Bicajozz kuponkódok és kuponok

2 hiteles kedvezménykód és kupon Bicajozz - Július 2024

__photo
AKCIÓ
Kedvezmény
Bicajozz

Akció - kedvezmények a Bicajozz.hu oldalon

A Bicajozz.hu weboldalán most hatalmas kedvezményeket talál a kiválasztott termékekre.

Többet a kedvezményről
Ingyen
Ingyenes szállítás
Bicajozz

Ingyenes szállítás a Bicajozz.hu oldalon

A Bicajozz.hu webáruházban minden vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


bicajozz webshop
1

Bicajozz – Kerékpár minden mennyiségben

A SzegedBike és a Bicajozz.hu csapata egy családias és baráti hangulatú, jelenleg 10 fős cég. Az elmúlt majdnem 4 év alatt lettek a régió és Magyarország meghatározó kerékpáros vállalkozása. Meghatározóak a piacon, hiszen több mint 50 beszállítóval dolgoznak. A Bicajozz.hu-nál mindenki azért dolgozik, hogy az érdeklődőknek a kerékpározással, kerékpáralkatrészekkel, kerékpáros kiegészítőkkel, kerékpár szervizzel, elektromos kerékpárokkal, sport órákkal, túra felszerelésekkel kapcsolatos problémáira választ és megoldást nyújtsanak. Rendkívüli Bicajozz akciók is várják, illetve ne feledje, hogy a webáruházban történt vásárláskor az Bicajozz kupon érvényesítését.

 

2

Termékkategóriák

A Bicajozz webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • KERÉKPÁROK      
  • GYEREK SAROK   
  • KERÉKPÁROS RUHÁZAT          
  • KERÉKPÁROS KIEGÉSZÍTŐK   
  • KERÉKPÁR KIEGÉSZÍTŐK        
  • KERÉKPÁR ALKATRÉSZEK, JAVÍTÁS, KARBANTARTÁS
  • SPORTESZKÖZÖK           
  • TÚRÁZÁS

bicajozz webshop
3

Érdekességek

Évente 10.000-nél is több ügyfelet szolgálnak ki és nem kevesebb, mint 3.000 kerékpárt értékesítenek. 100%-ban az ügyfél igényeire és problémáira szabott megoldásokat kínálnak. Céljuk, hogy segítsenek a vásárlóknak, hogy meg tudják érteni és el tudják dönteni mi is számukra az ideális választás! A vásárlók szerint Magyarország leggyakorlatiasabb kerékpár értékesítő cége a Bicajozz.hu. Többek között az alábbi márkákat forgalmazzák: Csepel, Shimano, Thule, Polar, Continental, Windora, Giant, Kellys, Garmin

Hacsak a kerékpárkategóriát nézzük, akkor azon belül is az alábbiak kerékpártípusok közül választhatnak: Városi és cruiser kerékpárok, Trekking kerékpárok, Cross kerékpárok, Országúti kerékpárok, MTB kerékpárok, Freeride BMX Dirt, Fixi kerékpárok, Fitness kerékpárok, FatBike, Összecsukható kerékpárok, CycloCross kerékpárok, Tandem kerékpárok, 3 kerekű kerékpárok, Elektromos&Pedelec kerékpárok, Robbanomotoros kerékpárok, Teszt kerékpárok        

bicajozz webshop

Vázméret – avagy mekkora bringa kell? A vázméret meghatározására számos táblázat létezik, ami gyártónként eltérhet, ezért általános vázméret kalkulátor nincs, amelyik 100%-ban pontos lenne, viszont az az általuk összeállított táblázat szerint nagyon jól megközelíthető a megfelelő méret. A márkabolt Szegeden található, ami a Dél-Alföld legnagyobb bringás komplexuma. 500 négyzetméteren itt minden megtalálható, ami kerékpár!

4

Bicajozz kedvezmények

Kiárusítás

Egyedülálló szolgáltatásokkal várják a kedves vásárlókat: Árgarancia, ülés cseregarancia, rendszeres szervezett túrák, amatőr országúti bringás edzések, extra garanciaszolgáltatások, csere bringa a szerviz idejére, egyedülálló fizetési lehetőségek, bringás rendezvények egész évben, elképesztő választék, tesztbringa lehetőség, házhozszállítás, gyereksarok.

5

Értékelés Bicajozz

4.6

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 11 felhasználó
11 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 10x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 1x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x