Trendi nyári ruhát keres? Van 7 remek tippünk

divat

A nyár a legideálisabb évszak a kísérletezésre, és a különböző stílusirányzatok kipróbálására. Szeretné, hogy ruhatára vidám, játékos, vad és színes legyen? Vessen egy pillantást tippjeinkre, és válassza ki a legmegfelelőbbet.

Szétnéztünk néhány webáruházban és összeválogattuk Ön számára a legszebb ruhákat, amelyeket ráadásul a kedvezményeknek köszönhetően olcsóbban meg is kap. Inspirálódjon velünk!

 

Fodrok

A nyári ruhák általálban könnyű, szellős anyagokból készülnek különböző mintákkal és díszítő elemekkel, így a nyári ruhák szerves részei a fodrok is. Ezekben a fodros ruhákban a Bonprix.hu-ról garantáltan ragyogni fog minden nyári partyn.

 

Virágok

A virágminta az egyik leggyakrabban előforduló mintázat. Rengeteg méretben és színben találkozhatunk virágmintával, gyakorlatilag bármelyik áruházban, például az Orsay.hu, ahonnan az alábbi darabokat is válogattuk

                           

 

Pliszírozott ruha

A pliszírozás az utóbbi években újra visszatért a divat világába. A plüssruhák nagy feltűnést tudunk elérni, főleg, ha élénkebb színekben választunk. Nem is tudunk egyetlen indokot sem mondani, miért ne lehetne része a nyári ruhatárának is. Az Aboutyou.hu oldalon ilyen mesés ruhák közül is válogathat.

 

Csíkok

A csíkos minta dinamikusságot kölcsönöz viselőjének. Ezekben a Bonprix ruhákban egészen biztosan tündökölni fog bármerre jár.

 

Pöttyök

A pöttyök bármilyen ruhán játékosan  és fiatalosan hatnak. Szintén a Bonprix.hu-n találkozhatunk az alábbi pöttyös darabokkal, amelyekben jóval fiatalabbnak fogja magát érezni.

Len

A mi válogatásunkból sem hiányozhat a len. Hatalmas előnye, hogy nagyon lenge és a nagy kánikulás idején rendkívül kényelmes viselet. Könnyű, szellős, nem kell félnünk az izzadástól sem – egész egyszerűen tökéletes. Ilyen és ehhez hasonló nyári len ruhákkal találkozhatunk az Aboutyou.hu-n is.

                      

Boho

Ez a stílus a világ különböző etno motívumaival tűnik ki, - keleti, indián vagy folklór. Nagyon nőies és laza, a hippi korszakot idéző stílus, ami a fesztiválokra termett.