Valentin napi ajándékot keresel? Hoztunk néhány tippet!

valentin

Máris itt van újra! Szent Valentin napja rohamosan közeleg, és annak ellenére, hogy ez az ünnep egyre inkább csak üzletről szól, mindenki szeretné párjának megmutatni mennyire fontos számára. Most pedig hoztunk néhány ajándék tippet, amelyekkel nem hibázhatsz.

 

Tudtad, hogy tavaly 10-ből 8 magyar tavaly ünnepelte a Valentin napot? Pedig így van. Természetesen nem árt időben felkészülni erre, és mi most ebben leszünk segítségedre.

» A mi tippünk: Szeretnél a Valentin napi ajándékok vásárlásánál spórolni? Vess egy pillantást a Valentin napi szekciónkra, ahol biztosan találsz megfelelő kedvezményt.

 

Ajándékok nőknek

 

# Édes apróság és virágok

Az örök klasszikussal garantált a siker. Talán nincs is olyan hölgy a földön, aki ne szeretné az édességet. A kedvenc nyalánkság mellé pedig, ha még esetleg beszerzel egy csokor virágot, máris romantikusabb. A Valentin nap nem kell, hogy a legdrágább ajándékokról szóljon.

 

# Ékszer

Egy nőnek egy szép ékszerrel nem okozol csalódást soha. Biztosan örülni fog egy arany vagy ezüst fülbevalónak, karkötőnek, nyakláncnak vagy medálnak. A Valentin nap pedig szinte tökéletes akár eljegyzéshez is. Abban az esetben viszont, ha nem ezen a napon szeretnéd megkérni a párod kezét, akkor semmiképpen sem ajándékozz gyűrűt, mert lehet félre érti.

 

# Romantikus hétvége

És mi lenne, ha egy kettesben eltöltött romantikus hétvégét ajándékoznál? Csak képzeld el, ahogy érkezéskor egy üveg pezsgő vár és egy finom vacsora, korlátlan szauna és masszázs… Hát nem remek ötlet.

„Az igazi szerelem nem pazarlódik el. Minél többet adsz, annál több marad belőle neked.”

Antoine de Saint-Exupéry

 

 Ajándékok férfiaknak

 

# Romantikus vacsora

Lehet a pasik nagyrésze nem egy Valentin nap rajongó, viszont biztosan nincs ellenükre egy finom vacsora, amelyet ráadásul még egy szexi fehérneműben is tálalsz. Ez után az élmény után garantáltan a Valentin nap lesz a kedvenc ünnepe.

 

# Technika

Ha egy „anti-romantikus” pasival van dolgod, akkor ajándékozz valamilyen technikai kütyüt. Milyet? Az főleg attól függ, mit szeret. Ha egy sportember, akkor biztosan örül majd egy fittnesz karkötőnek. Szeret fényképezni? Akkor egy új kiegészítő vagy lencse biztosan nagy örömére lesz majd. Röviden kicsit támogasd partnered hobbiját, és mutasd meg mennyire számít neked.

 

# Fotókönyv

Van egy csomó közös képetek, de mind a telefonodban? Akkor épp itt az ideje, hogy fizikai formát öltsenek. Beleteheted egy klasszikus fényképalbumba, vagy akár fotónaptárt is készíthetsz belőle. De remek ötlet egy bögre, párna vagy telefontok is. Engedd szabadjára fantáziád.

 

Szent Valentin legendája

Tudod honnan ered a Valentin nap, és hogy miért pont ezen a napon vallanak szerelmet sokan? Nem? Akkor most elmesélünk egy rövid történetet Szent Bálintról, egy vértanúról, aki II. Claudius császár idején élt, és arról volt híres, hogy szerette a háborúkat, amit az akkori római férfiakról nem lehetett elmondani.

Claudius császár persze ezért a hozzáállásért nem mást okolt, mint a férfiak feleségeit. A császár tehát a házas férfiakat nem tartotta jó katonáknak, éppen ezért be is tiltotta Rómában a házasodást. Viszont egy római szerzetes, bizonyos Valentin, nem fogadott szót az uralkodónak, és titokban adta össze a házasdoni kívánó párokat. Amint ezt Claudius császár megtudta, börtönbe záratta őt, és halálra ítélte. 246.február 14-én végezték ki.

Halála előtt Bálint beleszeretett a börtönőr lányába, és írt neki egy szerelmeslevelet, amelyet a következőképpen írt alá: „A Te Bálintod.” Jó pár évtizeddel később Gelasius pápa ünnepnappá nyilvánította Valentin halálának napját, amelynek köszönhetően  lett Szent Valentin a szerelmesek védőszentje.