Vissza a suliba - a legjobb kedvezmények kedvenc webáruházaiba

suli

Az iskolaszerek megvásárlása a sok-sok szülő rémálma. De nem kell okvetlen így lennie! Nézze csak, mivel készültünk Önnek! garantáljuk, hogy nem csak Ön de a pénztárcája is elégedett lesz!

 

 

A tolltartótól a tabletig

 

Lehet vannak köztünk olyan szülők, akik már most mindent megvásároltak az iskolás gyerkőcöknek, de a legtöbbünkre még mindig vár e nemes feladat elvégzése. Az iskolatáskák, tolltartók, színes ceruzák, füzetek, vízfestékek, filctollak, tornazsákok, váltócipők, tornaruha vagy akár egy új tablet is – hosszabbnál is hosszabb a lista, hol is kezdjük?

» Készítsen listát

Ha az iskola, amelybe csemetéje jár, listát ad a szükséges iskolaszerekről, akkor megéri az alapján beszerezni minden hozzávalót. Nem csak időt spórol, hanem a egy csomó fölösleges dolog megvásárlásától is megkíméli magát. Hiszen nem szeretné megterhelni sem a családi költségvetést, sem a gyermeke hátát. Abban az esetben, ha a suli nem ad ilyen listát, kénytelen saját maga írni egyet, ám korlátozódjon csakis a legszükségesebb eszközökre - az apróságokat ráér később is beszerezni. 

» Kedvezménykódok és kuponok

Kész a lista? Már éppen a legközelebbi bevásárlóközpontba vagy papírüzletbe készül vásárolni? Várjon egy pillanatot. Az iskolaszereket megvásárolhatja kedvezményesen anélkül, hogy elhagyná az otthon kényelmét. Augusztus 15-én elindítjuk a Hív az iskola speciális szekciónkat, ahol nem csak az iskolaszerekre, de ruhákra és cipőkre vagy akár elektronikára vonatkozó kedvezménykuponok és akciók aktuális kínálatát találja. Akár kiselsősről van szó, akár egy nagy kamaszról, iskolaszer mindenképpen szükséges, tehát mindenképp érdemes szétnézni nálunk.

» Hol érdemes vásárolni?