélkül?

Sok típus közül választhat. Ez csak attól függ, hogy melyikben érzed jól magad

Kiegészítők őszre

 

Kiegészítőkből sosem elég, és ez ősszel is érvényes. Lassan előveheted a szekrényből sapkát, vékonyabb sálat vagy kendőt. A vastagabb harisnya ruhákhoz vagy bőr rövidnadrágokhoz is viselhető.

Még egy kötött barett sapkára se mondj  idén nemet. A stíluson túl, bármilyen outfittel kombinálva, véd a hidegtől.

ho kalap

Az öltözködésben idén nagy trend az egy tónusú öltözet. Válassz egy színt, és párosítsd hozzá a többi ruhát és kiegészítőt. Lehet kellemes pasztell szín, tipikus őszi szín vagy bevált fekete klasszikus. Mindegyikkel stílusos őszi outfitet rakhatsz össze.