Dockyard Islands kedvezmény kuponok

1 hiteles kedvezménykupon Dockyard Islands - Május 2024

__photo
Ingyen
Ingyenes szállítás
Dockyard Islands

Ingyenes szállítás a Dockyard.hu oldalon

A Dockyard.hu webáruházban 15.000 Ft feletti vásárlás esetén Magyarország területére a szállítás ingyenes. A kedvezmény az áruház által meghatározott feltételek alapján vehető igénybe, amelyekről további információ a webáruház honlapján található és amely feltételek változhatnak.

Többet a kedvezményről


Dockyard webshop
1

Dockyard webshop

Columbia, O'Neill, Desigual, TBS, Fundango, Helly Hansen vagy Smith? Mi a közös ezekben a márkákban? Az, hogy a Dockyard kínálatában ezeket és még sok egyéb világmárkát is megtalálhat. A Dockyard üzletek a legfőbb lelőhelyei a havas, vizes és sportok és a sportos, aktív nők és férfiak kedvenc márkáinak. Rendkívüli Dockyard akciók és kedvezmények is várják, illetve ne feledje, a webáruházban történt vásárláskor a Dockyard kupon érvényesítését!

2

Termékkategóriák

A Dockyard webáruházban a következő termékkategóriákat találja:

  • Férfi
  • Női
  • Junior
  • Cipő
  • Síruházat

Dockyard webshop
Dockyard webshop
3

Amit a cégről tudni érdemes

A Dockyard Webshop az ország 14 pontján található Dockyard üzletlánc webshopja ahol mindig megtalálja az aktuális kínálatot, a választékot néhány egyszerű lépésben áttekintheti. Az innovációiról és kényelmes termékeiről ismert Columbiától kezdve, a formabontó Deisgual, a skandináv stílusú Helly Hansen, a vitorlás életérzést közvetítő TBS-en keresztül egészen a fiatalos Fundango ruházatig minden egy helyen. Néhány további márka a kínálatból: O’neill, Timberland, Levi’s, Smith, Dockers, Prana, Dakine, Ziener, Luhta, Barts, Mountain Hardwear, Lowa

4

Dockyard kedvezmények

Kiárusítás
Ingyenes szállítás

Dockyard Törzsvásárlói kártya: A Dockyard törzsvásárlói kártyát bárki igényelheti, aki a Dockyard üzletekben vásárol, már akár az első vásárlás során is. A regisztrációhoz szükséges adatok megadása után kiállításra kerül a Dockyard törzsvásárlói plasztikkártya, amellyel különböző nem elévülő kedvezményeket lehet elérni. Emellett a tulajdonosok rendszeresen olvashatják a Dockyard hírleveleit és a megadott elérhetőségeken értesítést kapnak a speciális, csak törzsvásárlóknak szóló kedvezményekről, melyek máshol nem elérhetőek. Valamennyi Dockyard üzletben használható a Dockyard Törzsvásárlói kártya, amely a vásárlások összértékei után állandó kedvezményeket biztosít, ráadásul exkluzív törzsvásárlói promóciókra is jogosultságot ad.

5

Értékelés Dockyard

5.0

Kiváló értékelés

Összesen értékelte 1 felhasználó
1 __thumbsup Felhasználó ajánlja
0 __thumbsdown Nem ajánlja
Kiváló (4,1 - 5,0) 1x
Nagyon jó (3,1 - 4,0) 0x
Jó (2,1 - 3,0) 0x
Átlagon aluli (1,1 - 2,0) 0x
Rossz (0 - 1,0) 0x