Bershka kedvezmény kuponok

www.bershka.hu

A Bershka.hu internetes áruházban férfi és női ruházat, cipők és kiegészítők várják kedvező áron. Ezen kívül, ha kihasználja az extra kedvezményeket, akkor még pénzt is megtakaríthat. Egy-egy Bershka akció kihasználásával olcsóbban vásárolhat trikót, pólót, szoknyát, ruhát, kardigánt vagy kabátot. A Bershka kupon segít jutányos áron hozzájutni kedvenc ruhadarabjaihoz. Szöveg elrejtése

Ugrás az üzletbe

Bershka Webáruházról

Bershka

A Bershka kalandvágyó fiataloknak készül, akik ismerik a legújabb trendeket és érdeklődésük középpontjában a zene, a szociális hálók és az legújabb technológiák állnak. Rendkívüli Bershka akciók is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Bershka kedvezmény kupon érvényesítését!

 

Amit kínálnak:

Bershka, BSK & Férfi termékek között széles spektrumon megtalálhatók az alkalmi viselettől a sportruházatig illetve az alapvető ruhadaraboktól a divatosabb elemekig.

A Berska a legújabb divatra összpontosít, és magában foglalja a vezető trendeket. Széles választékban kínál farmereket, estélyi ruhákat, alkalmi viseletet. A BSK a fiatalok márkája, és mindig ennek a közönségnek az érdekeit és igényeit tartja szem előtt. A férfi részleg, sportos és divatos ruházatot is felsorakoztat. A széles ruházati választékon felül pedig a Bershka lábbelikkel és egyéb kiegészítőkkel várja vásárlóit.

 A Bershka a spanyol Inditex csoport új márkájaként 1998-ban alakult. Jelenleg az üzletlánc több mint 1000 üzlettel rendelkezik. Annak érdekében, hogy az üzletekben mindig a legújabb trendek legyenek megtalálhatók, a tervezők az évszak bármilyen változását követik és a legrövidebb határidőn belül biztosítják az üzletekbe érkező új termékeket, melyeket az uralkodó piactrendek, és maguktól a vásárlóktól kapott visszajelzések alapján készülnek.

A Bershka minden városban a fő kereskedelmi központok legfontosabb utcáit választja üzletei számára. Nagy jelentőséget tulajdonítanak a kirakataiknak, bemutatva bennük a kollekció legjelentősebb darabjait. A kirakatok minden évszakban folyamatosan megújulnak, a ruhák az üzlet stílusával megegyezően az évszakra jellemző trendet tükrözik.

 

Termékkategóriák:

NŐI

FÉRFI

ÚJDONSÁGOK

RUHA

CIPŐK

KIEGÉSZÍTŐK

PROMO

INSPIRATION

 

Fizetési lehetőségek:

Az alábbi kártyákkal fizethet: Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, Ezen felül elfogadják a következőket: Affinity Card, Gift Card és PayPal.

 

Szállítás:

  • Kiszállítás az üzletbe: teljesen ingyenes
  • Standard kiszállítás: kiszállítási díj: 1.895 Ft függetlenül a megvásárolt termékek számától.
  • Sürgős kiszállítás: kiszállítási díj: 4.295 Ft függetlenül a megvásárolt termékek számától.

A csomagot kérheti az egyik üzletükbe, lakcímre, munkahelyi címre.

 

Csere:

Más színre vagy méretre lehetséges cserélni a termékeket, de csak üzletekben. Ha megvásárolt terméket egy másikra szeretné átcserélni, vissza kell küldenie, majd egy újabb online vásárlást kell végrehajtani. A terméket kifogástalan állapotban és az eredeti blokkjával együtt kell visszajuttatni.

Hogyan használjuk fel a Bershka kedvezmény kuponokat

1. / Kupon kiválasztása és a kedvezmény kód megjelenítése

Válasszon ki egy kedvezmény kódot, amelyet szeretne felhasználni a bershka.com/hu/ webáruházban. Kattintson a narancssárga "Kód megjelenítése" gombra!

2. / A kedvezmény kód átmásolása

Megjelenik Önnek egy számsorból vagy betűkből álló kedvezmény kód, amelyet kimásolhat a billentyűzet segítségével a ctrl + c gombok lenyomásával, vagy másolja csak át simán. A másolás után kattintson a "Tovább a webáruházba" gombra, és azonnal átirányítjuk a bershka.com/hu/ webáruházba.

3. / A kedvezménykód megadása

Válassza ki a webáruházban a kívánt terméket, majd kattintson a „add a kosaradhoz” gombra. A termék automatikusan a bevásárlókosárba kerül.  Amennyiben rendelkezik kedvezményes kóddal akkor azt be kell írni az erre kijelölt helyre és a + gomra kattintva hozzáadni ezt a lehetőséget fizetés előtt.