Vásárolj velünk: Verhetetlen nyári ajánlatokkal készültünk

Nyári kedvezmények

Egészítsd ki nyári gardróbod, adj új külsőt kertednek, vagy utazz olcsóbban. A weboldalunkon található ajánlatokkal maximálisan kiélvezheted a nyarat és egyben spórolhatsz is. Vásárolj még most.

Végre itt a nyár! Te is vártad már a szikrázó napsütéses napokat? A természet ismét tele van színekkel, kellemesen süt a nap az arcunkba és minden pillanatot a szabadban szeretnénk tölteni.

Eljött az ideje az utazásnak, a jól megérdemelt nyaralásnak és az új tapasztalatok gyűjtésének. Még szebbé teheted az évszakot az online vásárlás során megtakarított több ezer forintnak köszönhetően.

Ezekben a kategóriákban találod a legjobb nyári kedvezményes ajánlatokat:

__check

divat és divat kiegészítők

__check

sport

__check

 ház és kert

__check

egészség

__check

kozmetikumok

__check

állattartási kellékek

__check

utazás és biztosítás

Tekintsd meg az összes nyári kedvezményt, és vásárolj gyorsan, egyszerűen.

 

Légy kreatív és divatos nyári szettjeiddel

Jelenleg, ami nagy durranásnak számít, az a farmer, a szakadt ruhák, a laza szabások és minden, ami a maximalizmus stílusában van. Természetesen gyakoriak az intenzív és kifejező színek a fémes árnyalatoktól a zöldig, narancsig vagy sárgáig. Ne felejtsd el az idei év színét a Viva Magentát sem. A színek csodásan feldobják a nyári ruhákat. És ez nem csak a nőkre, hanem a férfiakra is érvényes.

De nem kötelező az aktuális divatirányzatokhoz ragaszkodnod. Nyugodtan kombináld a különböző szabású és textúrájú ruhákat. Ez az évszak tökéletes a ruhákkal való kísérletezéshez. Egyszerűen minden megengedett, amiben jól érzed magad.

 

Szeretnél többet megtudni arról, hogyan kell divatosabban öltözködni, és lélegzetelállító outfiteket összeállítani? Látogass el az Answear webáruházba, és rendelj.

Minél látványosabb kiegészítőket választasz, annál jobb outfitet készíthetsz. Idén pontosan ez a hozzáállás jellemzi a divatot. Nagyobb táska, hosszabb fülbevaló vagy akár merészebb napszemüveg – elengedhetetlenek nyári szezonban.

Nyaralni tervezel? Ne becsüld alá az egyik legfontosabb ruhadarabot - a fürdőruhát. Az AboutYou webshopban több száz termék között válogathatsz gyors kiszállítással.

A sapkáról sem érdemes megfeledkezni, mert megvédi a fejed a naptól; ez jól kombinálható egy rendkívül trendi szalmatáskával.

 

Kezdd sporttal

Mindig halogatod a sportolást valamire hivatkozva? Változtasd meg ezt a szokásod ezen a nyáron. Kezdheted rövid erdei sétákkal, rendszeres kocogással, testmozgással vagy egy adott sporttal. Tengernyi lehetőséged van.

Mint mindenben, még a sportban is a legnehezebb a kezdet. Határozd meg pontosan azt a napot és időpontot, amikor sporttevékenységet fogsz folytatni. Fokozatosan hozz létre egy rutint, és többé nem lesz szükség a tervezgetésre.

Amellett, hogy hatékonyan töltöd ki szabadidődet, az egészségedért is teszel valami jót.

 

__bulb
A legjobb okosórák nőknek, férfiaknak és gyerekeknek: Melyiket válasszuk?

Az okosóra kiválasztásában sok szempontot kell figyelembe vennünk, köztük az árat is. Melyek a legjobb okosórák, amelyek minden családtag számára megfelelőek?

Védd magad a napfénytől

 

Te is gyönyörű nyári barnaságra vágysz egész testeden? Ne vidd túlzásba a napon létet. Bár a melege kellemes, a napsugarak súlyosan károsíthatják az egészséget is.

 

4 lépés a szép és egészséges barnasághoz

 

1

Válassz megfelelő fényvédőt, legalább 30-as védőfaktorral. Ne feledkezzen meg az spf-vel rendelkező arckrémről. Ismételd meg a krém felvitelét 2 óránként vagy megszáradás után.

2

Napozás közben tarts rendszeres szüneteket az árnyékban.

3

11:00 és 15:00 óra között kerüld a napot.

4

Napozás után használj napozás utáni terméket és igyál sok folyadékot.

Az egészséges barnulást bizonyos növények, például sárgarépa, brokkoli, dió vagy áfonya fogyasztásával is elősegítheted.

Szeretnél tökéletesen kinézni a víz mellett is? Vásárolj nagyszerű vízálló kozmetikai termékeket a Notino webshopból.

A nyár folyamán ne felejts el gondoskodni a hajadról sem – a szépség koronájáról. A nap és a víz kiszárítja a tincseket, elveszítik fényüket és hidratáltságukat. Ezért szükséges a haj vitalitását és a tápanyagokat kiváló minőségű termékekkel visszaállítani. A szépségápolás és kozmetika kategória ajánlatainak köszönhetően előnyösebben vásárolhatod meg őket mind.

Készítsd elő a kerted a nyári szezonra

 

Téged is arra csábít a meleg idő, hogy minél több időt tölts a szabadban? Könnyedén még élvezetesebbé teheted. Húzd elő a kerti bútorokat, ültess virágot, készítsd elő a kerti grillt, és tervezd meg az év első grillpartiját barátaiddal. Hiszen a legjobb az együtt töltött idő.

Egy medence segítségével tökéletesen kikapcsolódhatsz a kertedben, illetve kellemes atmoszférát is teremthetsz. Kellemes felüdülést nyújt a forró napokon. Van valamelyik barátodnak születésnapja nyáron? Szervezz egy kis medencepartit, és lepd őt meg.

 

A 4home webshop kínálatában a kivétel nélkül mindent megtalálsz, ami egy szebb otthonhoz és kerthez szükséges. Valósítsd meg álmaid a tökéletes kertről.

Vigyázz a háziállataidra

Neked van háziállatod? Jó gazdiként tudod, hogy időnként állatkádnak is van új dolgokra szüksége. Tekintsd meg a különféle kisállat-kellékek akciókat, és takaríts meg jelentős összeget vásárlásaidon.

Javasoljuk, hogy beruházz például egy hűtőszőnyegre. Nyáron ez elengedhetetlen, és biztosan értékelni fogják a kiskedvenceid. Érdemes most új ágyra, hordozható ketrecre, élelemre és nem utolsósorban játékokra pénzt költeni. Bármit is teszel kedvenced kényelméért, te is elégedett leszel, mert - boldog kisállat, boldog gazdi.

A Zooplus webshop termékei közt mindent megtalálsz a házi kedvenceid számára. Vásárolj gyorsan, kényelmesen és kedvező áron.

Utazz élményekért

A nyár kapcsán valószínűleg mindenkinek az utazás jut eszébe. Nincs ezen miért csodálkozni, ebben az időszakban egy hosszabb pihenővel kényeztetheted magad, és új energiát nyerhetsz a munkahelyi kihívásokhoz.

Tervezz családi nyaralást külföldön, és fedezzetek fel együtt új helyeket. Vagy foglalj egy hétvégi kiruccanást és ismerd meg Magyarország szépségeit. A barátokkal való táborozás is jó ötlet. Rengeteg lehetőséged van. Hozd ki a legtöbbet a nyárból, és gyűjts új élményeket.

 

__bulb
Válaszd a legolcsóbb utasbiztosítást nyaralásodhoz

Minden nyaralás része kell legyen az utasbiztosítás. Tudod, már hol kötöd meg és melyiket válaszd? Cikkünkből megtudhatod, melyik a legolcsóbb utasbiztosítás.

 

__bulb
Válaszd a legolcsóbb utasbiztosítást nyaralásodhoz

Minden nyaralás része kell legyen az utasbiztosítás. Tudod, már hol kötöd meg és melyiket válaszd? Cikkünkből megtudhatod, melyik a legolcsóbb utasbiztosítás.

Ahogy látod van miből válogatni. Használd ki a Nyári kedvezmények aloldalon szereplő a kedvező ajánlatokat, spórolj és kényeztesd magad azzal, amire igazán vágysz a nyáron.